reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

elvie - no ja wcześniej też miałam xperie, ale tyle razy mi upadła że cud, że w ogóle jeszcze działała :-D a Ty którą masz?

kittek - zdrówka dla Was! Oby to szybko przeszło. A szajsunga mam służbowego. Niestety dla mnie to za duże. a w samsungu wersje mini to jakaś porażka. a co do kolorów, to powinny Ci się spodobać nowe Galaxy S5 właśnie miały premiere na targach - mają wersje kolorystyczne :-)

aniam - mam nadzieję, że dzisiaj z J już lepiej.

maonka - kochany mąż :-)

onka - no właśnie to co mi t-mobile zaoferował to było żałosne. już miałam jeden telefon wybrany, ale nagle już go nie ściągają... więc powiedziałam im żeby mnie cmokneli. Co więcej pewnie przeniosę numer, bo w t-mobile oferta bez telefonu jest na 24 m-ce buahahaha śmiech na sali... chociaż pewnie jak ich postraszę to może skrócą. Póki co cieszę się przynajmniej nowym telefonem.

annaoj już używam kilka dni i jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z telefonu :-D szczególnie z koloru ;-)

Witam się środowo i życzę miłego dzionka :-)

reklama
Witam,

my po śniadanku, czekamy na nianię. Dziś znów prawdziwa wiosna, więc w planach mam pobiegać a o 17:30 jadę z Lenką na zumbę dla dzieci. Ciekawe jak ta moja pchła będzie wywijać, bo w domu to ona cudnie tańczy a w przedszkolu często trema ją zjada.

kittek - zdrówka! I dzięki za pomysł na obiad, będzie krupnik, bo spaghetti z wczoraj jeszcze nam zostało.
kici - moja już stara bo brałam jak tylko na rynek weszła, ale tez niezniszczalna - xperia s.

Niania w trakcie pisania weszła, więc spadam z Luckiem, bo już siedzi i mordę mi na kolanie trzyma.

mamoPaulinki - a jak tam Wasz piesio?

Witam się :-)

Annaoj jak będę na rynku to sprawdzę czy takie są u nas u któregoś jubilera :tak:

Chodzę wściekła bo nie dość że @ się zbliża to nos mam znowu zawalony na maksa :no::wściekła/y::crazy: Więc idę się wściekać gdzie indziej ;-)

Dobrze, że za oknem piękne słonko i cieplutko się robi :-) :tak:

Witam sie i ja.
Co do tel, bo ja mam LG i jestem baaardzo zadowolona. Wcześniej miałam Samsunga Young i był beznadziejmy. Zdecydowałam się na LG bo zmieniłam sieć na Nju a tam tel nie ma wiec sama sobie kupowałam, a jednak LG tańczy od Sony:tak:

Młody znowu kaszle, niby nic wielkiego, bo ani gorączki nie ma ani na gardło nie narzeka, tylko katar go męczy. Pójdziemy do lekarza, zobaczymy co powie.

Kittek, krupnik u nas też wczoraj był, ale do tego żeberka, bo Młody to żeberkowy potwór i mógłby je jeść bez przerwy. Po tacie ma zamiłowanie do mięsa:tak::-D

Byłam u fryzjera z Młodym i z sobą i na szczęście wysiedział bez problemu - włączyłam mu "Samoloty" na komórce i tylko co chwila chichotał i opowiadał co się dzieje (bajkę zna już na pamięć).

Agnieszka, a co znaczy ten zmierzły? bo przyznam, że pierwszy raz spotykam się z takim słowem:laugh2:

annaoj kce - w Złotoryi jest fenomenalny jubiler, który na zamówienie tanio robi każdy wzór, więc jak chcesz to mogę mu zapytanie wysłać o cenę takich kolczyków. Lokal ma przez ścianę z moim biurem, więc pracownica mogłaby odebrać i wysłać ubezpieczoną przesyłką do Ciebie.

Aga - zdrówka dla młodego. Moja Lena by w życiu nie usiedziała u fryzjera, Maciek natomiast dałby radę.

Aga zmierzły to określenie na dziecko, które płacze bez powodu i nic mu nie pasuje i o wszystko właśnie płacze żeby wymusić ;-)

Ze złości na katar okna umyłam :p ale wreszcie coś przez nie widze...

Witam się nadal z nieszczęsną gorączką. Czerep mnie boli, gil po pas i kaszel, do tego Maja maja ma taki sam zestaw. Jednym słowem drugi tydzień ferii doopy.
Ponadrabiam wieczorem bo z telefonu piszę.
Tymczasem zdrówka dla wszystkich i miłego popołudnia!

Ostatnia edycja:
Wpadłam tylko usprawiedliwic nasza nieobecnosc , Natalka ma zapalenie ucha, oka i gardla :-( a wiec pełen pakiet chorobowy usilnie leczymy zeby Jasiek nie zalapal dziadostwa.

reklama
No i mam nawrót choroby. Czuję się paskudnie, nos mam zatkany, wszystko mnie boli :-( do tego M. skarży się na uszko więc umówiliśmy się do laryngologa ale dopiero na poniedziałek...
Czekam na wodzionkę (zupa z czosnku jakby któraś nie wiedziała co to) i dogorywam.

Mamusiu zdrówka dla Natalki

Do góry