reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Joł wróciła poczytała i zaraz spać idzie :tak:

Kittek dziękuję za wspaniałe ferie było super :tak:
Dzieciaki grzeczne całą drogę , bo im maca obiecałam .
Pogoda przecudna słoneczko nam świeciło , więc można było się nad morzem lansować .
Żeby to jeszcze bliżej było , to by było cudnie , niech w końcu coś wymyślą z tą trasą .
Reszta jutro , bo dziś miałam trasę plus anglika 2 godziny zaraz potem :-D:-D
I mózg mi paruje .
Poza tym odstawienie alkoholu po tygodniu i tony słodyczy swoje robi ... trzeba chyba poszukać czekolady .
Z Kittek dobry team do żarcia tworzymy , bo pochłaniamy w wielkich ilościach i najlepiej na słodko :-D:-D R Aniezowej by się tu chyba tylko nadawał i dorównać był nam w stanie :-D:-D

reklama
hejka!
witam się z łóżka, w towarzystwie chusteczek, gripexu i gorącej herbaty. Majka od wczoraj nam gorączkuje, glut po pas ma i kaszle. Prosimy więc o kciuki aby się nic gorszego nie rozwinęło.
Aniamowa rodzinka pojechała:-(Wyszalałyśmy się na maxa, super było. Jak Aniam pisała do słodyczy pałamy jednakową miłością więc sobie nie żałowałyśmy słodkości wszelakich:tak: Na słodkie po obiedzie obie mamy osobny żołądek ;-)Obie jednak na tyłku siedzieć nie umiemy więc kalorie spalałyśmy włócząc się po okolicy. Pogodę nad morzem miałyśmy wymarzoną. Po naszym babskim spotkaniu nic tylko na odwyk trzeba iść:-D Dzieciaczki Aniamowe nie do zdarcia, Majka czasami na boku ładowała akumulatory, zwłaszcza wieczorami, ale spięć większych nie było:-D Szymon zrobił na mnie meeeega pozytywne wrażenie, on jest zloty chłopak, bardzo komunikatywny i towarzyski. Z dziewczynami super się dogadywał. Olcia mimo choroby energii i humoru miała i energii tyle, że szok. Jej oczyska są zaczarowane i pięknie piosenki śpiewa.
Basia masakra z tymi wkładkami, T za swoje też tyle zapłacił, tylko, że jemu już noga nie rośnie;-)
Ella oby tak dalej ze zdrówkiem ;) Gratki dla Alicji :tak:

Agnieszka spoko my nawet jak wytopiłyśmy to nadrobiłyśmy z górką. Do tego na saunie spa sobie zrobiłyśmy, maseczki i inne cuda:-) Gratki dla Marka!
Annaoj jak Wiktorek? Never ending story powiadasz, mam to samo, tylko ty masz trójkę, a ja jedno, ale T tony rzeczy do prania po treningach i po meczach przynosi (dobrze, że prasować tego nie trzeba, chyba, że jakieś polo)
Sonia zdrówka dla Twoich skarbów! Oby szybko się im poprawiło:tak:
Nata tulę :-( co do kolorów to białe wnętrza też mi się podobają, teraz bym zupełnie inaczej dom urządziła. Też jestem na etapie szukania inspiracji, w wakacje chcemy sypialnię przemalować bo mnie to bordo już irytuje.
MamoPaulinki, Maonka super, że spotkanie udane i dzieci szczęśliwe:tak:
Elvie u was tradycyjnie pracowita niedziela;-) Pochwal się efektem końcowym.
Aga ale masz powera:szok: pora twoich pobudek dla mnie zabójcza :tak:
mi się nic nie chciało dziś, dobrze, że jeszcze tydzień ferii został:-)
Filonka teksciarz z twojego Kacpra:-D

Mamusia cieszę się, że u was wszystko ok. Jaś jest prześliczny :)

Aniam jak tam twój ziemniaczek, nakarmiony? T. na zmianę to na film zerka, to zarabia pieniądze na nowe przebrania:-D Zaraził się od ciebie:tak: A, zapomniałam! Kumpela dzwoniła czy w Koszałkowie jestem bo wczoraj T beze mnie widziała:-D

Kurcze w kościach mnie łamie, dreszcze mam, idę herbatę sobie zrobić.

Miłego wieczorku!

Ostatnia edycja:
Kittek zdrówka. Dobrze, ze mnie w akcji nie widziałyście, też mam osobny żołądek na słodkie więc spoko mogłabym dołączyć;-) tylko po Was nie widać a ja od razu mam nadprogramowe kilogramy:zawstydzona/y: własnie na odwyku jestem:no:
Maonka nadal w domu. Młoda pojechała dzis z J na rehabilitację bo mnie od rana znów złapało, a wujek Marek po ćwiczeniach powiedział, ze młoda rzęzi jak traktor:no: na razie tylko do Pinokia na terapię zacznie chodzić, może od czwartku wróci do przedszkola. Rico od razu sie uspokoił jak pojechaliście taki szał byl bo nagle z jednego troje dzieci się zrobiło. Normalnie to on młodą atakuje, kładzie się na niej i podgryza ale jak 3 zobaczył to pewnie zgłupiał które wziąć za cel:-D
Ella gratulacje dla małej, zachęcaj niech jak najwięcej raczkuje:tak:
Nata przytulam.

Uciekam, J ma nocki, sama wiec muszę się wygrzać w łózku:sorry2: Pies sapie przez sen, pewnie śni jak biega po łące:-D

hehe, Zielona to już bym chyba wolała ten syndrom odstawienia, przynajmniej kaszlu i gila po pas bym nie miała w gratisie:tak:

To chyba jednak brak piwa :-D bo mi też coś zimno :-D:-D
Kittek - A akcja w forum w sumie była niezła . Bo T tam był osobno , potem zadzwonił że już nas może zabrać . I na tych może 150 m co je do drzwi pokonalismy akurat ta znajoma :-D:-D -odległośc od smyka do wyjścia :-D

sonia - zdrówka zatem u Was. niech już te choróbska dadzą Wam spokój

Ella - gratki za postępy Ali :-)

kittek - kciuki zaciśnięte!

Super dziewczyny że wyjazd Wam się udał :-) już się nie mogę doczekać jak uda mi się z Wami zobaczyć podczas planowanego wypadu :-)
Melduję, że maść w antybiotyku póki co działa. Stany zapalane prawie zniknęły. Nadal są krostki ale o wiele ładniejsze.

13/03 mam spotkanie face 2 face z moim szefem w celu podsumowania moich pół rocznych wyników w pracy... w tym celu zbieram feedbacki od osób z którymi współpracuje, aby jakby co rzucić mu tym w twarz. Oczywiście jak to w mega korporacji nadal czekam na informacje co postanowili w związku z tym śledztwem przeciwko niemu... masakra... jeszcze trochę a zacznę rzygać tęczą od tego jego udawanego bycia miłym...

Witam znad śniadania ;-) :-)

Kici fajny kolorek :tak: a co do decyzji to się nie wypowiem... wkurza mnie taka opieszałość :no: :wściekła/y:
Aniam, Kittek super że spotkanie udane... musiałyście nieźle balować, że teraz chore obie ;-) :-p
Sonia zdrówka dla dzieciaków a tobie sił...
Ella a widzisz! Mówiłyśmy że na wszystko przyjdzie czas :tak: Gratki dla Ali!
Dorotko zdrówka dla was!

Gosieńka, Aniez żyjecie??

Spadam na to śniadanie i zabieram się za dalszą robotę...

MIłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
dzieciarnia jeszcze kima:-) ja w piżamie siedzę i się inhaluję, chyba muszę się w końcu ze sobą wybrać do lekarza bo chrycham jak gruźlik:no: Ogarnełam robotę, do ludzi podzwoniłam, teraz jeszcze siebie muszę doprowadzić do ładu i gromadce śniadanie zaserwować.
Słoneczko cudnie świeci i niech już tak zostanie:tak:

Do góry