reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam wieczorkiem

Poćwiczyłam , jabłko zjadłam i czekam aż S farmę ogarnie ;-)
Śmiać mi się chce bo przed chwilą poszedł do łazienki a w tym czasie Marlenka hop na laptop i coś mu tam przełączyła ;-)nie był zachwycony jak wrócił a kot jak by nic usiadł mu na ramieniu i przygląda się jak gra :-) Mój małż nie jest miłośnikiem kotów ;-)

Monia wujek Daniel 666 jest the best :tak: Zdrówka dla Hanki coś dziadostwo długo ją męczy :no:

Mamusia super że Jasiek się przekręcił :tak: Natalka uparta jak Helenka ;-)

Agnieszka to cię A zamierzał upić ? :-p:-D

Wronka pewnie dobrą decyzję podjęłaś bo widać było że cię praca męczy i stresuje :no: trochę sobie odpoczniesz i na pewno coś ciekawego znajdziesz, trzymaj się, przesyłam same pozytywne myśli .

Dorotko kalendarzyki już prawie wszystkie rozdane :tak: To normalne że pies tęskni , Sonia i Elza też tak mają jak wyjeżdżamy :-( A i się pochwalę bo nasz mały piesek też ma mieć na imię Rico oczywiście na cześć jednego z pingwinów z Madagaskaru ;-):-D

Filonka grunt to dobra organizacja ;-) szczerze to ja do godziny 14 jestem mamą bezdzietną ;-) dlatego mam czas na forum :tak:ale po 14 to się zaczyna jazda bez trzymanki :-D

Elvie chyba się jednak nie pochwalisz tym kolorem auta ;-) Zdrówka dla Maćka oby temperatura już się nie pojawiła.

Idę na winko bo mąż kusi :-)

reklama
Wronka - powodzenia w szkoleniu Pani

Monia zdrówka dla Hani

Gosienko - to, że Seba nie jest fanem kotów, to nie znaczy, że koty nie są fanami Seby :) i weź to zrozum kota i faceta :p

Elvie - mam nadzieje, że Maciuś dobrze już

padam na ryjek - niby wyszłam z pracy normalnie, a jestem zmęczona jak koń po westernie, chyba się zaraz zagrzebie w łóżku i pójdę spać - moze się nikt nie zorientuje, że dawno śpię :)

Hej,
u nas wyścig z czasem jak zwykle i czasu nie ma na nic.
Zaglądam ciągle w oczekiwaniu na Jasia a tu nic. Czekam dalej...mamusiu trzymam za was kciuki
Aga, super waga. Ja miałam w 30 tyg. 22 kg na plusie:wściekła/y: pamiętam dokładnie, bo akurat było wesele mojego brata, i kiecki nie mogłam nigdzie kupić, bo w każdej wyglądałam jak słoń:-D U mnie pod względem wagi obydwie ciąże identyczne.

Agnieszka, mój M. też ma teraz dni wyjca, wychodzę z siebie...potrafi to człowieka wykończyć. U mnie bez meliski dzień stracony:-D

wronka, to się porobiło. Powodzenia w szkoleniu nowej pani i oby do końca tygodnia...

gosienko, padłam z palca Helenki:-D

Iza, gratki za sesję:-)

mamPaulinki, super, że koncert się udał.

Filonka, u nas też jest wesoło. Jak wracam z pracy z dzieciakami i nie mam obiadu, to jest wesoło, garnki dosłownie latają:-D
Grunt to dobra organizacja.

monia, zdrówko dla Hani!
elvie, zdrówka dla Maciusia. Gorączka może być na zęby.

więcej grzechów nie pamiętam:-)

uciekam spać

Witam się :-)

Gosieńko i nic mu z tego upicia mnie nie wyszło bo zasnęłam :-D ;-) Także jakiekolwiek miał pomysły to nie wypaliły :-D

Śniadanko już wcinam a jak tylko teściowa wróci ze spaceru z psem to spadam do księgowej i na małe zakupy... bo sera nie ma... :-p

Milego dnia!

Gosienko - do wylaszczenia mi daleko :-) od jakiegoś czasu w ogóle nie mogę se z bebechem poradzić... mam bulwe i już :-D ale moją bulwę :-D a co do głowy to tak jak napisałaś, może to być od oczu... ja tak miewam jak długo okularów nie założę... tekst Helki o palcu mnie rozwalił. Aaaaa zapomniałam Ci napisać... Q od czasu jak byliśmy u Was molestował mnie o ksiązkę Helenki... o Bożym Narodzeniu... w końcu w styczniu udało mi sie ją zdobyć... Q teraz chodzi wesoły i powtarza że on i Helenka mają taką samą ksiażeczkę :-)

elvie - czyli w jakim kolorze to autko M.?

isabela - zazdroszczę Wam takim leśnych terenów w pobliżu... ech... wybrałabym się tak z Q na kilka dni gdzieś gdzie można po lesie podreptać.

aga - 6kg na plusie w 30tyg to rewelacyjny wynik. :-)

mamusiu - no to Jaś jak przystało na chłopa ma wymiary spore :-) niech już lepiej do nas wyjdzie.

Witam się wtorkowo... niewyspana jestem... jak zwykle poszłam spać późno, do tego w nocy Q mnie obudził bo spadający lód go obudził i chciało mu się pić. no a przed 6 pobudka. Do tego sny miałam jakieś porypane... śniło mi się hinduskie dziecko... niemowle które wyglądało jak obcy... buzie miało taką pociągłą bardzo i do tego język jak rurka i się na mnie patrzyło :eek:

Dzieńdoberek

Piłka zaliczona ;-)pupa się rzeźbi :-D
Zdzisiek kawę zrobił więc czas na bb:tak:

Widzę że wszystkie nasze kwietniowe dzieciaki mają fazę ja ja wiem lepiej co chcę w danej chwili robić :rolleyes2:Stwierdzam że przy Emilu miałam o wiele mniej cierpliwości niż przy Mateuszku a przy Helence to już musi się dziać abym białej gorączki dostała ;-) Gorzej jak wszyscy na raz mają fazę buntu :rofl:

Agnieszka pewnie A plan miał , ale go do końca nie dopracował :-D

gosia jak bym mogła to bym ci dodatkowo godzinkę przesłała :tak:

Nata i jak M nie zauważył że już w łóżku smacznie śpisz ?;-) Mojego S to nikt nie zrozumie ;-):-D

Mamusia ciekawe czy Jasiek posłucha cioć :-D

U nas akcja kury ciąg dalszy;-) w związku z tym że pogoda dopisuje robimy porządki i szykujemy się do wielkanocy :-D Będą miały kogo dzieciaki Aniezowej i nie tylko gonić po podwórku ;-):-D

Uciekam dyspozycje wydać ;-)

Kici moja rehabilitantka fajne mi ćwiczenia właśnie na mięśnie brzucha wymyśliła , większość z piłką aby kręgosłup odciążyć :tak:Super też jest tzw. deska jak sobie wygoglujesz to powinien być opis tego ćwiczenia ;-)głębokie mięśnie brzucha wtedy ćwiczysz :tak:
Też mam brzuch raz większy raz mniejszy :-D
Czyli książka bożonarodzeniowa króluje :-D:-D:-D

Co do uparciuchów, to moje drogie, po kimś te dzieci charakter odziedziczyły :-p:-p:-p ja wiem, po kim Bartula taki uparty i znak zodiaku, czy wiek, nie mają tu nic do rzeczy :cool2: hehehehe... ale słodki jest jak nie wiem, więc mu wybaczam :cool2:

Mamusia- no to jak 15.02 termin, to jeszcze czas. &&& za szybkie rozwiązanie.

Gosieńko- Helenka wymiata :D

Wronka- siły Ci życzę na najbliższy czas!

Dorota- Paulinka i tak długo wytrzymała pod sceną i pod głośnikiem :) dzielna dziewczyna!

Elvie- jak Maciuś?

Chłopaki stroje na bal wczoraj wybierali, ale się działo... pani w wypożyczalni prawie na zawał zszedł :-D na szczęście jest pełen sukces, stroje mają, mimo że bal w czwartek, pan już pozwolił nam stroje wziąć, więc oczywiście ganiają w nich po domu :)

reklama
Gosiańko deska to dobre ćwiczenie niby proste :-D:-D a wytrzymaj tak pełną minutę :no::-D
U nas też niby nikt kotów nie lubi :-)

Kici jak chcesz do lasu , to do mnie zapraszam :tak: Nie wiem czy się dopatrzyłaś , ale całe 100m mamy .

Latam po bankach , bo konto załatwiamy do przedszkola na radę rodziców .
Baba mi się kazała w złych miejscach podpisać , i trzeba wsio od nowa załatwić :no:
Prasowania na mnie sterta czeka i mnie woła :-D:-D
Chyba się trzeba skusić innego wyjścia nie ma

Do góry