reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam i ja:)
Jakieś czarownice mi się śniły hehehe ale wyspana jestem i czekam na nianię. W planach mam dziś pojechanie na pocztę aby Wam zaległe przesyłki wysłać, ale póki co zimno i szron, a ja nadal bez samochodu.

gosia - Mati słodki! Uwielbiam rozmowy dzieci. Mam nadzieję, że Hania się nocnikowo szybko nawróci ;-)

kici - słów brak, dobrze im napisałaś. Ja bym na Waszym miejscu zrobiła te badania prywatnie i obciążyła później Lux med, który luksusowy to chyba tylko z nazwy jest :/

basia - brawa dla Wiktorka i powodzenia dziś!

Jeśli chodzi o gry to mój M. kiedyś fazę miał i tirami jeździł, teraz tirowców bardziej szanuje. No i w cywilizację grał ale szybko do finiszu doszedł. Mnie żadna gra jeszcze nie zawróciła w głowie.

reklama
mamusia - a Ty jeszcze auto prowadzisz? Podziwiam. Może po takim rozruchu Jaś postanowi wreszcie wyjść. Ciotki czekają!

Elvie ja na cesarkię autem pojechałam :-D:-D i 5 dni po na zdjęcie szwów :-D:-D aż lekarze pytali gdzie mąż . a ja do facia jak to gdzie w domu dziecka pilnuje :-p

mamusia czekamy he he .

Kici niezłe głupie babsko . :no:
Poświrowało babe . może jakieś grzybiczne to ? Olka kiedyś miała , ale to jeszcze jak pieluchę nosiła . :tak:
I pomogło clitroclimazolum i to bardzo szybko . To chyba bez recepty jest może zobacz na jakimś malutkim kawaleczku tych krostek . Bo zaszkodzić raczej nie powinno , bo to żadne mocne cudo nie jest .
a oni nie mają pierwszej lini jak enel ? Bo wtedy może szybciej ten dermatolog by się trafił .

elvie - właśnie najśmieszniejsze jest to że takie badania są tanie... ale mój ex mąż też nie wpadł na to aby zapłacić... już pomine fakt, że ja bym nie wyszła od tej baby bez skierowania i bym raban zrobiła. a co dotego, że potem obciążyć lux med... to jest przecież prywatna przychodnia... powinni zaproponować płatne badania!!!

aniam - no własnie nie mają takiej pierwszej linii... ale chyba spróbuje clotrimazolem... bo już siły do tych krost nie mam :eek: mam ochotę udusić to babsko

Bry...
w ciągu 30 minut nasypało tyle śniegu że już byłam z M. bałwana ulepić :-D :tak: Chlopak szczęśliwy bo wreszcie mógł zrobić bałwana :-) I pomyśleć że jak wiozłam J. do szkoły na 8:50 to lało jak z cebra :no:
Teraz to muszę jakoś zorganizować żeby na 14 być z chłopakami u fryzjera, wrócić do domu zrobić zadanie z J. zjeść obiad z chlopakami, zabrać J. na śnieg i na 16 mają dyskotekę... oj będzie się działo :-D

Jutro teściowa chce iść z J. do kina na Lego przygoda... to jej powiedzieliśmy że albo bierze obydwu chłopców albo żadnego... ;-) to biadoliła, że przecież M. za mały na bajkę...obejrzeliśmy zwiastun i M. też idzie. Ale idę też ja bo do 2 dzieci musi być 2 dorosłych choćby ze względu na konieczność wizyty w wc.

Kici i dobrze napisałaś :tak:
Mamusia dobra jesteś... ja się nie mieściłam za kierownicą ;-) znaczy mieściłam się tylko nogi miałam za krótkie :-D ale "niespodzianki" współczuje wiem jakie to jest wkurzające :tak:

Ide po herbatkę bom trochę zmarzła :-p

ale mam wku...rwa...

Noooo... mnie by wysadziło z fotela... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieję, żę uda się Wam tę diagnostykę zrobić. Moja rada- idźcie z nim do dermatologa, więcej zdziała. Wyniki oczywiście też zróbcie.

no i miałam dzisiaj przymusowy szybki spacer do przedszkola , samochód odmówił posłuszeństwa, poskrobałam wszystkie szyby zmachałam się jak głupia wsiadam przekręcam kluczyk a on ani drgnie wrrr nawet przy -20 odpalał a tu przy 0 nie chciał :wściekła/y:

Może Ciebie to jakoś ruszy :-p:-D:-p ale skrobania i atrakcji współczuję.

mamusia - a Ty jeszcze auto prowadzisz? Podziwiam. Może po takim rozruchu Jaś postanowi wreszcie wyjść. Ciotki czekają!

Ja się sama na patologię ciąży zawiozłam, a z Bartkiem prowadziłam auto do wieczora przed porodem ;-) nic wielkiego. No na porodówkę z akcję w toku to mnie już R. zawiózł :D

Bry...
w ciągu 30 minut nasypało tyle śniegu że już byłam z M. bałwana ulepić :-D :tak:

Aż za okno wyjrzałam... nadal wiosna... i oby to się nie zmieniło :)

SZymek też chce iść na lego przygoda , ale u nas na razie nie ma :-(
A nie chce mi się dymać 60 km do kima :no:

U nas jest, jak ktoś będzie dajcie znać, czy warto człapać. Kuba mędzi... eh...

Basiu- GRATULACJE
Gosieńko, Anna oj- ja myślę, że Wy po prostu jesteście cierpliwe babeczki :)

Wyniki poszłam dzisiaj zrobić, jak mnie baba ukłuła przy pobieraniu to do tej pory ręka mnie boli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myślałam, że ją ugryzę...

reklama
hello
Piszę tego posta już kilka godzin, bo wiecznie coś mnie odrywa. Alicja mnie do szału doprowadza, cały czas śpiewa, już mam głowę 3 na 9. I oczywiście Wiktor przez jej wrzaski niewyspany i marudny :sorry2:
Za to Igor bez mojej mamy nie to samo dziecko.
Gosia to racja każde kolejne dziecko ma większy luz. Bardziej się odpuszcza.
Basia to intensywny dzień macie.

oczywiście więcej nie pamiętam, wrrr, niech ta mała bestia już idzie do przedszkola.

Do góry