reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

U nas kiepskiej pogody ciag dalszy. Az mnie glowa boli, albo od tego ze pozno poszlam spac, albo jednak od pogody...
Mimo to ubralam sie cieplutko i podreptalismy z mezulkiem na spacerek. Fajnie tak we trojke :tak::tak::tak:

A dzis rano masowalam Corenke po glowce... Obudzilam sie, i oczywiscie jak codzien pierwsze co - rece na brzuch przywitac sie z corcia. A tam z prawej strony takie wypukle cos, twarda klucha:szok: Tak sie wystraszylam w pierwszym momencie, ale z Ł doszlismy do wniosku ze to glowka tak wystaje:tak::tak: Pomasowalismy sumiennie, Mala znieruchomiala a potem hop i juz jej nie bylo :-( Ale i tak poranek rozpoczal sie cuuuuudownie...

reklama
Cześc dziewczyny! :-)
malakurka termin wg om mam na 19 kwietnia... a Ty?
a co do zakupów przez internet to cos tam napewno bede kupowac ale raczej juz nie wozek i łozeczko .
A imiona sliczne dla dziewczynek... hmm jak Ty je bedzesz odrożniac? :-)

Ja dziś pobiłąm rekord w spaniu, obudziłąm sie o 15! rano tylko o 8 wyszykowałam R na wykłady i sie położyłam z powrotem hehe.A no i dzisiaj połowinki mamy :-)

witam moje drogie w niedzielny dzionek
malakurka - sliczne imiona:tak:
sospettosa - to zycze dobrych checi do pisania tej pracy!:-)
katik - ja mam to samo co rano hihi, musze sie z moja malutka przywitac:tak:
jedziemy zaraz do znajomych na kawke i na spacerek tez pojdziemy w trojke hihi
acha, zalaczylam nowe zdjecia na spolecznosciowym:happy:
milej niedzieli

U nas kiepskiej pogody ciag dalszy. Az mnie glowa boli, albo od tego ze pozno poszlam spac, albo jednak od pogody...
Mimo to ubralam sie cieplutko i podreptalismy z mezulkiem na spacerek. Fajnie tak we trojke :tak::tak::tak:
A dzis rano masowalam Corenke po glowce... Obudzilam sie, i oczywiscie jak codzien pierwsze co - rece na brzuch przywitac sie z corcia. A tam z prawej strony takie wypukle cos, twarda klucha:szok: Tak sie wystraszylam w pierwszym momencie, ale z Ł doszlismy do wniosku ze to glowka tak wystaje:tak::tak: Pomasowalismy sumiennie, Mala znieruchomiala a potem hop i juz jej nie bylo :-( Ale i tak poranek rozpoczal sie cuuuuudownie...
Ja tez tak czasami mam - po prawej stronie taka wypuklosc twarda, a po lewej pusto:-p tylko nie wiem czy to na pewno glowka, bo moze pupa czy cos... tak czy inaczej super to super uczucie:-D
co do pogody, to nie tylko na Twojej wyspie tak szaro, buro i pada:no: ale jakos to przezyjemy. Byle do kwietnia, potem juz cieplo bedzie :tak::-)

Witam niedzielnie

Dziś już mam mężulka w domu, od razu humorek lepszy:-)
Pojechaliśmy na obiadek do moich rodziców, bo już miałam dość siedzenia w domu, Oli też po 2 tygodniach w domu przydało się jakieś urozmaicenie.

Ja jeszcze nie rozróżniam części ciała maluszka, ale kopniaczki są.

Malakurka ale super, że dwie dziewusie. Gratulacje

Jakieś straszne zakwasy mam dziś w nogach jakbym wczoraj nie wiem co robiła, a nie robiłam kompletnie nic

Ale natworzyłyście od piątku auuuuu !!!! A ja jestem od jutra na L4 i dobrze bo już miałam dość porannego wstawania:confused2: Byłam na USG i u lekarza w piątek ale opis wstawiłam dzisiaj na odpowiednim wątku jako że wyjeżdzałam poza miasto.

Coyote witaj z powrotem.

Paulka Gratuluję DZIEWUSZKI !!!!! Kolejna niunia która nam się okazała a ja będę mamą chłopczyka

Aga002 GRATULACJE !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
swbarbara my wybraliśmy imiona dla dziewczynek , bo będą 2 czyli Julia i Ola :tak: Juleńka i Oleńka hehe Jak Wam się podoba??

Fajnie moja koleżanka ma dwie córcie jedną Julke a drugą Ole ale jedna w wieku Szymka a Julcia ma trzy latka:-D bardzo ładn imiona .

Czuję sie jakby był poniedziałek bo małż mi pojechał na tydzień do niemiec i siedzę sama jak ten kołek:wściekła/y:

cześć Laski, przepraszam, że nie nadrobię tego co naprodukowałyście od piątku, ale miałam cały weekend szkołę i nie dam rady tego wszystkiego ogarnąć :-(

co do imienia Ola to bardzo mi się podoba, sama nie mogę użyć tego imienia, bo bratanice mam Olę :-)
Julka też mi się podoba, nawet o tym myślałam jeśli okaże się że to dziewczynka, ale teraz Julek jak mrówek, więc się rozmyśliłam.

reklama
Mama dziś opowiadała mi podobno ostatnio głośną historię z porodu - dziewczyna na izbie przyjęć krzyczała, że już rodzi, położne nie wierzyły, kazały najpierw papierki powypełniać, a ona po chwili urodziła na stojąco, dziecko uderzyło główką o podłogę, ma jakiś poważny uraz czaszki. Zmroziło mnie normalnie. Niewiarygodne, że coś takiego mogło się wydarzyć

Do góry