Mamusia &&& szybkiego powrotu do pionu. Daj nam znać jak Jaśko
Wróciłam do żywych i dotarłam do mamy, po drodze miałam znowu ubaw z Alicji. Odkręciła trochę szyby, więc jej mówię, żeby tak nie robiła, bo ją przewieje, a ona że jej aniołek tak podpowiadał, ja na to, że chyba diabełek. Więc przekomarzała się ze mną, że ona będzie słuchać diabełka. Później jej się jeszcze bajka przypomniała o Kaczorze Donaldzie, jak to mu diabeł i anioł podpowiadali. Więc pytam się kogo na koniec bajki Kaczor wybrał, a Ala na to, że Myszkę Miki
U nas też wkrótce malowanie, w następnym tyg kupuję farby do całego domu. W pokoju dziecięcym też planuje szarość oraz jeans blue ;-) i beż. Będzie zamiana, sypialnia idzie do małego pokoju, a dzieciom oddajemy sypialnie, bo tam więcej miejsca.
Mamapaulinki, Agnieszka Cieszymy się na jutrzejsze spotkanie, więc do jutra dziewczyny i chłopaki.
Ella moja na razie ma nie wycięty, u nas pomógł spray nasonex. Jeśli katary będą nawracać, mamy wrócić do sprayu i to na co najmniej 3 tyg. Ale nie powiedziane, że w przyszłości nas nie ominie zabieg. W końcu wiesz na czym stoisz.
Annaoj zdrówka dla W.