Witam wreszcie słoneczko pięknie świeci i od razu lepsze samopoczucie:-)
Niestety z przestawieniem małego na kakao z mleka modyfikowanego nie wypaliło jako że Wiktor ma jak się okazało uczulenie na kakao w tej chwili wygląda jak nakrapiana żaba jeszcze
Poczekam do końca miesiąca i spróbuję w zamian wprowadzić Karob jako zamiennik - zobaczymy.
Na razie i tak jest znacznie lepiej bo mały dość regularnie podjada mięsko w przedszkolu a czasami zdarzy się że i zupę zje.
I tak nam ucieka dzień za dniem w poniedziałek i wtorek spędziłam czas na robieniu kolejnej ozdoby na tort jako że w niedzielę będzie kolejna impreza u moich rodziców
w środę byliśmy na SI a dzisiaj czeka mnie prasowanko i o !! nie mam nawet za wiele czasu dla Wiktora żeby z nim poćwiczyć.
elvi współczuję bólu zęba
Gosieńko jak widzę ty w ciągłym biegu jak zawsze :-)
Agnieszka widzę remont u was w pełni. Gratulacje z okazji pozbycia się pierwszych mleczaków
Aniez wrzuć na przepisowy ten torcik z musem nie długo będzie sezon na truskawki to wypróbuję
co do dysfunkcji to siebie też parę bym znalazła
aż tak się tym nie przejmuję bo z większości wyrośnie i podrówna - wierzę w to - ale fakt że półki co trafił mi się trudny egzemplarza w obsłudze
Jak widać u was niekończące się imprezy to Bartuś zadowolony u nas też 2 torty wyjdą bo jeden dla rodzinki męża a drugi u mojej rodzinki przy okazji wizyty Świątecznej
Annaoj bo zawsze lepiej smakuje to co mam zrobi - już ci zazdroszczę tego bikini ja to omijam szerokim łukiem bo taki wieloryb w bikini jak ja to by ludzi z plaży wypłoszył
niestety za nic nie mogę schudnąć ani ograniczenie słodyczy ani nic innego mi nie pomaga nie daje rady
no cóż pareo i narzutka i może nie wypłoszę wszystkich swoim wyglądem.
Jak tam Wiktorek ?
Onka WSZYSTKIEGO NAJ..... z okazji urodzin dla Karolci !!!! Jak tam po powrocie do pracy ?
maonka i jak tam w szpilach biegasz? ciekawe ja mój zachowa się na bilansie. Ja nie wyobrażam sobie zabiegu z miejscowym znieczuleniem u 4 lataka
kici jak tam rodzinka? żyjesz jeszcze?
mamusiu mam nadzieję że u was wszystko w porządku
monia super że solenizantka zadowolona z imprez i prezentów. Wpadnij choć od czasu do czasu do nas i daj znać co u was się dzieje