reklama
M
Mka10
Gość
my już po...
no i będzie dziewczynka
z dzidzią wszystko ok i jest o tydz. młodsza wg usg ...
13x13 a jak tam u Ciebie?
gratuluję dziewczynki są sjuper:-)
Witam po dość długiej nieobecności
Jutro postaram się was nadrobić a dziś tylko informuję ,ze będzie .....
chłopak
nastepna podwójna chłopakowa mama!! gratuluję!!
Dziewczynka -nasza kochana zdrowa księżniczka Zbadana na wszystkie strony -buźka piękna, kostki, serduszko, żołądek ach same wiecie wszystko ej przebadali -ziewała, śmiała się, machała rączkami:-):-):-):-)
No i mój S jest prze szczęśliwy:-):-):-):-) już mówi jak to będzie strzegł swojej królewny i jak tak może być że kiedyś zjawi się jakiś frajer i mu ją zabierze jest boski
Dzisiaj już nie mam siły pisać -dziękuję dziewczyny za zainteresowanie badanie profesjonalne -Pani doktor też. Tylko opóźnienie prawie 2h nas wykończyło -ale jak skwitował S -warto było
to już masz córeczkę tatusia:-)
bałam sie ze będzie maskara jak tu wejdę,ale na szczęście weekend i tylko 3 strony do nadrabiania:-) ale za to jakie!! średnio jeden ujawniony bimbasek na strone:-)
miłego weekendu!!
gosienkag76
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny co tu takie pustki dzisiaj
PAULKA 90 gratuluję dziewczynki:-)
aga 002 na początku gratulacje syneczka:-) Dobrze że sie odezwałaś bo już
myślałam że te silne wiatry u was gdzieś cię wywiały a ty pewnie
PAULKA 90 gratuluję dziewczynki:-)
aga 002 na początku gratulacje syneczka:-) Dobrze że sie odezwałaś bo już
myślałam że te silne wiatry u was gdzieś cię wywiały a ty pewnie
my już po...
no i będzie dziewczynka
z dzidzią wszystko ok i jest o tydz. młodsza wg usg ...
13x13 a jak tam u Ciebie?
GRATULACJE!!!!
Witam po dość długiej nieobecności
Jutro postaram się was nadrobić a dziś tylko informuję ,ze będzie .....
chłopak
SUPER, GRATULACJE!!!
:---( to chyba tylko ja zostałam z Niewiadomym w brzuszku...
ehhh,zazdroszczę wam i wszystkim serdecznie gratuluję:-):-):-)
NA KAZDEGO PRZYJDZIE PORA:-) cierpliwosc bedzie nagrodzona:-);-)
gosienkag76
No i nie dokończyłam a mi się wysłało
aga 002 jeszcze raz gratulacje i miłego dnia
Katik komplementy to jest to co kobietki lubią najbardziej;-)Ciekawa jestem
jak ta rózowa choinka wygląda
Miłego leniuchowania;-);-);-)
13x13 gratulacje zdrowaj księzniczki.Oczywiście gratulacje dla tatusia strażnika jej
niewinności
Waniliowa nie jesteś sama ja muszę czekać do 18 grudnia
Miłego dnia dziewczyny:-):-):-)
aga 002 jeszcze raz gratulacje i miłego dnia
Katik komplementy to jest to co kobietki lubią najbardziej;-)Ciekawa jestem
jak ta rózowa choinka wygląda
Miłego leniuchowania;-);-);-)
13x13 gratulacje zdrowaj księzniczki.Oczywiście gratulacje dla tatusia strażnika jej
niewinności
Waniliowa nie jesteś sama ja muszę czekać do 18 grudnia
Miłego dnia dziewczyny:-):-):-)
gosienkag76
Dagsila jak tam zdrówko mam nadzieję ze leki pomagają
Ilona1985
udanego weekendu dziewuszki!!!!!!!!1
P
Paulka90
Gość
czesc dziewczyny
dziękuje Wam wszystkim za gratulacje
Normalnie jestesmy z moim R prze szczęśliwi
będę miec swoją małą królewne...
ale powiem Wam,ze juz mysle kiedy jej sprawic braciszka
13x13 gratuluje Ci córeczki super...:-)hehe jak bym słyszała swojego R...mój to dodał jeszcze że jak to będzie jak Zosia kiedys do nas przyjdzie i powie ze jest w ciąży hehe, ale miło było patrzec na niego jak sie cieszy ogladając malutką , i niech mi ktoś powie , że młodzi rodzice są złymu rodzicami! Bedziemy najlepszymi rodzicami jakimi tylko byc możemy...:-)
aga002 Tobie serdeczne gratulacje syneczka :-)
waniliowa nic się nie martw już niedługo i Twoje dzieciatko się ujawni..ja stawiam na chłopca tak dla równowagi :-)
katik to się pośpieszyłąs z tą choinką jeszcze grudnia nie ma hihi a swoją drogą pochwal się tą różową choineczka :-)
dziękuje Wam wszystkim za gratulacje
Normalnie jestesmy z moim R prze szczęśliwi
będę miec swoją małą królewne...
ale powiem Wam,ze juz mysle kiedy jej sprawic braciszka
13x13 gratuluje Ci córeczki super...:-)hehe jak bym słyszała swojego R...mój to dodał jeszcze że jak to będzie jak Zosia kiedys do nas przyjdzie i powie ze jest w ciąży hehe, ale miło było patrzec na niego jak sie cieszy ogladając malutką , i niech mi ktoś powie , że młodzi rodzice są złymu rodzicami! Bedziemy najlepszymi rodzicami jakimi tylko byc możemy...:-)
aga002 Tobie serdeczne gratulacje syneczka :-)
waniliowa nic się nie martw już niedługo i Twoje dzieciatko się ujawni..ja stawiam na chłopca tak dla równowagi :-)
katik to się pośpieszyłąs z tą choinką jeszcze grudnia nie ma hihi a swoją drogą pochwal się tą różową choineczka :-)
reklama
Katik
...jestem mamą...
Hej Babeczki !
Pogoda pod psem, zimno, wieje, pada... Kurcze a ja musze piechota smigac po centrum, bo pod bank autem nie dojade
Ale jak tylko to zalatwie, to wracam do domku i nosa niw wytkne! Pies ma dzis sikanie na ogrodku, chyba ze Ł sie zlituje i go wezmie do parku
Pozatym plany byly, ze sie dzis wyspimy, a o 4tej Malusia zrobila mi pobodke - czkala i czkala a mi brzuch podskakiwal. Dobrze, ze dzis sobota, wiec sie na nia nie gniewam ani troche za 2 godziny niespania
Na sniadanko wsunelam rogalika croissanta, teraz zagryzam truskaweczki.... Oj dobrze mi w tej ciazy!
Pogoda pod psem, zimno, wieje, pada... Kurcze a ja musze piechota smigac po centrum, bo pod bank autem nie dojade
Ale jak tylko to zalatwie, to wracam do domku i nosa niw wytkne! Pies ma dzis sikanie na ogrodku, chyba ze Ł sie zlituje i go wezmie do parku
Pozatym plany byly, ze sie dzis wyspimy, a o 4tej Malusia zrobila mi pobodke - czkala i czkala a mi brzuch podskakiwal. Dobrze, ze dzis sobota, wiec sie na nia nie gniewam ani troche za 2 godziny niespania
Na sniadanko wsunelam rogalika croissanta, teraz zagryzam truskaweczki.... Oj dobrze mi w tej ciazy!