reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam:)

My dziś o 9:00 otwieraliśmy castoramę, bo okazało się, że mała próbka farby a ściana nią pomalowana to dwa zupełnie inne kolory i imbirowa herbata wygląda na siną chłodną brzoskwinię, blee.. Podejście drugie to słoneczny piasek. Niech się ten remont już skończy..

mamusia - jak tam się czujesz i jak mały Jaś kombinator? Mam nadzieję, że ładnie cyca, dużo śpi i da Ci wypocząć. A z tym przekręceniem się to faktycznie wszystkich zaskoczył. Najważniejsze, że już "po"..

Agnieszka - zdrówka!

aniam - a ten katar to nie jest alergiczny?

basia - po Walentynkach pracowicie, malujemy, ale było miło i romantycznie i plus, że M. szybciej wsio zaplanował to w kolejkach jak inne pary nie staliśmy za wolnym stolikiem. Mam nadzieję, że burzliwe dni szybko u Was przejdą w zapomnienie, szkoda życia na kłótnie. No i świetnie, że się Wiktor do kulek przełamał, też się z naszymi skarbami musimy wybrać.

A ja dzisiaj znów wieczorem sama będę, bo M. się na tenisie spodobało i dzisiaj znów jedzie. W tygodniu przez moje konferencje nie może to niech korzysta w weekend. W ogóle to się uśmiał, bo ostatni raz w Jeleniej grał i tam było normalnie, a tu wchodzą i ciemno. Nie wiedzieli gdzie światło zapalić - okazało się że o 21:00 punktualnie samo się włączyło i po godzinie wyłączyło, więc piłek po ciemku szukali:-D:-D dobrze, że komórki mają funkcje latarki ;-)

reklama
hejka!

Mamusiu gratulacje dla ciebie dzielna mamusiu, dla tatuśka i siostrzyczki! Niech Jasio rośnie zdrowo :)))

Ferie uważam za rozpoczęte :tak:Pierwszy weekend pełen wrażeń, intensywny ;-) Teraz idę odsypiać bom nocki zarywała. W piątek studniówka,a wczoraj niespodziewanych gości mieliśmy,

Kurcze wiem, że do mnie to daleko, ale jak macie ochotę to dwa tygodnie mam luz blues i zapraszam :) U nas morsy się prawie co tydzień do Mielna albo Kołobrzegu zjeżdżają więc kąpiele w morzu jak najbardziej można uprawiać:-D Dziś byłam w szoku jak na fb zobaczyłam kumpelę ze swoją 4-latką w wodzie, brrr
XI Międzynarodowy Zlot Morsów w Mielnie 2014 [wideo, zdjęcia] - 16 lutego 2014 - zdjęcie nr 1

Zdrówka dla wszystkich!!!

Ostatnia edycja:
kittek - no to wreszcie sobie odpoczniesz i się porządnie wyśpisz :)

U nas pralka powoduje zwarcie i korki wywala. Wczoraj dwa prania zrobiłam a przy trzecim taki numer. O 12:00 ma ktoś z serwisu podjechać. Obstawiamy grzałkę i naszą paskudną zakamienioną wodę, ale żeby po niespełna 1,5 roku taki numer..?

Młoda po 3 tygodniach wagarowania pojechała do przedszkola, Maciuś zrobił strajk, że "Jena nie może do kola brum" i łzy się lały krokodyle.

Mama w lidlu od rana polowanie na ubrania sportowe dla mnie robi i właśnie dzwoniła, że nawrzucała do koszyka rozmiar s i m wszystkiego na szybko, bo taki szał tam jest że spokojnie pooglądać nie można, a ja jej napisałam rozmiar M 38 a tam S jest 36-38 a M już 40-42 i zgłupiała. Mam nadzieję, że doły S, a góry M będą na mnie dobre.

maonka zdrówka jak tam lepiej już się czujesz?

Właśnie wczoraj miałam nawrót :-:)wściekła/y::-( Znowu od rana się męczyłam i do 12 latałam do toalety. W końcu tabletka zadziałała, ale byłam strasznie słaba. I spałam od 12:30 do 15:30. Mama wzięła dzieci na dwór i o 21:30 byłam już w łóżku. O rany, tak to się od wieków nie wyspałam. Mam nadzieję, że moje sensacje żołądkowe już odpuściły. Więc niedziela do bani. Profilaktycznie napiję się jeszcze ziółek.

Super, że Wiktor pokonał strach przed kulkami. Alicja uwielbia, ale Leon panicznie się boi.

Agnieszka mam nadzieję, że do końca tygodnia będziecie już zdrowi! Życzę Wam dużo zdrówka, zresztą Dorocie i Paulince również. Spróbujemy za tydzień się spotkać.

Dzisiaj w planach shopping, buciki w Decatlonie są w promocji. Buty wysokie turystyczne dla dzieci Forclaz 50 QUECHUA - Turystyka junior... Ma któraś dla swojego dziecka? Jeśli będzie rozmiar to chyba weźmiemy.

I zastanawiam się nad lodowiskiem, muszę przedzwonić czy czynne. Miałam w planach też kino, ale po południu tylko Lego Przygoda, a to chyba nie bardzo dla Alicji, wszystkie bajki do południu. Mama w pracy, więc kino odpada.

maonka - mój M. ma jedne zimowe buty od nich i zadowolony. A Ty chcesz je na co dzień? Bo tu w opisie jest, że one do użytku okazjonalnego.

Hej
zalatana jestem ale to u mnie norma:rofl2:
Ten tydzień mam trochę wolniejszy od roboty więc mam zamiar nadrabiać wszelkie zaległości, dzisiaj wieczorem mam w planach forum ogarnać. Zaraz idę moje dziewczyny budzić bo do lekarz musimy śmignąć, Marysia ma się już lepiej i chyba obędzie się bez antybola ale Ola kaszle coraz gorzej. Muszę jeszcze w asyście dziewczyn pocztę zaliczyć i urząd gminy, a później koleżanka do Oli przyjeżdża więc będzie się działo.
Miłego dnia:-)

Maonka te buty już bardzo długo w promocji są :tak: Dla mnie to one na teraz a nie na wiosnę . Bo znając życie to wiosny nie będzie tylko ciepło od razu a wtedy te buty się nie nadają :no:

To pakować się trzeba , kocham pakowanie :-D:-D
Ale dobrą traskę mam teraz na koszalin , autostradką jadę .

Wronka tak sobie lukam i wy do nas to macie prawie cały czas autostradą i ekspresówką .
Więc może byśta kiedyś ekspresowo tyłek ruszyli co ?:-D

reklama
Dzieńdoberek

Jasiu witamy słoneczko, rośnij zdrowo :-) Mamusia gratulacje dzielna mamo, dla taty i siostrzyczki Natalki też gratulacje :-)

Weekend minął nam na piżamowaniu ;-)i TO LUBIĘ :-)

Maonka moi chłopcy mają te buty od zeszłym roku i jeszcze w tym roku jesień i zimę przechodzili i wiosnę chyba też bo są nie do zdarcia i jak sama widzisz nie noszą ich okazjonalnie ;-) Ja polecam zwłaszcza na błoto i do chodzenia po górach :tak:
Zdrówka dla ciebie.

Sonia w takim razie nadrabiaj , dla dziewczynek zdrówka.

Elvie miłego malowania. Tak mi się przypomniała jak mama się czuje? i babcia? No i o odchudzaniu już nie miałam pisać;-) ale jak tam wasze tańce? Zaczęliście już? bo ja ze swojego doświadczenia mogę ci powiedzieć że taniec super wpływa na figurę i na dolegliwości kręgosłupa a wiem że też ci dokucza.

Kittek udanych ferii:tak:

Aniam to procedurę adopcyjną kiedy zaczynamy? :-D Mateusza też ciągle katar męczył po podcięciu migdałów problem minął, ale u niego jeszcze na to miała na pewno wpływ budowa szczęki i żuchwy tylko szkoda że dopiero to ortodonta stwierdził :baffled:

Basiu gratki dla Wiktorka:tak: Może ja ci podeślę jednego mojego trola co ? kawkę ci rano zrobi, pizzę na obiad:-) bo u nas od rana w domu szał ciał a to dopiero poniedziałek ;-)

Agnieszka zdrówka dla was, mam nadzieję że dzisiaj już lepiej.

Dorotko wykuruj się babo bo jak się ty rozłożysz to wiesz że nie będzie ciekawie :no:

Onka dla mnie też narkoza Mateuszka była najgorszym przeżyciem :-( tak bezsilność że ci dziecko zabierają i to oczekiwanie , ale potem wielka ulga jak go przywieźli i mogłam go ucałować. Będzie dobrze , ale rozumiem co czujesz.

Monia jak tam dom stoi po urodzinach L ? ;-) Co do najstarszego członka rodziny to może w ostatnim tygodniu za mało mieliście czasu dla siebie i wanna była pusta ;-)albo to jakieś przesilenie zimowe bo mój S też ostatnio mało rozmowny zresztą ja też jakiegoś focha załapałam a nie lubię siebie takiej oj nie :no: Zdrówka dla ciebie . Czyli mówisz że mogę też być chora ? ;-)Objawów na razie nie mam ale wiesz że ja twarda sztuka jestem:-D Jak chcesz potańczyć to przyjeżdżaj do nas bo ja jeszcze nie mogę a mojego S już nosi więc wy sobie pójdziecie potańczyć a my z D podrinkujemy :-p

gosia 24 będę mocno kciuki za Matiego trzymać:tak:

Anna zdrówka dla Wiktorka i Alicji a tobie siły życzę .

Ella najważniejsze że poznaliście przyczynę. Mateuszek miał podcinane migdały,trzeci migdał ma zostawiony nie dostawał sterydów tylko od razu podcinanie i od tego czasu jest spokój.

Aniez dzięki tobie mam jeszcze jedną kanapę do jedzenia pączków i robienia czegoś innego :-p:-D &&&&& za rzucanie nałogu to ja już mocniej trzymać nie mogę ale spokojnie S trzyma najmocniej ;-)

Zielona jak tam ręka? Małżon jeszcze żyje? ;-)

Helenka marudzi że chce na biegówce pojeździć więc ubieramy się i wychodzimy bo pogoda cudna:cool2:

Miłego dnia

Do góry