reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam, dziś pierwsza widzę jestem - gdzie Wy wszystkie się podziewacie? :sorry:

Kittek, jak leczenie poszło? lekarstwa przepyszne, więc mam nadzieję że pomogły :tak::-D

my dziś leniwą niedzielę spędzamy, pogoda taka, że strach przez okno wyglądać, a co dopiero wychodzić:crazy:

Sebek niestety coraz gorzej kaszle więc jutro znowu wizyta w przychodni nas czeka :-( czy macie może jakiś sposób na nakłonienie uparciucha do czyszczenia nosa? bo ten mój egzemplarz unika tego jak ognia i zawsze kończy się awanturą :zawstydzona/y:

reklama
Od KICI

"Do BB ciotek: nie mam lapka do czwartku. Q ma zapalenie gardla/angine, wiec siedzę uziemiona w domku. Nadrobie zaległości pod koniec tygodnia. Przekazcie reszcie. Buziale."

wrzuciłam na fejsa
:tak:

Jutro z SZymkiem do alergologa ciekawe co nam powie

Zdrówka dla Q!

aniam - udanej wizyty! Nas też taka czeka.

A ja pospałam 1,5h i obudził mnie mokry nos, więc nie mam wyjścia i pędzę z nim na spacer, bo już czeka:-)

witam
Musiałam podładować akumulatory. Niestety, ale już teraz mam jazdę, bo B nadrabia tydzień wyjazdowy i nie dość, że cały czas zarobiony, to jeszcze zmierzły łazi. Moja tolerancja zaczyna się kończyć:sorry:
Na szczęście wizyty lekarskie były pozytywne:-)
Ten tydzień ma na szczęście wolny od wizyt wszelakich, jedyne co to muszę siuśki W złapać.
Kici zdrówka dla Q.
Kittek biedna Majka, musi faktycznie być bardzo osłabiona jak tak śpi, ale to dobrze, bo "sen to zdrowie".
Elvie jak wycieczka?
Aga zdrówka dla Sebastiana.
Aniam daj znać jutro po wizycie.

spadam, bo jeszcze B mi papierki podrzucił do obrobienia

Witam się meeega rozleniwiona na koniec ferii, oj nie chce mi się jutro do pracy.

Aga
zdrówka dla Sebcia!
Aniam pogłaskaj brzuszek ode mnie i torta też za mnie jeden kawałek zjedz:-p
Annaoj powodzenia w łapaniu siuśków ;-)Maja ma tak zawsze, że sen jej potrzebny jak choruje. Dziś pomimo, że wstała po 9tej, też 1,5h kimkę zaliczyła, padła o 20:30. Ona jak nie śpi ile potrzebuje to w ogóle nie do życia jest, Aniam potwierdzi;-)

U nas dziś spacerowo było, pogoda ładna więc wykorzystaliśmy. Zaliczyliśmy knajpę na obiad, a później na deser nas T wyciągnął (prosić nie musiał;-)). Trochę kaczuszki i mewy pokarmiliśmy i to by było na tyle ferii. Szykuję materiały do pracy, od jutra młyn.

Zdrówka dla wszystkich i dobrej nocki :tak:

Witam się pochmurnie. Jak ja nienawidzę takiej pogody:wściekła/y: wrrr

zdrowia u nas nadal brakuje, tylko że przeszło jeszcze na mnie :-(

Witam

od kilku lat już planuję kupić termomix, bo każdy kto ma to bardzo zachwala i podobno to urządzenie zastępuje całą stertę urządzeń kuchennych. Umówiłam się dzisiaj na 10:00 na pokaz i jak mi się spodoba to jedno z marzeń zrealizuję. A Wy macie? Polecacie? Ja jeszcze nigdy w akcji na żywo tego nie widziałam.

annaoj kce - dziękuję, wycieczka udana, na placu zabaw wylądowaliśmy i dzieci do domu wracać nie chciały, a po powrocie jeszcze rower, hulajnoga :) W łapaniu siuśków - powodzenia!

Chorowitkom zdrowia, kiciowym kotom również!

aniam - brzusio i ode mnie pogłaskaj, niech Zuza zdrowo rośnie! Judysię ucałuj!

aga - zapraszam do nas, mamy wiosnę:-)

Zmykam chatę ogarniać i psa wyspacerować. Miłego poniedziałku!

witajcie

my walczyliśmy ostatnio z zapaleniem gardła małego znowu miał antybiotyk:no: a na dodatek koniec miesiąca więc w pracy zawalona jestem po uszy robotą.

Aniam ja podchodzę do rozliczenia jak do jeża bo u nas nie mamy żadnych już rozliczeń na dziecko zabrali nam- bo jedno, na Internet też zlikwidowali i aż boję się czy też nie trzeba będzie dopłacać:angry: Pozdrów Judytę i pogłaskaj też za mnie brzuszek;-)

mamusiu
jak tam noga?

kitek współczuję zdrówka dla was. U nas już lepiej znacznie po podaniu antybiotyku

Aga2010 zdrówka dla Sebka

kici zdrówka dla Q !!!
Annaoj no nieźle, dużo cierpliwości życzę :tak:

elvi nie pomogę bo nie posiadam takowego urządzenia

reklama
Witam się po feriach :-)

Dawno tak fajnie spędzonych nie mieliśmy. Zaliczyliśmy całą rodzinką i rodzinką Aniezową wypad w góry , jeszcze nigdy w lutym w górach nie byliśmy , pogoda cudna, wiosna w pełni chociaż miejscami śniegu trochę było , ale dzieciaki super sobie radziły. Helenka szogunka na początku oczywiście się oprotestowała że ją nogi bolą ale już przy schodzeniu problemu nie było bo na tyłku po śniegu zjeżdżała;-) pełna podziwu jestem dla Bartusia bo ona jak prawdziwy góral chodził i ani razu nie marudził. Aniez dzięki , na pewno niejedna wycieczka nas jeszcze czeka ;-):-)
Drugi tydzień ferii u Isabelowej rodzinki spędziłam tylko z Helenką , chłopcy postanowili popracować u taty ;-)
Było jak zawsze rodzinnie, ciepło, wesoło i wyjeżdżać się nie chciało :-(Dziewczynki jak prawdziwe kobietki miały zmienne nastroje i nie raz miałyśmy głowy kwadratowe:rofl2:, ale dzisiaj np. Helenka za Tosią rano bardzo płakała. Tobie Izuś też bardzo dziękuję za wszystko :-)

Teraz zaczął się szał ciał bo auto już swoje mam i zaczął się kierat, ale nic to damy radę.
Zawiozłam dzieciaki do szkoły, zakupy zrobione, obiad się gotuje, pranie pierze, zwierzyniec ogarnięty więc czas na kawę bo o 12 po Helke muszę jechać :tak:

Nata kochana mamy już dla ciebie plan wycieczek w góry ustalony, szykuj się ;-):-)

Basia zdrówka dla Wiktorka a tobie energii w pracy i niech sterta papierów szybko zniknie:tak:

Aga u nas też pogoda do bani dzisiaj i wieje bardzo :no: ale jak tylko słońce się pojawi to ci je prześlę :-) Zdrówka dla Sebka i dla ciebie .

Kittek zdrówka dla Mai i dla ciebie. Mam nadzieję że jakoś przestawisz się na tryb pracy po feriach :tak:

Anna ty taka oaza cierpliwości jesteś więc rzeczywiście musi B być mega zmierzły ;-) &&&& za łapanie siuśków :tak:

Aniam super że wyjazd udany :tak:daj znać co po wizycie u alergologa i pogłaskaj brzuszek Judytki też od nas :-)

Kici zdrówka dla Kubusia.

Dorotko mam nadzieję że siły zebrałaś na ten tydzień, buziaczki dla Paulinki .Jak Rico lepiej?

Sonia spóźnione ale bardzo szczere życzenia dla Oli siedmiolatki :-) mam nadzieję że Oli szybko się dotuczy;-) Ja mam problem z Mateuszkiem bo przez aparat też mniej je a on jest jak patyk więc nie ma już czego gubić :-(

Mamusia mam nadzieję że palec już nie boli i choróbsko też odpuściło. Jak Natalka lepiej? Gratki za spadające kilogramy :-) Izka pączki sama robiła, ja bardziej jej w jedzeniu pomagałam niż w robieniu ;-):-D ale pyszne nam wyszły :-)

Ella oby zębole szybko się wykluły :tak:

Zielona jak tam ręka ?

Agnieszka dziękuję za pamięć, kwarantanna przyniosła efekt bo wiesz że groził mi wybuch atomowy ;-) Jak tam mikroskop wykorzystany?

Maonka synuś mały kombinator ;-) może go Alicja nauczy schodzenia :tak:mam nadzieję że alergolog coś zaradzi , &&&& zaciskam:tak:

Onka muszę się do ciebie znowu uśmiechnąć bo wiosna idzie i moja gwiazda czapek potrzebuje ;-):-)

Miłego dnia kobietki

Do góry