reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej
Rico od razu sie uspokoił jak pojechaliście taki szał byl bo nagle z jednego troje dzieci się zrobiło. Normalnie to on młodą atakuje, kładzie się na niej i podgryza ale jak 3 zobaczył to pewnie zgłupiał które wziąć za cel:-D

Jak to który, najłatwiejszy, Leona :-D. Biedny na pewno przeżył taki najazd

I spełniły się moje najgorsze obawy :no: Leon nauczył się wchodzić na kanapy, o ile wejść wejdzie, tak zejść już nie patrzy jak, często się rzuca w dal. A już od dawna uczyliśmy, żeby się obracał i schodził tyłem, ale on sobie nic z tego nie robi. Dziś by już parę razy wylądował, gdybym go nie trzymała. Cały czas teraz przy nim być. Dość, że on przeważnie nie odstępuje mnie na krok, tak teraz ja jego nie mogę spuścić z oka.
Zresztą już u Doroty się zapędził i wszedł na krzesełko z Ikei.
Alicja przez to, że zaczęła późno chodzić to więcej rozumiała i nie mieliśmy tego problemu. Pod względem fizycznym on już dawno prześcignął Alę we wszystkim.
Dorota zdrówka dla Paulinki, niech już zdrowieje i wraca do dzieci.
Kittek dla Majki też zdrówka.
Kici fajny ten kolorek. Mój mąż zrobił mi niespodziankę jak byłam u mamy i kupił mi nowy telefon, więc też się cieszę nową zabawką. Mój stary fon nie był zły, choć nie miał androida.

reklama
Ella - pokaż na modelce! Moja dzisiaj w galerii zobaczyła stoisko do ręcznej biżu i tez mi marudziła o kolczyki całą drogę, ale ona uszu przebitych nie ma i jak usłyszała o robieniu dziurek w uszach to jej przeszło:-D

Konferencję skończyłam, idę z psiurem i o masaż się będę do M. uśmiechać, bo mnie plecy napieprzają dziś a już tak pięknie i bez bólu było..

Witam wieczornie.
Właśnie pracowe rzeczy skończyłam klikać, a tu już pora spać prawie. Dlatego nie lubię pracować w domu. Jak idę do biura to mam określone godziny pracy, a do domu nic nie przynoszę. A jak w domu to cały dzień komputer włączony i ciągle ktoś coś chce... Nic to, aby do kwietnia :-)

Maonka, Karola też wejście na kanapę już opanowała, ale ona jak chce zejść to krzyczy o pomoc :-D Chociaż nie powiem, ze dwa razy zeszła sama głową w dół, ale poduszki były na szczęście na dole.
Ella, zazdroszczę wypadu na zakupy. Ja się już wybieram od dłuższego czasu, ale jedyne co, to udało mi się w sobotę fryzjera w końcu odwiedzić, bo już długość włosów była nieakceptowalna. Z cięcia średnio jestem zadowolona, ale przynajmniej krótkie są :-)
Gratuluję posiadaczkom nowych telefonów :-) Ja też powoli zbieram się do wymiany, ale czekam co mi t-mobile na przedłużenie umowy zaproponuje.
Wszystkim chorym zdrowia życzę. Lecę się do spania powoli szykować, bo mi młodsze dziecko ostatnio pobudki o 6:30 robi :wściekła/y:

wpadłam na chwilkę się odmeldować, bo jakoś nie bardzo mam wenę na pisanie ostatnio:baffled:
Kittek zdrówka Wam życzę. Oby u Majeczki się nic nie rozwinęło.
Wiktorek ma się już dużo lepiej, nie kaszle już i tylko jeszcze czasem cos w nosku zafurga. Aż się boję to napisać, ale wygląda na to, że alergia przyjęła delikatniejszą formę. Mam nadzieje, że w końcu całkiem wyrośnie.
Agnieszka gratki dla M
MamoPaulinki, Maonka cieszę się, że Wam się spotkanie udało.

Ella super, że Alicja "ruszyła". Nie wszystkie dzieciaki raczkują, może od razu ruszy na nóżkach.
Sonia zdrówka Wam życzę.
Kici jak troszkę poużywasz to daj znać, bo się przymierzam do wymiany (straciłam "serce" do swojego)
Aniam to zapraszam do Rybnika :tak: Piękne kolczyki srebrne właśnie są :tak: Do wyboru kwiatki, motylki, koniki, delfinki itp. :tak: przynajmniej były jakieś 2-3 miechy temu jak łaziłam i szukałam prezentu ;-)

M. zasnął mi w aucie i pospał prawie 1,5 godziny. Teraz zmierzły łazi :no: J. spacer z babcią zaliczył i teraz pizzę dojada :-) bo dzisiaj mieliśmy szybki obiad :-p:laugh2:
Agnieszka a takie na zapinkę (nie wkrętki) też były? Jak będziesz przypadkiem to oblukaj proszę.

znikam książkę poczytać

Annaoj były ale specjalnie dla ciebie wybiorę się na rynek zobaczyć :tak: 2 lata temu prawie kupowałam takie dla sąsiadki na komunie więc pewnie dalej będą a cena przystępna bo ok 25 zł.

Idę spać bo po dryniu mi lekko :-D

witam się wieczorową porą,

gdyby nie mamcia, która dziś przyjechała i zrobiła obiad to nie wiem co byśmy mieli na obiad. Dzięki niej miałyśmy pyszne kopytka i krupnik. Kochana moja, nie wiem co ja bym bez niej zrobiła :tak:Tak mnie telepie, że każda kostka boli. Gorączki zbić w dzień nie mogłam i tylko szczęka mi latała;-)
Majka troszkę lepiej, oby dziś w nocy tak nie kaszlała. T. nam dziś Krudów przywiózł z Biedy więc seans mieliśmy, ale Majka do połowy nie dotrwała, padła przed 20ta.

Annaoj super, że Wiktorkowi się poprawiło oby było coraz lepiej:tak: Widziałam zdjęcia na fb, cudna ta twoja trójeczka:tak:

Onka pracy w domu też nie lubię, marzy mi się praca np o 7:30 do 15:30 i wracam nie zabierając żadnych papierów do domu, ale w moim zawodzie to niemożliwe:no:

Maonka sprytna bestia z Leonka!

Ella u nas kolczyki złote były ok, ale jak Majka poszła do przedszkola to jej zdjęłam pewnego dnia i dziurka w jednym uchu zarosła:szok: będzie problem aby znów jej kiedyś założyć.

Aniam zdrówka dla Jarka!
Elvie Aniam rajdowiec sama przyjechała, z niej nie jest taki strachulec jak ze mnie:-D

Kici piękny kolor tego telefonu, ja szajsungi lubię, tyle, że oni takich kolorów nie oferują. Oby sprawa z szefem zakończyła się jak najszybciej i pomyślnie dla ciebie:tak:

Sonia zdrówka dla ciebie! Jak dziewczynki?

Dobrej nocki :)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Mogę polecić kolczyki z kruka
KOLCZYKI | Biżuteria | W.KRUK - 1840 Biżuteria, pierścionki, zegarki, brylanty
Ola takie miała, tylko kolor nie taki intensywny, bardzo je lubiła ale młodsza siostra- specjalistka w gubieniu podziała gdzieś jeden:sorry2:
Ostatnio Ola wybrała sobie w rossmanie 3 pary kolorowych kostek za całe 17,9 i tylko każe sobie wymieniać kolory

Mam nadzieje że z końcem ferii choroby nas opuszczą, Mania już bez leków tylko jeszcze priobiotyk podaję, Kuba do poniedziałku na antybolu ale dostał pozwolenie od lekarki na wyjazd i w sobotę wyrusza w góry z moimi rodzicami będzie miał ferie 3-tygodniowe:-D
Ola już dobrze:-) choć jeszcze do końca tygodnia na lekach
Kittek zdrówka dla Was
Annaoj super że z Malutkim już dobrze
Maonka teraz to rzeczywiście oczy musisz mieć dookoła głowy, moje bąki pod tym względem mega ostrożne były ale mój siostrzeniec nie zwracał uwagi że mu się powierzchnia pod stópkami kończy, jak był już trochę starszy i bardziej kumaty to jeszcze potrafił sprawdzać cierpliwość otoczenia np. wchodził na łakwę i podchodził do krawędzi a jak mu ktoś zwracał uwagę że zaraz spadnie to się śmiał i jeszcze nogę wystawiał, skończył to robić dopiero jak zlądował i guza nabił

reklama
Witam o poranku
Dzisiaj wstałam przed 7 bo śmieci musiałam wytargać przed bramę, dzięki temu pranie poskładałam, książki poczytałam a teraz kaszę manną sobie zajadam delektując się ciszą:-)
Miłego dnia życzę

Do góry