hejka wieczorkiem :-)
Padnięta dzisiaj jestem bo mieliśmy w przedszkolu " Dzień Rodziny " i byliśmy z dzieciaczkami w ośrodku w którym było masę zwierząt które dzieciaczki mogły karmić, zrobiliśmy sobie ognisko, konkurencje sprawnościowe ( nawet dwie wygrałam
:-)) i zjechaliśmy do szkoły o 15 potem szybko po Emila bo na zajęciach był, zakupy i jak na podwórko wjechałam to marzyłam tylko o kawie i prysznicu bo u nas dzisiaj 30 stopni było, dzięki bogu wiał wiatr
Teraz pada bo była burza i powietrze od razu lżejsze się zrobiło
Jeśli chodzi o wagę moje córci to nie sądzę aby w przychodni była popsuta;-) ja ze wzrokiem też raczej nie mam problemów ;-), Helka ostatnio urosła a w ruchu jest ciągłym i może dlatego taka waga
no i
Elvie sory ale ty Helenkę to chyba dawno nie widziałaś;-)
Aniez moje zdanie znasz w kwestii Bartusia, zgadzam się z R
ale oczywiście decyzja należy do was ;-)Bardzo podobną sytuację miałam z Mateuszkiem
Kusisz tą kawą , ale chyba szybciej u nas sobie wypijemy ;-)
Aniam to ty jak wracasz do domu to J mówi do ciebie " Mój kurczaczku" ? Podprowadź trochę tej przyprawy;-) wypróbujemy na moich kurakach jak przyjedziesz
Isabela no dotarłaś w końcu do laptopa
Widzę ze praca pełną parą, trzeba przyjechać i zobaczyć
Super że jedziecie ale to wiesz :-)
Agnieszka miłego imprezowania z A , tylko nie szalejcie za bardzo
Nata przyjeżdżaj na ten maraton, zrobimy ci specjalny transparent i będziemy kibicować :-)Dobra jutro S napuszczę na M , niech mu powie że ja się żaliłam że sobie z tobą nie mogę pogadać ;-)Wrzuć jakieś fotki z tego wypadu na pola i łąki
Aga2010 dokładnie gdyby nas nie znała to wyszłoby że dziecko bijemy ale szczerze to Helka naprawdę ma tych siniaków tyle że
ale nie ma się co dziwić ona tak w przedszkolu szaleje, na placu zabaw wszędzie wejdzie a w domu to już szał ciał, nawet z chłopakami na trampolinie się tłucze
Maonka cycki kurze to u nas hit;-) , Helka je uwielbia, ona zresztą ma mega apetyt ale najwidoczniej ma dobre spalanie
Super że impreza w przedszkolu udana i wesoło było :-)
Kittek &&&& za projekt aby szybko zatwierdzili
Mamusia ja Emila szeroko pieluchowałam i przyniosło efekty
Anna zdrówka kobieto i kuruj się nam
Dorotko &&& za sprawy bankowe . My dookoła domu mamy płot drewniany( jeszcze się trzyma) i kawałek metalowy. Odgradzaliśmy część gdzie są kury ale zwykłą siatką leśną i część ogrodu warzywnego bo tam płot już się tak rozwalał że mnie to wkurzało, pewnie że ładniej by wyglądał jak by był drewniany ale koszty
a to nie jest nasze więc sama rozumiesz ;-)
Monia czuję się zaszczycona że w waszej sypialni będę spać i że D nie zamontował tak alarmu
mam tylko nadzieję że kamerki gdzieś nie będzie w ukryciu
Kurcze to miałaś nieciekawy dzień :-(
Ella ja ci nic nowego nie napiszę bo Aniez już wszystko napisała w sprawie Bactrimu . Zastanawia mnie tylko stwierdzenie że nie masz kasy na innego lekarza, ale jak policzysz ile wy pieniędzy wydajecie na antybole i inne lekarstwa to szczerze ja by jednak poszukała kogoś innego bo ewidentnie jest to lekarz który idzie na łatwiznę
Ja już kiedyś pisałam jak mieszkaliśmy koło Leszna to miałam super homeopatkę, do dzisiaj zresztą do niej czasami dzwonię jak mam jakieś pytania
i ona nigdy mi nie powiedziała że się poddaje i nie ma sposobu na chorobę, albo dziwi mnie to że nie spytacie się jej co macie robić i co podać w razie pojawienia się wysokiej gorączki , kataru, przecież to nie jest wytłumaczenie że ona jest nieosiągalna.
Zresztą prawdziwy homeopata będzie się rękoma i nogami zapierał przed podaniem antybiotyku( no chyba że w grę wchodzi poważna angina) i jak podajesz leki homeopatyczne to nie podajesz nic innego taka jest zasada.
Dla mnie za bardzo to wszystko zaplątane a najbardziej szkoda dziewczynek bo ewidentnie mają osłabione organizmy :-(
Spokojnej nocy babeczki:-) Odmeldowuję się do poniedziałku bo w domu mam taaaaaki bałagan że chyba do niedzieli będę go ogarniać, prasowanie czeka (
Aniez przez ciebie góra urosła;-)) no i generalnie mam tyły we wszystkim