reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam:)

Niania mi pączki przytargała, ale ja w nich tylko smalec czułam, ugryzłam i fuj, więc czekam aż M. te od Spychały dostarczy, które Aniezowa reklamuje;-)

Dla małych i dużych chorowitków - zdrówka!

maonka - z Leona kaskader rośnie. Niech mu Ala pokazuje jak schodzić, u nas młodego starsza siostra nauczyła:tak:

aniam - ja za te cycki tez podziękuję:-p Normalnie po takich życzeniach to strach pączka ruszać hehehe

Młody poszedł spać, więc ja korzystając z ciszy i spokoju biorę się za papierologię. Miłego dnia!

reklama
Wpadłam tylko usprawiedliwic nasza nieobecnosc , Natalka ma zapalenie ucha, oka i gardla :-(
współczuję i duuużo zdrowia życzę:tak::-)

Czekam na wodzionkę (zupa z czosnku jakby któraś nie wiedziała co to) i dogorywam.
Serdecznie dziękuję za wyjaśnienie kolejnego nieznanego mi dotąd słowa:-p:-)

Witam się dziś nieco później. Faktycznie pusto tu coś.Pączki już zaliczone, Młody nie chciał, więc musiałam za niego zjeść :-D
Byliśmy u lekarza i niestety ma wirusa więc dziś i jutro w domu zostaje, tzn do przedszkola ma nie iść, ale na spacery może śmigać więc zaliczyliśmy 3 godz wędrówkę po okolicy. Ja ledwo żyję, a on ma tyle energii że zaraz mi chyba chałupę rozniesie:-) skąd on ją bierze?!

Hej
Pączkowo mi :-D Rano robiłyśmy z Aluśką pączki serowe (z serka homo), w smaku przypominają bardziej racuchy. U sąsiadki na kawie jednego i jeszcze później zakupiłam dla nas po jednym. Do tego 3 sztuki Michałków: kawowe, białe i koskosowe. :-D W ubiegłym tygodniu też dwa razy jadłam pączka, więc teraz mam spokój przynajmniej na rok. Aby w cycki poszło to ja też podziękuję.
Elvie dobry pomysł z tym aby to Alicja nauczyła go schodzenia :tak: Jutro starsza siostra będzie mogła się wykazać
Mamusia zdrówka dla Was

Agnieszka pyszną czosnkową zupę jadłam na Słowacji na nartach, faktycznie rozgrzewa. Ale w domu średnio sobie to wyobrażam.
A słowo zmierzły nie jest mi obce :-D

Ja dziś jakiś kiepawy dzień mam :no:

Najpierw akcja urząd skarbowy , nie dość że mi nic nie oddadzą w tym roku to jeszcze muszę sporo dopłacić :wściekła/y::wściekła/y:

J odebrał SZymka wyniki i ma powiększony trzeci migdał :no:
Jeszcze alergolog nas czeka .

reklama
Ja tez Was witam i zycze udanego piatku :) udalo mi sie wczoraj nie zjesc paczka pierwszy raz w zyciu zeby diety nie zaburzyc juz na starcie ;) Alicja staje przy wszystkim i sie przewraca wiec mam latane za nia non stop. W dodatku gorne jedynki sie przebijaja i daja popalic ostro wieczorami zwlaszcza :/ Julcia w przedszkolu a ja dom ogarniam.
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow! :)

Do góry