reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
HEHEH I ODWIECZNE PYTANIE CZY POŁYKAĆ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
boshe... gdyby moja mama to słyszała....:-):-):-):-)

Nie ma tu ludzików które pokazałyby jak się rozwyłam ze śmiechu:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

MAMA -no coś Ty!!!!! przecież moja mama myśli że ja wiatropylna jestem i nie wiem do czego TO służy:-D:-D:-D:-D:-D a maluch to od sikania pod wiatr w lipcu

a ostatnio po usg jak się rozpływała ze wnusia do niej podobna -i ta bródka i te usta i policzki -to ją zapytałam czy to rozkładanie nóg też ma po babci:-D:-D:-D:-D:-D nie wiem czy zemdlała ale dość długo cisza była w słuchawce:-D

hehehehe.....to się koleżankom włączyło:-D:-D:-D a mężulkowie to w domu czy dziewczynki same i dlatego odbija już???;-)

kici69,GRATULUJĘ!!!nawet centymetr wzięłam i mierzę ile ten łepek ma.....19 cm w obwodzie?fajowo.....spory :-)

Tak to jak rozmiar zaskakuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kici -Tobie już gratulowałam -ale zrobię to jeszcze raz -suuuuuper że chłopczyk i że zdrowy i duży!!!!!!!!

A TAK JEST, JAK CZYMS WKURZY W TRAKCIE:growl::growl::growl::growl:

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH
HAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA

Chyba drugi raz już by nie zaryzykował:-D:-D:-D:-D:-D bo chyba nie miałby nawet czym zaryzykować:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ale się ubawiłam -uciekam szykować kolację!!!!!

HEHEH I ODWIECZNE PYTANIE CZY POŁYKAĆ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

boshe... gdyby moja mama to słyszała....:-):-):-):-)

zboczuchy...heheheh:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:wink:

Dziewczyny jestem po USG!!
W końcu wiem co mam w brzuchu!!!

CHŁOPAK !!!!!

19cm obwód główki, waga 426g. Tyle zapamiętałam z badania... mam wszystkie parametry na wydruku, ale nie do końca je rozumiem. i co najważniejsze łożysko nie ma tendencji do przodowania!!

GRATULACJE:tak::tak:

BASIA 100 lat:-)

witam moje drogie
po tygodniu trochę ochłonęłam i ten nadmiar testosteronu jaki będzie w moim domu juz mnie tak nie przeraża:cool2: Szanowny stwierdził wczoraj ,że widzi juz różnicę bo znowu cynizm i ironia mi się włączyła :-D
Jeszcze pewnie nie raz złapię się na tym ,że będę mówiła do brzucha w formie żeńskiej ale prawie 5 miesięcy był dla mnie córeczką :cool2:
Teraz tylko wielki problem z imieniem bo Ivo przestało mi dla niego pasować a zafascynowałam się Zacharym(wiem jak ja już imię wymyślę :-D:-D) Szamownemu podoba się Antoni ( byłby następny co nie Kamisia :-)) ale moim zdaniem nie pasuje do naszego nazwiska :no: a jego starszy brat wymyślił Timmy lub Charly :cool2::cool2: bo tak mają na imię jego koledzy :sorry:

reklama
Nie ma tu ludzików które pokazałyby jak się rozwyłam ze śmiechu:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

MAMA -no coś Ty!!!!! przecież moja mama myśli że ja wiatropylna jestem i nie wiem do czego TO służy:-D:-D:-D:-D:-D a maluch to od sikania pod wiatr w lipcu

uwielbiam to swoje parskanie do monitora, ze nawet mój kot sie dziwnie na mnie patrzy:-D:-D:-D:-D:-D

oj ostro tego lata wiało, oj ostro... na tym forum to z kilkadziesiat przykładów by sie mozna doliczyc:-):-):-):-):-)

Do góry