witajcie
ledwie na oczy widzę ze zmęczenia Wiktor znowu mocno kaszle w nocy przeszedł sam siebie tak go męczyło, dusił się - w nocy jeszcze o 23.40 robiłam mu inhalacje
na szczęście chyba pomogło bo zapadł w głębszy sen i do rana nie kaszlał. Jeszcze rano przed przedszkolem zapodałam inhalacje i po południu do lekarza śmigamy.
Ostatnio trochę zaganiana jestem w poniedziałek do późnej nocy sprzątałam bo we wtorek mieliśmy księdza po kolędzie a wczoraj jeszcze po południu byliśmy na SI.
I tak czas nam umyka że nie wiem co się dzieje wokół mnie.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków dużych i małych !!!!
mamusiu
Basia ceny obuwia ortopedycznego sa jak dla mnie kosmiczne, do nas dzwonili w piatek z rehabilitacji ze najblizszy termin mamy na 1 wrzesnia normalnie porazka
no to faktycznie nieźle, te terminy zabójcze - u nas buty 160zł + 120 zł wkładki + za dwa tygodnie podklejenie peloty 60 zł
ella
Za to zaliczyla mega skok rozwojowy
w ciagu tygodnia nauczyla sie pelzac symetrycznie, siadac na wszelkie sposoby, atawac na czworakach i stawac na nogach w lozeczku i przy bramkach
jeszcze czekamy na raczkowanie
wielkie brawa dla ALI !!!! super ani się obejrzysz jak zacznie raczkować:-)
kici fajny ten telefonik
maonka [QUOTE]Leon nauczył się wchodzić na kanapy, o ile wejść wejdzie, tak zejść już nie patrzy jak, często się rzuca w dal. A już od dawna uczyliśmy, żeby się obracał i schodził tyłem, ale on sobie nic z tego nie robi.[/QUOTE] współczuję i trzymam kciuki co by mały szybko załapał jak schodzić aby siebie nie uszkodzić
annaoj ja też jakoś ostatnio siły na nic nie mam, ciągle bym tylko spała
Agnieszka
Ze złości na katar okna umyłam
ale wreszcie coś przez nie widze...
a ja nie myję bo czekam aż mi za tydzień do dwóch nowe wstawią więc same się umyją
mamusiu trzymam kciuki aby mały się nie zaraził &&&&&&&
Aniam
U laryngologa byłam , pani nas na rentgena wysłała , a tak to nic u Symka nie widać .
Zobaczymy co wyjdzie na fotce .
trzymam kciuki za wyniki aby wszystko było w porządku
No tak wszystkie pączki jedzą i pustki na forum
oj tak ja też już jednego rano do kawy wciągnęłam i pójdzie mi w boczki ale cóż dzisiaj dyspensa
a za cycki to dziękuję bardzo ale mi więcej nie trzeba i tak mam problem aby kupić stanik w zwykłym sklepie - nie da rady