reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
hehe dobry ten filmik.. musze sie tez pobawic:-)

zjadlam mega talerzyk frytek:-) i uciekam do gin na kontrole. nie chce mi sie strasznie, bo katar i kaszel mecza, ale wlasnie dzis konczy mi sie l4 i musze przedłuzac...

niestety jak sie chce leniuchowac to trzeba troszke nad tym popracowac.

3majcie kciuki zeb wszystko bylo ok

milego popołudnia

13x13 - może być ten trzeci tak jak zaproponowałas , a pasi Ci ta arkadia /? Czy wolisz jakies inne miejsce ? żebyś nie miała jakoś mega daleko:tak:

To super musisz zdać relacje z tego kursu bo u mnie we wiosce takich rzeczy niestety nie ma :-(
aniam141 też właśnie spędza mi to sen z powiek ,te spacery na dwa wózki ...nierealne :-( dlatego myślę o tej chuście ;-)
13x13 ej ej:-) ja właśnie mam taką nadzieje że jak trzecie to żeby było dwóch na jednego bo gorzej jak by było po prostu znowu trzech:-) Wtedy musiała bym próbować na trzech do jednego heh ale raczej już nie dało by rady.:-)

A slyszalas o dostawce do wozka - Buggy Board?? Moze to by Ci sie przydalo :tak:

Ja podstawke też kupie na 100% ale mimo wszystko zainwestuje też w chuste bo jak się drugie urodzi to Szymek będzie miał rok i 7 miesięcy a takie dziecko ma jeszcze prawo chciec do wózka :tak: Na szczescie mieszkam w domu i mam ogród i tak naprawdę nie musze się wypuszczać na spacerki . Na wiosne robimy plac zabaw dla Szymka to będzie miał gdzie szaleć

Aniam mój Kuba przestał jeździć w wózku jak miał 2 lata, także Tobie chusta bankowo się przyda. Też myślę nad chustą, bo mi się idea podoba. Koleżanka ma i właśnie zamierzam się z nią niedługo spotkać edkacyjnie :-)

reklama
Do góry