reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej dziewczynki:)
niestety nie nadrobie co popisałyście, siedze i się uczę na jutro:-( a tak mi się nie chce...

13X13 dzięki za streszczenie co tam u Was:-)

trzymajcie się, miłego dzionka

reklama
cześc dziewczyny
wydaje mi się że z dnia na dzień coraz wiecej piszecie....i jak tu nadronic? łołołiła
Basia gratuluje syneczka!
A mnie dziś dół napadł że jak się Zosia urodzi to nie bedę z kim miała chodzic z nią na spacery :-(
heh wiem , ze to głupie ale mi jakoś tak się smutno zrobiło....że nie mam żadnej koleżanko z dzidzią , z którą mogłabym poźniej sobie spacerowac...

ja z Hania tez bylam sama na spacerkach, da sie zniesc, a jak juz w piaskownicy w parkus ie zaczela bawic, to w ogóle mnóstwo mamusiek na ławkach w koło bylo z kim pogadac
za to teraz jak jestemw ciazy to co rusz ktos znajomy rodzi :) bedzie z kim spacerowac :-)

Witajcie! Nawet nie próbuję nadrobić zaległości.
Dzisiaj wróciłam ze szpitala i jestem taka zmęczona,że ledwo na oczy patrzę. Najprawdopodobniej jestem osłabiona po antybiotyku bo dostawałam po zabiegu.
Po wyjściu ze szpitala pojechałam na USG, z dzidzią wszystko dobrze waży ok 400g. Maluszek pięknie współpracował i jest na 100% DZIEWCZYNKA:-)

moje gratulacje!!!

na zamknietym jest juz cos takiego :-)

o proszę dzięki za info, dawno mnie tam nie było, tak się tym nadrabianiem głównego wątku przejęłam, muszę zajrzeć, pozdrawiam

dziewczyny,może coś przeoczyłam,ale nie widzę od dłuższego czasu jestesaniolkiem...:szok::szok::szok: już się nie udziela??? wszystko u niej ok?

byłam dziś u psychologa,muszę znów zacząć chodzić,bo z główką coraz gorzej...:crazy:
ale nawet jestem zadowolona ,bo zasnęłam koło 2,a o 9 już byłam na nogach,co rzadko mi się zdarza...:tak:

dagsila, jak się czujesz???

...Też się właśnie zastanawaim co z Jesteśaniołkiem? Zniknęła jakiś czas temu tak nagle...?:eek: Aniołku- czytasz nas jeszcze? Wszystko u Ciebie ok? ;-)

Poza tym już chyba wiem czemu tyle spałam...:eek: wczoraj wieczorem było mi bardzo ciężko na żołądku, dziś myślałam, że już ok, ale po śniadaniu rozbolał mnie brzuch- żołądek i boli z przerwami cały czas... ehhh...ciekawe znów co to za cholerstwo?:confused2::no: Mam na dzisiaj taki dobry obiadek, a wygląda na to że mnie czeka "Dzień miętki i sucharka" :confused2: oby tylko przeszło szybko...:-(

dagsila, jak się czujesz???

dziekuje, juz lepiej. na szczescie juz nie goraczkuje - zostal mi tylko kaszel katar bol głowy i milion innych dolegliwosci:-)jednak pojawiły mi sie rozstepy wiec cala moja uwaga i marudzenie przeniosły sie na ta strefe mojego zycia:-D

dodatkowo od rana słucham swiatecznego radia, szukam prezentów i daje sie poniesc bożonoarodzeniowemu szalenstwu:-D co mazna zauwazyc na moim avatarze:-D:-D

no i mam lenia ogromnego i zjadlabym kilo frytek, a kto wie czy nie dwa:-D:-D:-D tylko pozniej zeby mi sie babel zmiescil to rozstepy nawet na pietach bede miala:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

3maj sie Wanilka i byle do marca, pozniej to juz zleci ze hoho albo hoł hoł hoł :-D:-D

Witajcie kochane widze że nie ja tylko się dzisiaj czuje nie za dobrze nie wiem czy to ta pogoda tak działa czy co. Ja mam dalszy ciąg mdłości i oczy mnie bardzo bolą a na dodatek twardy brzuszek ale na to biorę magnez i nospę.
Widze że piszecie o sylwestrze my niestety mamy zakaz wyjazdu gdzieś dalej ze względu na moją zagrożoną w dalszym ciągu ciążę na salę też nie pujedziemy bo tańczyć nie będę a iść posiedzieć to mi się nie chce więc chyba zostaniemy w domku i zrobimy jakąś domową imprezkę a za rok sobie odbjiemy:-):-).
Kochane życzę wam miłego dzionka
KOCHANE MY MAMY DZISIAJ PÓŁMETEK MUSIMY TO JAKOŚ UCZCIĆ Z MĘŻUSIEM:-))

Ostatnia edycja:
Paulka życzę, aby ten rozstęp pozostał jedynym, a polecam oliwkę, kosmetyki z serii perfecta mama i dużo dużo masaży. Próbowałaś przykładać do głowy liść kapusty? Życzę, aby szybko przeszło.

Ja dziś śpię na stojąco. A wieczorem prowadzę sesję rpg. Trzymajcie kciuki.

czesc Dziewczynki :-) Duzo zdrowka zycze wszystkim nie do konca zdrowym:tak::laugh2:
Ja dzis ledwo sie z lozeczka sturlalam, tak mi sie wstawac nie chcialo, ze az samej mi glupio bylo, za taka jestem leniwa:wściekła/y:
Mlody(z) wczoraj dal(a) znowu popis swoich umiejetnosci jak lezalam sobie i czytalam ksiazke - skakal mi caly brzuch, az sie Sz dziwil, ale co on przylozyl reke, to wszystko sie uspokajalo i tak w kolko, co za dzieciak przekorny:rofl2: wszytko ok, tylko dlaczego musi zaczynac takie skoki o 23,30?? jeszcze sie do tego przyzwyczai i po porodzie da nam wycisk (znaczy wiem ze i tak da, ale bez przesady - noc jest do spania, nie? :cool:)

czesc dziewczynki :-) duzo zdrowka zycze wszystkim nie do konca zdrowym:tak::laugh2:
Ja dzis ledwo sie z lozeczka sturlalam, tak mi sie wstawac nie chcialo, ze az samej mi glupio bylo, za taka jestem leniwa:wściekła/y:
Mlody(z) wczoraj dal(a) znowu popis swoich umiejetnosci jak lezalam sobie i czytalam ksiazke - skakal mi caly brzuch, az sie sz dziwil, ale co on przylozyl reke, to wszystko sie uspokajalo i tak w kolko, co za dzieciak przekorny:rofl2: Wszytko ok, tylko dlaczego musi zaczynac takie skoki o 23,30?? Jeszcze sie do tego przyzwyczai i po porodzie da nam wycisk (znaczy wiem ze i tak da, ale bez przesady - noc jest do spania, nie? :cool:)
aga nasza niunia jest podobna ostatnio o 2.00 nad ranem jeszcze nie spała tak kopała że nie mogłam zasnąć a o 6.00 zadzwonili do męża z pracy i mała się chyba wystraszyła i zaczęła skakać i szaleć przez całą godzinę i po spaniu więc troszkę się boję co będzie po porodzie jak nasza kruszynka da nam w kość.

reklama
cześc dziewczyny troche mnie nie było i chyba nie dam rady nadrobic... bede siedziec i czytac ile tylko dam rade... :-)

jeśli chodzi o jestemaniołkiem to zrezygnowała z tego forum...

Dziewczyny mnie dziś tak głowa boli, że nie moge wstac z łożka... tylko w jednym miejscu z prawej strony nad skronią i jak sie ruszam to ból jest nie do wytrzymania :(
moje dziecko chyba ma własnie czkawke bo cos mi tak skacze w brzuszku dziwnie...
wczoraj odkryłam ze zrobił mi się rozstęp na pół cm na prawej piersi tak bardziej koło pachy...naszczeście tak to nie widac, ale i tak się załamałam i boje sie ze teraz sie juz zacznie i będą się jakieś nowe robic...:( do tego mam straszne mdłości znowu ale tylko w samochodzie hmm choroba lokomocyjna mi powraca? wczoraj w ostatniej chwili zdążyłąm na stacje..już sie bałam ze zabrudze pół samochodu... nie wiem jak ja zdołam dojechac do krakowa na sylwestra,...chyba nic z tego nie będzie...dziewczyny są jakies sposoby na takie atrakcje w czasie podróży?
a co tam u Was?? dobrze się czujecie? jak tam brzuszki się mają?

Tak jest sposób na chorobę lokomocyjną jechac jako kierowca a nie siedziec z boku ilu ludzi bym nie znała z tą chorobą to jak prowadza to jej nie mają

basia0412: gratuluję synusia!!! :-)
maupko: szczęśliwej przeprowadzki i szybkiego powrotu na łono naszego forum :-)

a ja mam taki pomysł, żeby jedna osoba, ta która często odwiedza forum i ma termin na koniec kwietnia podała na zamkniętym wątku swój numer kom, na wypadek gdyby któraś z nas musiała wylądować w szpitalu, czego oczywiście nikomu nie życzę, albo jak już się zaczną porody, to wtedy ślemy smsa do tej osoby i ona daje znać na forum,
co o tym myślicie?
my tak miałyśmy na wątku Hani

No właśnie już zrobiłam watek z namiarami do nas , aby można sie było skontaktować z kimś

Do góry