Wronka a ja sobie tak własnie upatrzyłam ze twoja córeczka jest starsza tylko o trzy dni od mojego Mateuszka
he he, no nieźle....faktycznie czyli on tez bliźniaczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wronka a ja sobie tak własnie upatrzyłam ze twoja córeczka jest starsza tylko o trzy dni od mojego Mateuszka
he he, no nieźle....faktycznie czyli on tez bliźniaczek
A ja się pochwalę że mam dzisiaj Imieniny i Urodziny
Dziękuję bo ja Basia jestem :-) a wczoraj miałam urodziny więc drugi dzień świętuję
Dzień dobry mamusie:-):-):-)
Witam w mglisty poranek taki prawdziwie angieski
Od rana mam doskonały nastrój bo moje chłopaki przeszły dzisiaj samych siebie Uwaga mamusie to też kiedyś was czeka
Mój młodszy synuś ubierając się rano zadał mojemu M pytanie:
- Tatusiu czy tobie wyrosło trzecie jądro?
M szykował właśnie śniadanie dla chłopaków spojrzał na Mateusza i odpowiedział:
- Nie kochanie chłopcy mają dwa jąderka
- To daczego bedziesz miał trzecie dziecko skoro jedno jest z jednego drugie z drugiego a trzecie skąd?
Oczywiscie do rozmowy włączy się starszy syn
- Głuptasie gdyby tak było to ciekawy jestem co by powiedział ten pan który ma 10 dzieci.Dziesięć jąder gdzie on by je pomieścił...
Wtedy z męzem juz nie wytrzymalismy i parskneliśmy śmiechem
Mateusz z powagą odpowiedział
-To fajnie bo ja chcę mieć trójke dzieci:-)
Emil dodał
-Ja chce mieć dwójkę wiecej nie a potem poddam moją żonę sterylizacji
Nie wytrzymałam i pytam sie go co mu przyszło do głowy i skąd zna takie słowo
Oto pełna odpowiedź mojego syna
-Mamo w radiu wczoraj mówili że wykonali pewnej pani sterylizację aby nie miała więcej dzieci bo ona już urodziła aż 10.
Teraz będzie miała spokój.Tak sobie myślę czy ten jej mąż nie wie co to prezerwatywa dzieci by miał mniej i przed hiv by się zabezpieczył
Nie pytaj skąd to wiem w telewizji mówili...
Tak więc kochane mamusie wszystko przed wami
Nie ma to jak dawka wiedzy fachowej od rana
Miłego dnia zyczę:-)
Aleście naskrobały
Aniez ja 23go jadę do Wrocka -a właściwie przez Wrocek przejeżdżam ale chyba się lody nie utrzymają a może Ty do Warszawy wpadniesz;-)
Paulka90 hihihi no ja kupiłam czapeczkę i dokładnie jak film z USG zniknęła w szafce mojego S gdzie "trzyma najcenniejsze swoje rzeczy i tam ma leżeć" gdzie On będzie nasze dziecko chował w kwietniu
Katik a ja miałam wczoraj wcześniej iść spać -też jakas zmęczona byłam, oczywiście nie było samca w domu -stado niepełne -więc nici ze spania. Jak S wrócił i "na chwilkę" się ze mną położył to o 1.40 chodziłam po domu i wyłączałam światła, TV, kompa...
Aniam141 700 stron? po 2 strony dziennie to akurat przy drugim maluchu już będziesz miała praktyke i skończysz teorię czytać;-)
Waniliowa dobra zagadka zgadnij co teraz robię??? "jem". Mój kot jak się kręcił z rana i drapał wszystko to wystarczyło jedno żeby szedł szukać sobie innego zajęcia -ale to brzydkie słowo więc go tu nie przytoczę:-):-)
Kasiorka22 -nie mam pojęcia -według mnie się liczy ale nie chcę tu głupot pisać.
Justa24 a czym taka zajęta jesteś??
Ella1 to nie rób sobie takich długich przerw w czytaniu sama znam ten ból nadrabiania
Kwiatuszku gratuluję czasu na czytanie -masz za sobą jakiś szybki kurs czytania
Wronka może to znak z tym basenem?? ponoć do trzech razy sztuka ale ja tam nie wierzę w takie zbiegi okolicznosci
Amorek52 ale Ty dobra jesteś!!!! jak mnie S prosił o pomoc w pracy magistersiej to powiedziałam że jest zdolny i sam sobie poradzi:-) dziś może z czystym sumieniem powiedzieć że wszyatko zrobił SAM -inaczej do końca życia by słyszał że dzięki mnie został magistrem
Gosienkag76 czyli media skarbnica wiedzy
Elma jak samopoczucie?? co u Ciebie??
Kici69 no i co? to już nie ma niespodzianki?? będą ksiażkija nie mam nic przeciwko -najwyżej S mi GPS wczepi w tyłek żeby wiedzieć gdzie żona się szlaja po ciemku:-)
Basia0412 zmora zmora -ja słysząłam ze w Warszawie zapisuje sie do żłobków i przedszkoli niektórych jak tylko dziecko dostanie nr PESEL chore. Dobrze ze maluch podokuczął mamie -i dobrze wiedziec że czasem tak po prostu jest że dzieci po prostu odpoczywają w brzuszkach
Wesoła24 -nigdy więcej obżarstwa powiadasz??? ja po każdej imprezie też mówiłam -nigdy więcej alkoholu jakoś mi to później z głowy wypadało:-)
Kamisia1101 good morning
Ilonka no gdyby człowiek tyle prezentów dostał -jaka radość:-)
Ba wycieczka do Auchan to miłego zwiedzania
Wszystkim solenizantkom STO LAT