reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

elvie - no ja wcześniej też miałam xperie, ale tyle razy mi upadła że cud, że w ogóle jeszcze działała :-D a Ty którą masz?

kittek - zdrówka dla Was! Oby to szybko przeszło. A szajsunga mam służbowego. Niestety dla mnie to za duże. a w samsungu wersje mini to jakaś porażka. a co do kolorów, to powinny Ci się spodobać nowe Galaxy S5 właśnie miały premiere na targach - mają wersje kolorystyczne :-)

aniam - mam nadzieję, że dzisiaj z J już lepiej.

maonka - kochany mąż :-)

onka - no właśnie to co mi t-mobile zaoferował to było żałosne. już miałam jeden telefon wybrany, ale nagle już go nie ściągają... więc powiedziałam im żeby mnie cmokneli. Co więcej pewnie przeniosę numer, bo w t-mobile oferta bez telefonu jest na 24 m-ce buahahaha śmiech na sali... chociaż pewnie jak ich postraszę to może skrócą. Póki co cieszę się przynajmniej nowym telefonem.

annaoj już używam kilka dni i jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z telefonu :-D szczególnie z koloru ;-)

Witam się środowo i życzę miłego dzionka :-)

reklama
Witam,

my po śniadanku, czekamy na nianię. Dziś znów prawdziwa wiosna, więc w planach mam pobiegać a o 17:30 jadę z Lenką na zumbę dla dzieci. Ciekawe jak ta moja pchła będzie wywijać, bo w domu to ona cudnie tańczy a w przedszkolu często trema ją zjada.

kittek - zdrówka! I dzięki za pomysł na obiad, będzie krupnik, bo spaghetti z wczoraj jeszcze nam zostało.
kici - moja już stara bo brałam jak tylko na rynek weszła, ale tez niezniszczalna - xperia s.

Niania w trakcie pisania weszła, więc spadam z Luckiem, bo już siedzi i mordę mi na kolanie trzyma.

mamoPaulinki - a jak tam Wasz piesio?

Witam się :-)

Annaoj jak będę na rynku to sprawdzę czy takie są u nas u któregoś jubilera :tak:

Chodzę wściekła bo nie dość że @ się zbliża to nos mam znowu zawalony na maksa :no::wściekła/y::crazy: Więc idę się wściekać gdzie indziej ;-)

Dobrze, że za oknem piękne słonko i cieplutko się robi :-) :tak:

Witam sie i ja.
Co do tel, bo ja mam LG i jestem baaardzo zadowolona. Wcześniej miałam Samsunga Young i był beznadziejmy. Zdecydowałam się na LG bo zmieniłam sieć na Nju a tam tel nie ma wiec sama sobie kupowałam, a jednak LG tańczy od Sony:tak:

Młody znowu kaszle, niby nic wielkiego, bo ani gorączki nie ma ani na gardło nie narzeka, tylko katar go męczy. Pójdziemy do lekarza, zobaczymy co powie.

Kittek, krupnik u nas też wczoraj był, ale do tego żeberka, bo Młody to żeberkowy potwór i mógłby je jeść bez przerwy. Po tacie ma zamiłowanie do mięsa:tak::-D

Byłam u fryzjera z Młodym i z sobą i na szczęście wysiedział bez problemu - włączyłam mu "Samoloty" na komórce i tylko co chwila chichotał i opowiadał co się dzieje (bajkę zna już na pamięć).

Agnieszka, a co znaczy ten zmierzły? bo przyznam, że pierwszy raz spotykam się z takim słowem:laugh2:

annaoj kce - w Złotoryi jest fenomenalny jubiler, który na zamówienie tanio robi każdy wzór, więc jak chcesz to mogę mu zapytanie wysłać o cenę takich kolczyków. Lokal ma przez ścianę z moim biurem, więc pracownica mogłaby odebrać i wysłać ubezpieczoną przesyłką do Ciebie.

Aga - zdrówka dla młodego. Moja Lena by w życiu nie usiedziała u fryzjera, Maciek natomiast dałby radę.

Aga zmierzły to określenie na dziecko, które płacze bez powodu i nic mu nie pasuje i o wszystko właśnie płacze żeby wymusić ;-)

Ze złości na katar okna umyłam :p ale wreszcie coś przez nie widze...

Witam się nadal z nieszczęsną gorączką. Czerep mnie boli, gil po pas i kaszel, do tego Maja maja ma taki sam zestaw. Jednym słowem drugi tydzień ferii doopy.
Ponadrabiam wieczorem bo z telefonu piszę.
Tymczasem zdrówka dla wszystkich i miłego popołudnia!

Ostatnia edycja:
Wpadłam tylko usprawiedliwic nasza nieobecnosc , Natalka ma zapalenie ucha, oka i gardla :-( a wiec pełen pakiet chorobowy usilnie leczymy zeby Jasiek nie zalapal dziadostwa.

reklama
No i mam nawrót choroby. Czuję się paskudnie, nos mam zatkany, wszystko mnie boli :-( do tego M. skarży się na uszko więc umówiliśmy się do laryngologa ale dopiero na poniedziałek...
Czekam na wodzionkę (zupa z czosnku jakby któraś nie wiedziała co to) i dogorywam.

Mamusiu zdrówka dla Natalki

Do góry