reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
olapolap Z tą dokładką do wózka niezły pomysł nawet nie wiedziałam że takie coś istnieje .
agawkl Bliźniaka to raczej nie bo oduczam małego jeździć .Ale pewnie od czasu do czasu będzie musiał. Zostaje chusta bo to niezły pomysł i jak nie szkodzi dziecku to już w ogóle gitarka :-)
Ja też mieszkam w domu ale od czasu do czasu będzie trzeba wyskoczyć poza bramę np. z koleżankami na saper na plac zabaw i takie tam zakupy.
aga002 fajnie gratuluje :-)
Paulka90 również gratuluje księżniczki :-)

Aga - gratulacje!!!

Dzis mam znow dzien z bananem na twarzy od rana... Mily klient dowartosciowal mnie komplementami, i tak mi zlecialo w pracy, ze ani sie obejrzalam i juz byla 16sta :-D:-D:-D
W dodatku dalalam sie dzis namowic trabiacym caly dzien w bbc radio, ze powinnam wlasnie dzis ubrac choinke - no i wyciagnelam choinke i ustawilam w pokoiku gdzie pracuje... Nie wiedziec czemu jak skonczylam okazalo sie, ze cala choinka jest na rozowo przystrojona... a naprawde nie zrobilam tego celowo :-D:-D:-D:-D

I pomyslec, ze jutro znow weekend:tak:i spanie ile sie chce:tak:i nicnierobienie jak sie nie chce:tak:

Milego weekendu!!!!!!!!!

Dziewczynka -nasza kochana zdrowa księżniczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zbadana na wszystkie strony -buźka piękna, kostki, serduszko, żołądek ach same wiecie wszystko ej przebadali -ziewała, śmiała się, machała rączkami:-):-):-):-)

No i mój S jest prze szczęśliwy:-):-):-):-) już mówi jak to będzie strzegł swojej królewny i jak tak może być że kiedyś zjawi się jakiś frajer i mu ją zabierze:-D:-D:-D jest boski:tak::tak::tak::tak:

Dzisiaj już nie mam siły pisać -dziękuję dziewczyny za zainteresowanie:tak: badanie profesjonalne -Pani doktor też. Tylko opóźnienie prawie 2h nas wykończyło -ale jak skwitował S -warto było:tak:

dziewczynka -nasza kochana zdrowa księżniczka:-d:-d:-d:-d:-d:-d zbadana na wszystkie strony -buźka piękna, kostki, serduszko, żołądek ach same wiecie wszystko ej przebadali -ziewała, śmiała się, machała rączkami:-):-):-):-)

no i mój s jest prze szczęśliwy:-):-):-):-) już mówi jak to będzie strzegł swojej królewny i jak tak może być że kiedyś zjawi się jakiś frajer i mu ją zabierze:-d:-d:-d jest boski:tak::tak::tak::tak:

Dzisiaj już nie mam siły pisać -dziękuję dziewczyny za zainteresowanie:tak: Badanie profesjonalne -pani doktor też. Tylko opóźnienie prawie 2h nas wykończyło -ale jak skwitował s -warto było:tak:
agatko super naprawdę:-):-)
teraz u nas trzeba 8grudnia potwierdzić czy dziewczynka czy nie wyrósł czasem siusiak przez miesiąc:-):-)
aga gratuluje chłopczyka:-):-)
paula a tobie dziewczynki:-):-)
kolorowych snów kochane

reklama
Do góry