Oooo cały dzień cisza a teraz się laski rozkręcają i rano znowu będę nadrabiała:-) mam dziś jakiś takiś "tulaśny dzień" -tylko bym się przytulała i głaskała a S w pracy:-( eeee tam co to za robota -pierwszy raz mam ludzkie odruchy a tu męża nie ma -i znowu trafi na mój zły humor i mu się oberwie.....
Kici69 noooo trochę tych trzynastek jest:-) ja mam nadzieję że to na szczęście i to przed mikołajkami
a jeśli chodzi o GPSa to wcale nie o mnie mu chodzi
tylko o jego księżniczkę -a że wyjscia nie ma i chodzi wszędzie ze mną póki co to i S mnie strzeże jak oka w głowie
Karola322 ja mam nadzieję że już powoli tą pracę kończysz
Waniliowa ja tam się nie znam na tych wynikach -ale ciągle mam czegoś za dużo i czegoś za mało -jako że normy tam podawane są "ludzkie" a nie "ciężarowe" to zawsze się okazuje że to nic takiego i w ciąży tak może byc
żadnych eksperymentów w ciąży -zostawię to sobie na "potem"
Kamisia1101 a ja bym wątróbkę zjadła
tak a propos gulaszu z żołądków:-)
Mamusia87 tylko się nie przepij picolo albo drinkami bezalkoholowymi na tych balangach;-)
Ewka84 no dlaczego by do Krakowa nie przyjechać
szkoda tylko że ciepełko się skończyło -bo mielismy z S w planach pozwiedzać trochę byłą stolycę Polski
Aniam141 nie ma to jak dobry pomocnik;-) a ze teraz będzie pomocnica to i przy lodówce pomoże i w zakupach mi pomożesz
Ilonka1985 ja wyłączam światło jak mi coś nie pasuje;-)
Katik dobrze ze "od chończyka" a nie "chińczyka" jak mój S
zadzwonił, odebrał Pan rodem z Chin słowami "śłucham" a mój S "proszę chińczyka w pięciu smakach"
kanibal
Ella1 noooo gratuluję pierwszych zakupów
to chyba pierwsze prezenty kupujemy swoim pociechom -tak na mikołaja
Elma trzymam kciuki żeby maluch rozłożył nogi
a jak to dziewczynka -to żeby je rozłożyła na wizycie i później dopiero za 20 lat;-);-);-)
Wiecie co -tak na zakończenie... pytanie -czy tylko mi się ten ludzik kojarzy
????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????