Hej znowu mnie wcięło na jakiś czas. ;-)Od czwartku byłam u mamy, niestety
Dorota nie dałam tym razem znać, bo ciężko było z czasem, więc pewnie kiedyś w wakacje odwiedzę Was w nowym domu. Ile będzie do Was km?
Zaliczyłam wizytę kontrolną z Alicją u ortopedy. I mała musi przejść rehabilitację, minimum 2 razy w tyg zajęcia. Właśnie jestem w trakcie załatwiania terminu. Jeszcze tego nam trzeba. U tej mojej Alicji to już wszystko co możliwe. I już to widzę jak ona będzie chętnie współpracować
Jak ją zawieje i zależy w jakim będzie humorze. U ortopedy nic nie chciała wykonać, wszystko musiała ze mną za rękę robić. Poza tym maj to mam cały zapełniony w wizyty lekarskie.
Odstawiania poszło sprawnie, szybko zasypia, czasami popłacze. Nie spodziewałam się, że tak łatwo pójdzie z tym moim cycuśnikiem. Pierś już ma się lepiej, ale mimo wszystko jeszcze jest pełna. I wieczorem można się w końcu wyluzować przy jakimś drinku ;-)
Onka także polecam odstawianie, bo mój dopóki go karmiłam wybudzał się bardzo często, a teraz nawet mu się zdarza przespać całą noc. Masz rację jednak, że to ty musisz być gotowa na to. Dzisiaj pospał od 20 do 8! A Alicja pokonała rekord w spaniu od 20 do 10:30. Wczoraj większą część dnia byliśmy na dworze lub na tarasie, do tego się wybiegała, więc dziś musiała odespać,
Aniez ty się tymi przepisami na torciki podziel, mogą się przydać. Wkrótce będę robić dla męża, tort będzie taki dla jaj, bo w kształcie czołgu. ;-)
Mamusia dobrze, że żel pomaga.
Ella, Elvie tak jak pisałam wcześniej pasuje mi tylko niedziela.
Agnieszka też będzie :-) Więc za jednym zamachem poznasz dwie kwietniówki ;-) A ja Wam zazdroszczę spotkania nad morzem, ale my w tym czasie tradycyjnie wyjeżdżamy nad jezioro.