M
Mka10
Gość
nie skomentuje tego co sie tu dzialo jak mnie nie bylo, normalnie wariatki jestescie, heheh, tyle postów naprodukowac, hehe makabra, przez miesiac tego nie nadrobie, hehe :-)
starałyśmy się:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie skomentuje tego co sie tu dzialo jak mnie nie bylo, normalnie wariatki jestescie, heheh, tyle postów naprodukowac, hehe makabra, przez miesiac tego nie nadrobie, hehe :-)
aniam141 też właśnie spędza mi to sen z powiek ,te spacery na dwa wózki ...nierealne :-( dlatego myślę o tej chuście ;-)
A slyszalas o dostawce do wozka - Buggy Board?? Moze to by Ci sie przydalo
Aniash2, aniam141 moja koleżanka miała dzieciaczki rok po roku i najpierw targała młodsze w nosidełku, w końcu kupiła podwójny wózek, coś w tym stylu KEES K-74 WÓZEK DLA RODZEŃSTWA ROK PO ROKU (824825804) - Aukcje internetowe Allegro i raczej nie narzekała.