reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Woww....jeden dzień a tyle dobrych wiadomości
2 do 1 dla dziewczynek - serdecznie gratuluję wszystkim mamusiom

Życzę udanego weekendu, a ja zadzieram kiecę i lecę bo dziś się przenosimy. Mam nadzieję że szybko się ogarniemy i będę miała szybko łączność z bazą tzn z WAMI:-):-):-):-)

reklama
Katik bo ciąża to taki piekny czas kiedy mozna mieć dietę gdzieś, spać ile trzeba, sama radość:-) mnie też Hubertusek nie dał dziś spać, dosłownie co 2 h wstawaliśmy siku...

Kamisia powodzenia przy przeprowadzce!! mam nadzieję ze wszystko zgodnie z planem pójdzie i wieczorkiem dasz znać co i jak:)

waniliowa, gosieńka za ten brak wiadomości teraz będziecie miały super prezent na święta od maluszków:-)

hehe to wiesz pewnie jak latwo sie zakochac w sukieneczkach i plaszczykach i slicznych bluzeczkach..... rzeczy dla dziewojek takie slodziutkie sa :)...

Wiem bo mam już całkiem pokaźną kolekcję dla moich dziewczynek, chociaz sama więcej dostałam ciuszków na chłopca, a tu ani jednego raczej nie będzie, więc nie wiem co z tym zrobić...i chłopięce rzeczy wg mnie są równie urocze :)
Pozdrawiam Serdecznie
Aneczka

I to jest tutaj fajne. Co by się w brzuszku nie objawiło, wszystkie i tak cieszą się i gratulują :-D Dołączam się zatem i wszystkim, które się ostatnio dowiedziały,gratuluję serdecznie i z nutką zazdrości, bo do 7.12 i kolejnego USG jeszcze taaak daleko.

Witam

Pospałyśmy z Olusią do 9:szok::szok:. Kochane dzieciątko dało mamusi odespać, bo w tygodniu dłużej niż do 7 nie pośpi. Urzędujemy dziś same, tatuś w pracy, dziadkowie nie odwiedzą bo obydwoje przeziębieni. Spacerku też niet, bo Ola jeszcze pokasłuje i wolę ją przetrzymać w domu niż zaczynać leczenie od nowa. Nie lubię takich dni

ba1983 ładny masz brzuszek taki zgrabniutki :-)
magda ale Ci fajnie siedzisz sobie z córą w domciu przynajmniej masz się do kogo odezwac :-)tak dużo piszesz o swojej Oleńce mogłabym zobaczyc tego małego łobuza, jakieś zdjęcie?

ja dziś siedze sama :-( mój R na wykładach a ja wziełam sie za sprzatanie , zrobiłam pranie, prasowanie itd i jakoś niedobrze mi sie zrobiło i juz nie miałam siły odkurzyc :-( kurcze czuje się taka niezaradna przez to troche...teraz siedze i zajadam sie jogurcikiem i tak szukam po necie wózka , łozeczka i przewijaczka i kurcze chyba przez neta nic nie zamówie...bo to ryzyko
moja mała Zosieńka tak smiesznie się wierci w brzuszku,że aż mi się chce śmiac...rany dziewczyny ciąża to najlepsza rzecz pod słońcem mimo tej niezdarnosci hihi
życze Wam miłego weekendu

oki czekam :-)
ba1983 no wcześnie poczułas dzidziula ale pewnie dlatego, że jestes chuda... a miejsca ma napewno w sam raz :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dagsila jak tam zdrówko mam nadzieję ze leki pomagają:tak:

dziekuje, powolutku, ale goraczka nie mija... :-(
i niech mi ktoś powie , że młodzi rodzice są złymu rodzicami! Bedziemy najlepszymi rodzicami jakimi tylko byc możemy...:-)

kto tak mowi?? powiedz kto, a zaraz zrobimy jakis raban:-) a w ogóle takie osoby sa u mamy i tyle:laugh2:

rany dziewczyny ciąża to najlepsza rzecz pod słońcem mimo tej niezdarnosci

ja sie czuje czasami jak słoniczka w składzie porcelany. tu cyckiem zachacze tam tylkiem cos strace i jeszcze jaki wyczyn sie po to schylic i podniesc, od to co:-) jakbym na k2 wchodzila

a w ogole to mam dzisiaj dzien Sida i caly czas w łozeczku i pizamce. K. obiecal ze wcesniej z budowy wróci i jeszcze zakupy musi zrobic. takmi go szkoda, bo wszystko na jego biednej głowie. jednak wczoraj byl mega szczessliwy bo Oleńka go 2 razy w głowe kopnela i od razu mu sie odechcialo spac i tylko mówił, ze tatus jutro wieczorem tez przyjdzie na figle i kopniaki. poki co nie ma nic bardziej uroczego niz tatus mojej dzidzi i jego radosc z niuni:-)

tylko sie martwie zeby te lekarstwa jej nie zaszkodzily... ech... ale w koncu komys trzeba ufac i lekarz wie co robi...

Do góry