reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
13x13 i aniam cieszę się że miałyście udane to spotkanie mam nadzieję że następnym razem nie przypałęta się do mnie żadna katastrofa i dołączę do was

Katik dzięki za życzenia

A ja się pochwalę że mam dzisiaj Imieniny i Urodziny:rofl2:
Na szczęście po wczorajszym osłabieniu ani śladu no i moje dzidzi przypomniało sobie że czas podokuczać mamusi i całą noc mały przetańczył i nie dał mi się oczywiście wyspać ale nie mam nic przeciwko cieszę się że z nim wszystko w porządku:tak:

100 Lat kochana:-):-):-):-)

13x13 i aniam cieszę się że miałyście udane to spotkanie mam nadzieję że następnym razem nie przypałęta się do mnie żadna katastrofa i dołączę do was

Katik
dzięki za życzenia

A ja się pochwalę że mam dzisiaj Imieniny i Urodziny:rofl2:
Na szczęście po wczorajszym osłabieniu ani śladu no i moje dzidzi przypomniało sobie że czas podokuczać mamusi i całą noc mały przetańczył i nie dał mi się oczywiście wyspać ale nie mam nic przeciwko cieszę się że z nim wszystko w porządku:tak:

Wszystkiego Najlepszego

Ostatnia edycja:
Wszystkiego NAJ :-D:-D:-D ja się muszę zastanowić nad taką ekonomią... niezła myśl :-D

dzięki dzięki ;-)

hahaha no coś w tym jest, ale ja to przy okazji i mikołajki mam z głowy ;-) dobrze, że na wielkanoc nie ma prezentów :-D bo by nasze pociechy można podciągnąć pod to :-)
ale mam kolegę Adama... urodził się 24/12 ten to ma trzy prezenty z głowy na wejściu

reklama
Do góry