reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

eeeeeeeeeeeeee tam, z takimi wynikami.....białych krwinek za dużo,czerwonych za mało,hematokryt za niski,w moczu jakieś fosforany,INR i fibrynogen za wysokie......do d...!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i na dodatek mam 37.4 stopnie temp:-:)-:)-( mogłam siedzieć w domu...:-(

reklama
Witam wieczorową porą ze słoikiem Nutelli :-) -boooosko!:-D

Byłąm dzis na mikołajkowych zakupach- jeju jakie tłumy w galerii!!!:szok: No i postanowiłam kupić pierwszą małą "rzecz" dla mojej Maleńkiej :-D kupiłam 2-pak takich ślicznych malutkich smoczków i chodzę i się cieszę :-D Nie mogę się doczekać większych zakupów :-)

Buziaki dziewczynki i idę się cieszyć dalej! :-)

dziewczyny,napiszcie koniecznie czy chodziłyście/zamierzacie chodzić do groty solnej...tyle dobrego o tym słyszałam...i chyba się skuszę,bo w łodzi to całkiem niedrogie...noooo i ciąża nie jest przeciwwskaznaiem:tak::tak::tak:

Oooo cały dzień cisza a teraz się laski rozkręcają i rano znowu będę nadrabiała:-) mam dziś jakiś takiś "tulaśny dzień" -tylko bym się przytulała i głaskała a S w pracy:-( eeee tam co to za robota -pierwszy raz mam ludzkie odruchy a tu męża nie ma -i znowu trafi na mój zły humor i mu się oberwie.....

Kici69 noooo trochę tych trzynastek jest:-) ja mam nadzieję że to na szczęście i to przed mikołajkami:tak: a jeśli chodzi o GPSa to wcale nie o mnie mu chodzi:no: tylko o jego księżniczkę -a że wyjscia nie ma i chodzi wszędzie ze mną póki co to i S mnie strzeże jak oka w głowie:confused2:

Karola322 ja mam nadzieję że już powoli tą pracę kończysz:tak:

Waniliowa ja tam się nie znam na tych wynikach -ale ciągle mam czegoś za dużo i czegoś za mało -jako że normy tam podawane są "ludzkie" a nie "ciężarowe" to zawsze się okazuje że to nic takiego i w ciąży tak może byc:tak: żadnych eksperymentów w ciąży -zostawię to sobie na "potem"

Kamisia1101 a ja bym wątróbkę zjadła:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: tak a propos gulaszu z żołądków:-)

Mamusia87 tylko się nie przepij picolo albo drinkami bezalkoholowymi na tych balangach;-)

Ewka84 no dlaczego by do Krakowa nie przyjechać:-p szkoda tylko że ciepełko się skończyło -bo mielismy z S w planach pozwiedzać trochę byłą stolycę Polski

Aniam141 nie ma to jak dobry pomocnik;-) a ze teraz będzie pomocnica to i przy lodówce pomoże i w zakupach mi pomożesz:-D

Ilonka1985 ja wyłączam światło jak mi coś nie pasuje;-)

Katik dobrze ze "od chończyka" a nie "chińczyka" jak mój S:-D zadzwonił, odebrał Pan rodem z Chin słowami "śłucham" a mój S "proszę chińczyka w pięciu smakach":eek: kanibal

Ella1 noooo gratuluję pierwszych zakupów:-D to chyba pierwsze prezenty kupujemy swoim pociechom -tak na mikołaja:tak:

Elma trzymam kciuki żeby maluch rozłożył nogi:-D:-D:-D a jak to dziewczynka -to żeby je rozłożyła na wizycie i później dopiero za 20 lat;-);-);-)

Wiecie co -tak na zakończenie... pytanie -czy tylko mi się ten ludzik kojarzy:shocked2:????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ostatnia edycja:
Wiecie co -tak wna zakończenie... pytanie -czy tylko mi się ten ludzik kojarzy:shocked2:????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????

hehehehhehehehehehehhehehehehehhehe..... jak to szło... oklahoma....... <hahaha>:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny jestem po USG!!
W końcu wiem co mam w brzuchu!!!

CHŁOPAK !!!!!

19cm obwód główki, waga 426g. Tyle zapamiętałam z badania... mam wszystkie parametry na wydruku, ale nie do końca je rozumiem. i co najważniejsze łożysko nie ma tendencji do przodowania!!

reklama
Do góry