reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
my już po...:tak::tak::tak:
no i będzie dziewczynka :-D:-D:-D:-D
z dzidzią wszystko ok i jest o tydz. młodsza wg usg ...
13x13 a jak tam u Ciebie?

gratuluję:):) dziewczynki są sjuper:-)

Witam po dość długiej nieobecności :zawstydzona/y:
Jutro postaram się was nadrobić a dziś tylko informuję ,ze będzie .....
chłopak

nastepna podwójna chłopakowa mama!! gratuluję!!

Dziewczynka -nasza kochana zdrowa księżniczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zbadana na wszystkie strony -buźka piękna, kostki, serduszko, żołądek ach same wiecie wszystko ej przebadali -ziewała, śmiała się, machała rączkami:-):-):-):-)

No i mój S jest prze szczęśliwy:-):-):-):-) już mówi jak to będzie strzegł swojej królewny i jak tak może być że kiedyś zjawi się jakiś frajer i mu ją zabierze:-D:-D:-D jest boski:tak::tak::tak::tak:

Dzisiaj już nie mam siły pisać -dziękuję dziewczyny za zainteresowanie:tak: badanie profesjonalne -Pani doktor też. Tylko opóźnienie prawie 2h nas wykończyło -ale jak skwitował S -warto było:tak:

to już masz córeczkę tatusia:-)

bałam sie ze będzie maskara jak tu wejdę,ale na szczęście weekend i tylko 3 strony do nadrabiania:-) ale za to jakie!! średnio jeden ujawniony bimbasek na strone:-)

miłego weekendu!!

Dzień dobry dziewczyny co tu takie pustki dzisiaj:-D:-D:-D

PAULKA 90 gratuluję dziewczynki:-)

aga 002 na początku gratulacje syneczka:-) Dobrze że sie odezwałaś bo już
myślałam że te silne wiatry u was gdzieś cię wywiały:-D a ty pewnie

my już po...:tak::tak::tak:
no i będzie dziewczynka :-D:-D:-D:-D
z dzidzią wszystko ok i jest o tydz. młodsza wg usg ...
13x13 a jak tam u Ciebie?

GRATULACJE!!!!

Witam po dość długiej nieobecności :zawstydzona/y:
Jutro postaram się was nadrobić a dziś tylko informuję ,ze będzie .....
chłopak

SUPER, GRATULACJE!!!

:-:)-:)-( to chyba tylko ja zostałam z Niewiadomym w brzuszku...
ehhh,zazdroszczę wam i wszystkim serdecznie gratuluję:-):-):-)

NA KAZDEGO PRZYJDZIE PORA:-) cierpliwosc bedzie nagrodzona:-);-)

No i nie dokończyłam a mi się wysłało:wściekła/y:

aga 002 jeszcze raz gratulacje i miłego dnia

Katik komplementy to jest to co kobietki lubią najbardziej;-)Ciekawa jestem
jak ta rózowa choinka wygląda:-D
Miłego leniuchowania;-);-);-)

13x13 gratulacje zdrowaj księzniczki.Oczywiście gratulacje dla tatusia strażnika jej
niewinności:-D

Waniliowa nie jesteś sama ja muszę czekać do 18 grudnia:rofl2:

Miłego dnia dziewczyny:-):-):-)

czesc dziewczyny
dziękuje Wam wszystkim za gratulacje
Normalnie jestesmy z moim R prze szczęśliwi :-D
będę miec swoją małą królewne...
ale powiem Wam,ze juz mysle kiedy jej sprawic braciszka :sorry:
13x13 gratuluje Ci córeczki super...:-)hehe jak bym słyszała swojego R...mój to dodał jeszcze że jak to będzie jak Zosia kiedys do nas przyjdzie i powie ze jest w ciąży hehe, ale miło było patrzec na niego jak sie cieszy ogladając malutką , i niech mi ktoś powie , że młodzi rodzice są złymu rodzicami! Bedziemy najlepszymi rodzicami jakimi tylko byc możemy...:-)
aga002 Tobie serdeczne gratulacje syneczka :-)
waniliowa nic się nie martw już niedługo i Twoje dzieciatko się ujawni..ja stawiam na chłopca tak dla równowagi :-)
katik to się pośpieszyłąs z tą choinką jeszcze grudnia nie ma hihi a swoją drogą pochwal się tą różową choineczka :-)

Paulka, 13x13 - GRATULUJĘ CUDOWNYCH KSIĘŻNICZEK!!!:-D:-D:-D

Aga002 - WSPANIALE!!! GRATULUJĘ SYNECZKA!!!:-):-):-)

Poza tym udanej soboty Dziewczynki :tak:

reklama
Hej Babeczki !

Pogoda pod psem, zimno, wieje, pada... Kurcze a ja musze piechota smigac po centrum, bo pod bank autem nie dojade :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale jak tylko to zalatwie, to wracam do domku i nosa niw wytkne! Pies ma dzis sikanie na ogrodku, chyba ze Ł sie zlituje i go wezmie do parku :zawstydzona/y:

Pozatym plany byly, ze sie dzis wyspimy, a o 4tej Malusia zrobila mi pobodke - czkala i czkala a mi brzuch podskakiwal. Dobrze, ze dzis sobota, wiec sie na nia nie gniewam ani troche za 2 godziny niespania :-D

Na sniadanko wsunelam rogalika croissanta, teraz zagryzam truskaweczki.... Oj dobrze mi w tej ciazy!

Do góry