hejka!
pogoda u nas piękna, T pojechał dziś z Mają na piknik miejski, a starałam się jak najwięcej leżeć. Z moim wewnętrznym adhd nie jest to łatwe. W telewizji takie dno, że wolałam na tarasie poleżeć. Panowie nam świetny daszek zrobili więc w półcieniu leniuchowałam. Majka z gilem w lodowatej wodzie w basenie się taplała, do tego 3 lody wciągnęła.
Ja apetyt mam ostatnio wilczy, zwłaszcza wieczorami, ale cały dzień chodzę i podjadam. Mam ochotę na kebaby albo pizzę. Maję nosi więc albo się bawią z córką kuzynki u nas, albo u nich.
Kici gratuluję awansu!
Mamusiu myślę, że spokojnie Jasia byś mogła zabrać, nie musiałabyś pewnie za niego płacić. Za to koszt dla opiekuna jest wysoki.
Aga fajnie, że Sebcio tak za bratem jest :-)
MamoPaulinki cieszę się, że udało się wam już wszystko z domkiem załatwić. Widoki będziesz miała cudne
Agnieszka współczuję paznokcia bidulko! Kurcze patrzyłam na te siatki do trampoliny i wyszło mi, że za siatkę i osłonę na sprężyny 250zł musimy wydać, a za nową trampolinę daliśmy 499. Ile daliście za siatkę?
Onka jak chrzciny się udały?
Aniam z Majką to samo, zabawki średnio interesują jak jest ciepło na dworze. Tylko co one z Michaliną wymyślają na ogrodzie to ja już nie komentuję, są zupy z kwiatów, domki dla robaków, ale najlepsza frajda jest jak tylko wody do basenu się wleje
Aniez sto lat dla Kubusia! Tatuś się nieźle z tortem spisał
Aniam no plan na wypad mamy, teraz kurcze oby mi lekarz pozwolił jechać.
Wronka sto lat dla Werci! Tort widziałam, super! Z tekstów Boryska i Werci się uśmiałam setnie
Sonia sto lat! Dużo nas tu w sumie w okolicach 30tki jest
Ella to pojedź z obydwoma dziewczynkami, myślę, że od pediatry bez problemu dostaniesz.
Basiu jak Wiktorek? Mam nadzieję, że już zdrowy. Ty sobie może badania zrób jakieś konkretne w związku z tym epizodem z błędnikiem?
Gosieńko 5:20? szacun, mnie by nic o tej porze z łóżka nie wyciągnęło;-) Super masz z tą folią, pamiętam jak mama w szklarni miała pomidory, ogórki i paprykę- takie prosto z krzaczka były obłędne!
Marysiu pamiętamy
Pisz co u was
3majcie proszę kciuki bo idę w tym tygodniu do kolejnego lekarza i mam nadzieję, że nie da mi szlabanu na wyjazd. Na wyjazd do Szczawnicy się nie nastawiam, ale z wami chcę się spotkać.
Dobrej nocki!