reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
U nas też młoda zmierzła, mnie choróbsko nie przechodzi, jej gil dziś znowu wisiał więc do końca tygodnia już nie puszczę jej do przedszkola.
Elvie pies ma się ok, leczenie przynosi na razie efekty bo włosy mu odrastają na łysych plackach więc jest jakiś postęp. Ale musimy jednak mu szkolenie załatwić bo wyjście na dwór i chodzenie na smyczy to porażka, ciągnie się, rzuca się na psy i ludzi, nie może się nawet skupić na spacerze tylko wącha i szuka czegoś na czym się wyżyje. Pewnie nikt go niczego nie uczył... reaguje tylko na komendę siad i podaj łapę. Ale najłatwiej nie nauczyć a potem się pozbyć problemu:no:

Zmykam zapodać leki małej i połozyć spać

mamopaulinki - może nie szkolenie ale spotkanie z behawiorystą by się przydało . A on by wam powiedział jak postępować .
W korabkach są szkolenia z taką babką która uczy wolontariuszy jak mają socjalizować psy i jak je uczyć poprawnie :tak:
Bo ludzie nawet jak chcą to się okazuje że masę błędów popełniają .
Ja nie byłam bo braki czasowe , ale może kiedyś . :-D

U laryngologa byłam , pani nas na rentgena wysłała , a tak to nic u Symka nie widać .
Zobaczymy co wyjdzie na fotce .

hello
jakaś bez mocy jestem. A jutro ze Starszymi do okulisty lecę i ze sobą do dentysty. W nagrodę przyszły tydzień będę miała wolne od wizyt i ćwiczeń:-)
annaoj kce - w Złotoryi jest fenomenalny jubiler, który na zamówienie tanio robi każdy wzór, więc jak chcesz to mogę mu zapytanie wysłać o cenę takich kolczyków. Lokal ma przez ścianę z moim biurem, więc pracownica mogłaby odebrać i wysłać ubezpieczoną przesyłką do Ciebie.

.
Jesli to nie problem to zapytaj proszę
Mamusia zdrówka dla Natalki.
Agnieszka zdrówka Ci życzę, weź no może kopsnij się do lekarza, bo to już bardzo długo trwa.

Aniam boję się trochę przez allegro, że duże będą.
MamoPaulinki zdrówka i dla Was.

Sezon chorobowy się zaczął:sorry:

Annaoj luknę u siebie :tak: bo w złotku mają duzo dla dieciaków to może i sreberko będzie :tak:
A na bank taniej niż w krukach czy innych apartach .

annaoj kce - zapytanie mu na fejsie wysłałam
mamoPaulinki - próbujcie metodą nagród, większość psów na to idzie. I jak coś robi źle to jedna komenda NIE, samo NIE, ważne by imienia psa nie używać, bo ono mu się kojarzy tylko dobrze. Powodzenia!
Agnieszka - a czy Ty czasem dzisiaj okien nie myłaś? Zdrowiej! Tej zupy to bym nie ruszyła za nic w świecie.
mamusia - biedna Natalka, oby Jaś nic nie złapał. Zdrówka dla młodej!

Szkoliłam dziś wieczorem prawie 50 szamanów sprzedaży. Jakby się moja teściowa o tym dowiedziała to.. pękam ze śmiechu na samą myśl:-D Jeszcze tylko spacer z psem, prysznic i lulanko. Zmykam, bo padam na cyce.

Witam się :-)
Aniam albo stoją w kolejce po pączki :-D
Ja właśnie 10 szt przytachałam do domu ;-) zaraz robię herbatę i za zabieram się do szamania :-)
Dzisiaj czuje się lepiej :tak: już wczoraj po zjedzeniu wodzionki było mi lepiej bo sie zagrzałam :tak:
Dzisiaj lub jutro ma przyjść mikroskop... sobie dziecko zażyczyło to będziemy robić doświadczenia i oglądać pod mikroskopem różne rzeczy :-)

Spadam się ogarnąć bo jak wyszłam o 7:30 to dopiero wróciłam...

Zdrowka dla wszystkich widze ze jakas epidema zapanowala
Ja w nocy dostalam goraczki i lamalo mnie w kosciach, rano zaliczypam lekarza i okazuje sie ze mam wirusowe gardlo, antybola nie moge ,mam lezec i objawowo sie leczyc wit.c, wapnem i hascoseptem buuu
Do tego jestem na diecie bezmlecznej bo malego wysypalo, wiec bedzie pewnie powtorka z rozrywki z Natalka tez nie jadlam nabialu.
Ale paczusia sobie dzisiaj nie odmowilam mi i tak teraz wszystko idzie w cycki :-D 13 kg mam juz na minusie a przez cala ciaze przytylam 14kg licze na to ze uda mi sie zrzucic jeszcze 5kg

reklama
witajcie

ledwie na oczy widzę ze zmęczenia Wiktor znowu mocno kaszle w nocy przeszedł sam siebie tak go męczyło, dusił się - w nocy jeszcze o 23.40 robiłam mu inhalacje:no: na szczęście chyba pomogło bo zapadł w głębszy sen i do rana nie kaszlał. Jeszcze rano przed przedszkolem zapodałam inhalacje i po południu do lekarza śmigamy.

Ostatnio trochę zaganiana jestem w poniedziałek do późnej nocy sprzątałam bo we wtorek mieliśmy księdza po kolędzie a wczoraj jeszcze po południu byliśmy na SI.

I tak czas nam umyka że nie wiem co się dzieje wokół mnie.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków dużych i małych !!!!

mamusiu
Basia ceny obuwia ortopedycznego sa jak dla mnie kosmiczne, do nas dzwonili w piatek z rehabilitacji ze najblizszy termin mamy na 1 wrzesnia normalnie porazka
no to faktycznie nieźle, te terminy zabójcze - u nas buty 160zł + 120 zł wkładki + za dwa tygodnie podklejenie peloty 60 zł

ella
Za to zaliczyla mega skok rozwojowy :) w ciagu tygodnia nauczyla sie pelzac symetrycznie, siadac na wszelkie sposoby, atawac na czworakach i stawac na nogach w lozeczku i przy bramkach ;) jeszcze czekamy na raczkowanie
wielkie brawa dla ALI !!!! super ani się obejrzysz jak zacznie raczkować:-)

kici fajny ten telefonik

maonka [QUOTE]Leon nauczył się wchodzić na kanapy, o ile wejść wejdzie, tak zejść już nie patrzy jak, często się rzuca w dal. A już od dawna uczyliśmy, żeby się obracał i schodził tyłem, ale on sobie nic z tego nie robi.[/QUOTE] współczuję i trzymam kciuki co by mały szybko załapał jak schodzić aby siebie nie uszkodzić:tak:

annaoj
ja też jakoś ostatnio siły na nic nie mam, ciągle bym tylko spała

Agnieszka
Ze złości na katar okna umyłam :p ale wreszcie coś przez nie widze...
a ja nie myję bo czekam aż mi za tydzień do dwóch nowe wstawią więc same się umyją:-D

mamusiu
trzymam kciuki aby mały się nie zaraził &&&&&&&

Aniam
U laryngologa byłam , pani nas na rentgena wysłała , a tak to nic u Symka nie widać .
Zobaczymy co wyjdzie na fotce .
trzymam kciuki za wyniki aby wszystko było w porządku
No tak wszystkie pączki jedzą i pustki na forum
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
oj tak ja też już jednego rano do kawy wciągnęłam i pójdzie mi w boczki ale cóż dzisiaj dyspensa:-D a za cycki to dziękuję bardzo ale mi więcej nie trzeba i tak mam problem aby kupić stanik w zwykłym sklepie - nie da rady:-D

Ostatnia edycja:
Do góry