Tak to jak rozmiar zaskakuje
A TAK JEST, JAK CZYMS WKURZY W TRAKCIE
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH
HAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba drugi raz już by nie zaryzykował bo chyba nie miałby nawet czym zaryzykować
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ale się ubawiłam -uciekam szykować kolację!!!!!
HEHEH I ODWIECZNE PYTANIE CZY POŁYKAĆ
boshe... gdyby moja mama to słyszała....:-):-):-):-)
Kici -Tobie już gratulowałam -ale zrobię to jeszcze raz -suuuuuper że chłopczyk i że zdrowy i duży!!!!!!!!
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH
HAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA
Chyba drugi raz już by nie zaryzykował bo chyba nie miałby nawet czym zaryzykować
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ale się ubawiłam -uciekam szykować kolację!!!!!
HEHEH I ODWIECZNE PYTANIE CZY POŁYKAĆ
boshe... gdyby moja mama to słyszała....:-):-):-):-)
hahahahahha, no przy tym to juz parsknelam gromkim smiechemChyba drugi raz już by nie zaryzykował bo chyba nie miałby nawet czym zaryzykować
Dziewczyny jestem po USG!!
W końcu wiem co mam w brzuchu!!!
CHŁOPAK !!!!!
19cm obwód główki, waga 426g. Tyle zapamiętałam z badania... mam wszystkie parametry na wydruku, ale nie do końca je rozumiem. i co najważniejsze łożysko nie ma tendencji do przodowania!!
Nie ma tu ludzików które pokazałyby jak się rozwyłam ze śmiechu
MAMA -no coś Ty!!!!! przecież moja mama myśli że ja wiatropylna jestem i nie wiem do czego TO służy a maluch to od sikania pod wiatr w lipcu