Ella1
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny. Nie ma mnie bo mam masakrę ciąg dalszy. Dziękuję za Wasze rady. Widziało już ją trzech pediatrów i żaden jakiś rewelacji nie odkrył. Dziś dałam Julce antybiotyk i może pomoże. Kaszel koszmarny na przeniam z rzygankiem raz u jednej raz u drugiej. Do tego jak jednej się gorączka skończyła to drugiej się zaczęła. CO dziwne zrobiliśmy badania krwi pełne i wychodzi że jedna ma zakażenie wirusowe a druga bakteryjne- stąd daliśmy Julci antybiotyk. Generalnie moje życie od 2 tyg polega na podawaniu leków co chwila i łapaniu pawi do misek lub przebieraniu dzieci i łóżek jak nie zdążę z miską. Jestem już w psyhicznej rozsypce bo nie mam do tego sił. Od 2 tyg nie wystawiałam nosa z domu poza wizytami u lekarzy. Sama też walcze z pokrewną tej infekcji ale ie mam czasu skupić się na sobie. Wybaczcie że mnie nie ma ale kompletnie nie mam głowy ani nastroju do pogaduch. Jako zaraza znów na chwile odpuści będę częsciej pisać. Czytam co u Was regularnie ale zanim zdąże napisać to się dzieje jakaś kolejna akcja w domu. Teraz mam sek bo mama przyszła z odsieczą...
3majcie się dzielnie i Wy nie chorujcie!
Mamusia- czekamy czekamy na Jasia:-) kciuki zaciskam!
3majcie się dzielnie i Wy nie chorujcie!
Mamusia- czekamy czekamy na Jasia:-) kciuki zaciskam!