reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam i ja:)

aniam - super, że szczęśliwie wróciliście do domu. J był z Wami? Bo na fotach nie widziałam, ale w sumie mógł je cykać;-)

kittek - oby Was nie rozłożyło. Zdrówka!

kici - jaki zajefajny telefon i ten kolor- bomba! Na raty jest korzystniej niż w abonamencie. Sama xperię mam i jestem bardzo zadowolona, zdjęcia robi cudne, lepsze niż note II. No i małż Elli też ostatnio właścicielem takiego został:-)

sonia - u nas tez słonecznie, wiosennie. Zdrowiej babo!

Dorota - zdrówka dla Paulinki, nasz psiur też na większą ilość dzieci wariactwem reaguje.

Zrobiłam na śniadanie organiczne płatki gryczane i nikt poza mną nie chciał tego jeść:-D Młoda do przedszkola pojechała, młody z nianią, a ja pędzę z Luckiem. Szelki mu założę to może korzystając z pogody trochę pobiegamy.

reklama
hejka!

fatalna nocka za nami, Maja się dusiła, do tego dwa razy ją przebierałam bo taka mokra była. Ja walczę z gorączką i paskudnym katarem, łeb mnie boli, nie ruszam się dziś z łóżka.

Miłego dnia i dużo zdrówka!

Witam, ciężko mi się dziś do czegoś przybrać, więc dom wygląda jak po wojnie. Jakoś energii mi brakuje. Próbowałam kilka fotek wrzucić, ale mi się stronka nie otwiera:wściekła/y:
Widzę że chorowania ciąg dalszy. Nie zazdroszczę i zdrowia życzę.
Ide się położyć póki rozbójnik jeszcze w przedszkolu.

Hejka z tramwaju ;)
Spontaniczny rekonesans szopingowy zaliczam a dzieci z mama zostawilam. Musimy Julci jakies zlote kolczyki kupic na urodziny bo jej uszy od tych ktorymi miala przebijane ropieja. Musze znalezc cos mimi mini ;)

Kici potwierdzam M dostal firmowa xperie tydzien temu i sie cieszy zabawka ;) tez lubie takie gadzeciki :) sliczny ten Twoj limonkowy.

Czytam ze zdrowie szwankuje na wzzelkie sposoby u Was w wiekszosci wiec po prostu ogrom zdrowia zycze dla malych i duzych. Walczcie z zaraza z calych sil.
Pozdrowionka :)

Aniam to zapraszam do Rybnika :tak: Piękne kolczyki srebrne właśnie są :tak: Do wyboru kwiatki, motylki, koniki, delfinki itp. :tak: przynajmniej były jakieś 2-3 miechy temu jak łaziłam i szukałam prezentu ;-)

M. zasnął mi w aucie i pospał prawie 1,5 godziny. Teraz zmierzły łazi :no: J. spacer z babcią zaliczył i teraz pizzę dojada :-) bo dzisiaj mieliśmy szybki obiad :-p:laugh2:

reklama
Melduję że rekonesans zakończony pełnym sukcesem i prezent dla 4-latki kupiony :-) Takie subtelne delikatniutkie jakby łezki z białego złota z cyrkonią, żeby wyglądało jak srebro bo nie chce burżujstwa szerzyć :sorry2: ale ropiejących od roku uszu mam dośc:angry:

Aniam w Krk też srebrne znajdziesz- zapraszamy :)

Agnieszka- "zmierzły"-uwilbiam to słowo ze śląska- zawsze się śmniałam jak kuzynka tak mówiła :-D

Do góry