reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam:)

Mój M. chory, wziąć dyżur zdalny i z poziomu domu pracuje. Leny do przedszkola nie zawiozłam, bo zaspaliśmy. No, ale jestem już po spacerku, krupnik ugotowany, bułki nawet upieczone, więc ja się za wysyłkę biorę, bo wyprzedaż zrobiłam, aukcje się pokończyły i trzeba ludziom powysyłać to wszystko teraz.

No i ja wygodnicka do prasowania nianię zatrudniłam, a że ona to lubi to niech prasuje. Pranie M. wiesza, więc na mojej głowie tylkopranie, ale suszarki mam dwie i obie pełne, więc zastopowałam.

Agnieszka - super plany masz! Baw się dobrze. Ja z moimi babami tez baluję w sobotę, a w niedzielę jedziemy do Chorzowa się szkolić.

aniam - a mówią, że sport to zdrowie:-D

maonka - podrzuć mi proszę swoje przepisy na chleb, chętnie wypróbuję:tak:

Witamy i my z zarazą :-(

Mamy wymiotowanko przez całą noc, ja i Tosia. Czuję się jak cień człowieka, nawet wypicie wody kończy się ubikacją.. Na szczęście Tosi już lepiej.
Dlatego wybaczcie, ale nie nadrobię.. bo mam obawy, że się skończy czyszczeniem klawiatury.

Ferie cudne mieliśmy i tęsknimy bardzo, ale nie mogło być inaczej wkońcu, najbardziej ulubieni członkowie rodziny przyjechali :tak:

Gosieńka, Aniez sprawa rozwiązana po naszej myśli, mam zdolnego męża :-)

Gosieńka konkurencję mi robisz :-D

Wczpłapę się do Was jak się lepiej poczuję.
Miłego dnia

No poddasze jako tako wysprzątane...reszta musi czekać aż podłogę tam zrobie i dam radę dojść ;-) bo po legarach nie mam zamiaru skakać :-p
Idę się kąpać...

witam , chora choruteńka z dnia na dzień czuje się gorzej dzisiaj doszło ropiejące oko :-( w dzień jest jeszcze jako tako ale w nocy istna masakra. Całe szczęście palec u nogi nie boli i nic poważniejszego się z nim nie stało. Wczoraj całą czwórką byliśmy u lekarza , Natalka już zdrowa jutro pójdzie już do przedszkola , Jasiek dostał kropelki na ropiejące oczko i jutro jedziemy sprawdzić poziom bilirubiny, bo zażółcenie się utrzymuje, Kamil dostał zwolnienie do końca tygodnia, żeby się nami zająć.
Zarezerwowaliśmy już lokal na chrzciny, 27 kwietnia będziemy balować ;-)

Agnieszka super wypad CI się zapowiada , powera do sprzątania to ty masz kobieto.
Isabela zdrówka dla was dziewczynki oby choróbsko poszło precz
Elvie aż sprawdzę w necie czy mnie stać na takie cudo skoro tak zachwalasz
Aniam przerwa w ćwiczeniach dała o sobie znać ale pierwszy raz najgorszy , kolejny będzie już lepszy, ja jak tylko będę mogła zapisuje się na jakieś wygibasy
Gosienko fajnie że naładowaliście akumulatory i świetnie się bawiliście

isabela - zdrówka dla Was!
mamusia - dla Was również! Thermomix można kupić na raty 0% też ;-)
Agnieszka - power woman z Ciebie!

Niania jak przyjeżdża to parkuje pod domem. Maciek się wybudził i na śpiąco mówi do mnie "Chodź mama robić garaż. Musim robić garaż wiesz. Dla auto cioci. Uuuda się." a potem przytulił kocyk, dupsko wypiął i dalej w kimę poszedł. Słodziak mój :)

Gosienko, dobrze, ze masz zielone swiatlo. Ja tez kupilam buty do biegania, sciagnelam aplikacje na telefon coby mi tego biegania pilnowala i teraz czekam az mrozy odpuszcza i mam nadzieje sie zmobiliozowac.
A reka... ech.
Miesiac temu, po wypadku, pojechalam na izbe przyjec. Obie rece szalenie bolaly, tyle ze prawa bardziej. lekarz wyslal mnie na rtg. Strzelili mi fote prawej reki i zdziwili sie, ze lewa nadstawiam. Wrocilam do lekarza, a potem ze skierowaniem, na rtg lewej. Na zdjeciach widac bylo tylko pekniecia na prawej, wiec mi ja zagipsowano. Odeslano do domu bez lekow. Zwykle przeciwbolowe szczegolnie nie pomagaly. Po tygodniu poszlam na kontrol. Obcykali mi prawa lapke, szyne na gips zmienili i juz chcieli wyslac do domu, kiedy lekarz po opisie bolu lewej lapki, stwierdzil, ze pewnie jest peknieta, ale na rtg nic nie widac. Dostalam orteze i kodeine z kofeina (niech beda blogoslawione). Po kolejnym tygodniu moglam juz przestac brac leki. Wczoraj na zdjeciach juz mozna bylo zobaczyc, ze obie rece mialam zlamane. Na lewej piekne slady gojenia, a na prawej nie tak piekne. Caly czas mam tam jakis kawalek, ktory z reszta sie nie chce zespolic. Dostalam gips na kolejne dwa tygodnie.
O.

Zmykam teraz.

Jutro chyba pojde na zumbe, i co ze z gipsem na lapie.

witam się i ja
jestem chora - dzisiaj już lepiej, ale kolorowo nie było

Gosienko - ale to mam brać trekingi do Was - bo muszę większą walizkę wyciągnąć
Eliwira a ile takie cudo kosztuje?

Iza, Gosieńko, Aniez - oj zazdraszczam Wam weekendu - ale sobie odbije

Zdrówka dla chorowitków

Witam wieczorkiem

Przed chwilą przywiozłam Emila z treningu, chłopcy lekcje ogarniają a Helenka bajki ogląda coby choć na chwilę usiadła ;-)
Ona cały czas jest w biegu ja nie wiem skąd energię czerpie, w przedszkolu wszędzie jej pełno, pani się śmieje że jak ma coś do skserowania i trzeba iść do sekretariatu to tylko Helenka się wyrywa, zresztą ona z każdym w szkole pogada a kolegów Mateusza i Emila ciągle zaczepia :-D

I to lubię jak jest z kim na forum pogadać :tak:

Nata a co ty myślałaś , że będziesz się we Wrocku i u mnie tylko lansować ;-) nie ma tak dobrze, trekingi pakuj bo na bank w góry pójdziemy i Sokołownik musisz zaliczyć :tak: Ja już nie mogę się doczekać :tak:Zdrówka dla ciebie.

Zielona dwie ręce złamane :szok: Oby się jednak wszystko poskładało, &&& zaciskam. To ja ci też będę przypominać o bieganiu :tak:Wyobraziłam sobie ciebie na tej zumbie :-D

Mamusia zdrówka dla całej waszej trójeczki i siły dla tatusia opiekującego się choruszkami.

Agnieszka nie chciałaś się pobawić w spidermana :-D szybko ogarnęłaś ten strych :szok:

Isabela zdrówka dla Tosi i dla ciebie , spokojnej nocy, coby Tosię kaszel nie męczył. Nam tez jakoś tak smutnawo:-( ale że jestem teraz mobilna i 3 godziny jazdy to dla mnie pikuś więc możecie się nas spodziewać częściej.W końcu muszę przebudowę ogrodu zatwierdzić ;-):-D

Aniam tak to jest jak się w ferie leniu****e i o ćwiczeniach zapomina ;-) znam ten ból, po tygodniu przerwy nie patrzę na moją piłkę przychylnie ;-)

Miłego wieczorku

reklama
Zielona - o cholera.. brzmi kiepsko.. oby się szybko zrosło i nie bolało &&&
nata - najtańsze nie jest, ale to inwestycja na lata, moja znajoma 17 lat i tylko raz noże ostrzyła. Cenę Ci wyślę na priv, bo mnie tu zaraz zlinczują;-)

Pizzę robiliśmy i sok ze świeżych cytryn i pomarańczy. Pysznie, ale jednym kawałkiem się już najadłam. Czyżby mi się żołądek zmniejszył..?:confused:

Do góry