reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dagsila taki już urok ciężarówek...hihi
dziewczyny a nie popsuła Wam się pamięc od kiedy jesteście w ciąży? bo mi strasznie!!! np wczoraj jechałam z moim R odebrac zdjecia a w polowie drogi się go pytam "po co my tak własciwie jedziemy?"albo ostatnio oglądałam w11 i tak oglądam i reklamy były i R mi przełacza na inny program a ja w krzyk na niego ze mi zmienia a ja musze zobaczyc jak sie skonczylo...a on ze przeciez juz sie skonczyło....:szok: aż mnie to zaczyna przerażac

Ba a na zdjeciach nie widac ... chyba troche przesadzasz , moim zdaniem to jestes chuda :-)

reklama
cześć foremki.
nadrobiłam choć łatwe to nie było

A ja dzis sie tak srednio czuje...ale nie jest zle.Troche zmeczona jestem,bo mnie juz prawie 3 dzien zebra bola z prawej strony i spac normalnie 2noc nie moglam...Do tego maz jest na kursie w pracy i taka to dxxa z wolnej soboty :-( Zwierzaki tez mnie opuscily,psina zdecydowala ze musi spac na lozku-jak jestem na kanapie lub na odwrot...a krolik kica po mieszkaniu i nie da sie dzis nawet na chwile poglaskac...A "Vanessa" spi :confused2: P I E K N A sobota :confused2:
Hm...mam nadzieje,ze u Was lepiej;-)

mam dokładnie to samo od wczoraj boli mnie pod żebrami z prawej strony

oki czekam :-)
ba1983 no wcześnie poczułas dzidziula ale pewnie dlatego, że jestes chuda... a miejsca ma napewno w sam raz :-)

nie wiem od czego to zależy ja poczułam też dość wcześnie bo około 15 tyg. i nie były to "motylki";-) wczoraj pani na usg stwierdziła ,że bardzo ruchliwe dziecko u mnie w brzuchu siedzi :-D

któras gdzies mowila ze chce kupic, dlatego wkleiłam :-)

jak dla mnie to tez kolejna szpilka wywołujaca stany stresowe u przyszlej mamy;-)

[Quote = Paulka90; 4567876] my już po ...:tak::tak::tak:
no i Będzie dziewczynka :-D:-D:-D:-D
z dzidzia wszystko jest ok i tydz. o. młodsza wg USG ...
13x13 jak tam u Ciebie? [/ QUOTE]
Gratulacje!!!

[Quote = aga002; 4568156] Witam po dość Długiej nieobecności :zawstydzona/y:
Jutro postaram się było nadrobić dziś tylko informuje, ze Będzie .....
chłopak[/ QUOTE]
Gratulacje- i witamy w klubie podwójnie chłopczykowych mam :-D

[Quote = 13x13; 4568330] Dziewczynka-nasza kochana zdrowa księżniczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zbadana na wszystkie strony-buźka piękna, kostki, serduszko, żołądek ach same wiecie wszystko ej przebadali-ziewała, Śmiała się, MACHAŁA rączkami:-):-):-):-)[/ QUOTE]

Gratulacje!!!

Mnie dziś poniosło! Kuba u dziadków, męża zagoniłam do remontów a sama siebie do kuchni i nakleiłam i ugotowałam 90 uszek i 118 pierogów na święta :szok: będę to mrozić partiami chyba przez bity tydzień ;-) Nogi mi włażą wiadomo gdzie, a jeszcze w tzw. międzyczasie ciasto upiekłam :szok: Teraz odpoczywm. Kuba na szczęście zostaje u dziadków na noc, to odeśpię ten kuchenny szał.

paulka90 - gratuluje dziewcznki

13x13 - super! serdeczne gratulacje, a czy to nie ty mialas przeczucia na chlopca? pierwsze dziecko to i tak obojetne co bedzie byle zdrowe, jakby chlopiec byl to tak samo byscie sie cieszyli, tylko ze wtedy bylby synus mamusi hihi, moj m tez od razu powiedzial: no to bedzie corunia tatusia:-) a ja mowie: a wlasnie ze nie bo to bedzie corusia mamusi:-)

aga002 - no to znowu macie chlopaka!! gratuluje kolejnego synusia mamusi!
no i meloduj sie tutaj czesciej, bo rzeczywiscie ostatnio gdzies zniklas!

reklama
Dziewczynka -nasza kochana zdrowa księżniczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zbadana na wszystkie strony -buźka piękna, kostki, serduszko, żołądek ach same wiecie wszystko ej przebadali -ziewała, śmiała się, machała rączkami:-):-):-):-)

No i mój S jest prze szczęśliwy:-):-):-):-) już mówi jak to będzie strzegł swojej królewny i jak tak może być że kiedyś zjawi się jakiś frajer i mu ją zabierze:-D:-D:-D jest boski:tak::tak::tak::tak:

Dzisiaj już nie mam siły pisać -dziękuję dziewczyny za zainteresowanie:tak: badanie profesjonalne -Pani doktor też. Tylko opóźnienie prawie 2h nas wykończyło -ale jak skwitował S -warto było:tak:

Gratulacje

:-:)-:)-( to chyba tylko ja zostałam z Niewiadomym w brzuszku...
ehhh,zazdroszczę wam i wszystkim serdecznie gratuluję:-):-):-)

U jeszcze ja nie wiem:-(

Byłam w pracy i padam na pysk poczytałam tylko i zaraz ide sobie kimać .

Do góry