ufff o co chodzi nie pracuje a czasu mam mniej , jakaś zaganiana jestem i brakuje mi czasu. Okna myję na raty , codziennie jedno, pralka na okrągło pierze , Natalki pokoik można sprzątać a i tak drugiego dnia nie widać efektów , wczoraj z Jasiem byliśmy na kontroli bioderek no i nadal lewe jest do obserwacji więc 21 maja kolejna wizyta, ja odwiedziłam ginekologa w końcu aby wypisał mi antykoncepcję i powiedział , że w pewnym sensie jak karmię piersią to nie muszę się zabezpieczać hehe zaśmiałam się tylko i powiedziałam mu że moja kuzynka właśnie jest w ciąży bo też tak myślała ;-) urodziła w październiku 2013 a teraz ma termin na październik 2014 więc ja w takie środki anty nie wierzę.
Z Natalką po świętach idziemy na badanie słuchu a po tygodniu na wizytę do laryngologa. Więc ciągle jesteśmy u jakiś specjalistów.
Onka wszystkiego najlepszego dla Karolki na pierwszy roczek
Aniez super, że tak miło spędziliście urodzinki Bartoliniego , najlepszy prezent to miłe towarzystwo
Monia u nas też urodziny rozłożone na trzy tury bo nie sposób pomieścić wszystkich na raz
gosia i jak Mari funkcjonuje z drenami?? trzeba jakoś szczególnie o nie dbać? co z kąpielą??
basia muszę sobie wygooglować co to jest ten karob bo N. też uczulona na kakao
aga jak byłam w ciąży to też mamusia przyjeżdżała i myła mi okna ach cudowny czas
Z Natalką po świętach idziemy na badanie słuchu a po tygodniu na wizytę do laryngologa. Więc ciągle jesteśmy u jakiś specjalistów.
Onka wszystkiego najlepszego dla Karolki na pierwszy roczek
Aniez super, że tak miło spędziliście urodzinki Bartoliniego , najlepszy prezent to miłe towarzystwo
Monia u nas też urodziny rozłożone na trzy tury bo nie sposób pomieścić wszystkich na raz
gosia i jak Mari funkcjonuje z drenami?? trzeba jakoś szczególnie o nie dbać? co z kąpielą??
basia muszę sobie wygooglować co to jest ten karob bo N. też uczulona na kakao
aga jak byłam w ciąży to też mamusia przyjeżdżała i myła mi okna ach cudowny czas