reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam wieczorkiem

Poćwiczyłam , jabłko zjadłam i czekam aż S farmę ogarnie ;-)
Śmiać mi się chce bo przed chwilą poszedł do łazienki a w tym czasie Marlenka hop na laptop i coś mu tam przełączyła ;-)nie był zachwycony jak wrócił a kot jak by nic usiadł mu na ramieniu i przygląda się jak gra :-) Mój małż nie jest miłośnikiem kotów ;-)

Monia wujek Daniel 666 jest the best :tak: Zdrówka dla Hanki coś dziadostwo długo ją męczy :no:

Mamusia super że Jasiek się przekręcił :tak: Natalka uparta jak Helenka ;-)

Agnieszka to cię A zamierzał upić ? :-p:-D

Wronka pewnie dobrą decyzję podjęłaś bo widać było że cię praca męczy i stresuje :no: trochę sobie odpoczniesz i na pewno coś ciekawego znajdziesz, trzymaj się, przesyłam same pozytywne myśli .

Dorotko kalendarzyki już prawie wszystkie rozdane :tak: To normalne że pies tęskni , Sonia i Elza też tak mają jak wyjeżdżamy :-( A i się pochwalę bo nasz mały piesek też ma mieć na imię Rico oczywiście na cześć jednego z pingwinów z Madagaskaru ;-):-D

Filonka grunt to dobra organizacja ;-) szczerze to ja do godziny 14 jestem mamą bezdzietną ;-) dlatego mam czas na forum :tak:ale po 14 to się zaczyna jazda bez trzymanki :-D

Elvie chyba się jednak nie pochwalisz tym kolorem auta ;-) Zdrówka dla Maćka oby temperatura już się nie pojawiła.

Idę na winko bo mąż kusi :-)

reklama
Wronka - powodzenia w szkoleniu Pani

Monia zdrówka dla Hani

Gosienko - to, że Seba nie jest fanem kotów, to nie znaczy, że koty nie są fanami Seby :) i weź to zrozum kota i faceta :p

Elvie - mam nadzieje, że Maciuś dobrze już

padam na ryjek - niby wyszłam z pracy normalnie, a jestem zmęczona jak koń po westernie, chyba się zaraz zagrzebie w łóżku i pójdę spać - moze się nikt nie zorientuje, że dawno śpię :)

Hej,
u nas wyścig z czasem jak zwykle i czasu nie ma na nic.
Zaglądam ciągle w oczekiwaniu na Jasia a tu nic. Czekam dalej...mamusiu trzymam za was kciuki
Aga, super waga. Ja miałam w 30 tyg. 22 kg na plusie:wściekła/y: pamiętam dokładnie, bo akurat było wesele mojego brata, i kiecki nie mogłam nigdzie kupić, bo w każdej wyglądałam jak słoń:-D U mnie pod względem wagi obydwie ciąże identyczne.

Agnieszka, mój M. też ma teraz dni wyjca, wychodzę z siebie...potrafi to człowieka wykończyć. U mnie bez meliski dzień stracony:-D

wronka, to się porobiło. Powodzenia w szkoleniu nowej pani i oby do końca tygodnia...

gosienko, padłam z palca Helenki:-D

Iza, gratki za sesję:-)

mamPaulinki, super, że koncert się udał.

Filonka, u nas też jest wesoło. Jak wracam z pracy z dzieciakami i nie mam obiadu, to jest wesoło, garnki dosłownie latają:-D
Grunt to dobra organizacja.

monia, zdrówko dla Hani!
elvie, zdrówka dla Maciusia. Gorączka może być na zęby.

więcej grzechów nie pamiętam:-)

uciekam spać

Witam się :-)

Gosieńko i nic mu z tego upicia mnie nie wyszło bo zasnęłam :-D ;-) Także jakiekolwiek miał pomysły to nie wypaliły :-D

Śniadanko już wcinam a jak tylko teściowa wróci ze spaceru z psem to spadam do księgowej i na małe zakupy... bo sera nie ma... :-p

Milego dnia!

Gosienko - do wylaszczenia mi daleko :-) od jakiegoś czasu w ogóle nie mogę se z bebechem poradzić... mam bulwe i już :-D ale moją bulwę :-D a co do głowy to tak jak napisałaś, może to być od oczu... ja tak miewam jak długo okularów nie założę... tekst Helki o palcu mnie rozwalił. Aaaaa zapomniałam Ci napisać... Q od czasu jak byliśmy u Was molestował mnie o ksiązkę Helenki... o Bożym Narodzeniu... w końcu w styczniu udało mi sie ją zdobyć... Q teraz chodzi wesoły i powtarza że on i Helenka mają taką samą ksiażeczkę :-)

elvie - czyli w jakim kolorze to autko M.?

isabela - zazdroszczę Wam takim leśnych terenów w pobliżu... ech... wybrałabym się tak z Q na kilka dni gdzieś gdzie można po lesie podreptać.

aga - 6kg na plusie w 30tyg to rewelacyjny wynik. :-)

mamusiu - no to Jaś jak przystało na chłopa ma wymiary spore :-) niech już lepiej do nas wyjdzie.

Witam się wtorkowo... niewyspana jestem... jak zwykle poszłam spać późno, do tego w nocy Q mnie obudził bo spadający lód go obudził i chciało mu się pić. no a przed 6 pobudka. Do tego sny miałam jakieś porypane... śniło mi się hinduskie dziecko... niemowle które wyglądało jak obcy... buzie miało taką pociągłą bardzo i do tego język jak rurka i się na mnie patrzyło :eek:

Dzieńdoberek

Piłka zaliczona ;-)pupa się rzeźbi :-D
Zdzisiek kawę zrobił więc czas na bb:tak:

Widzę że wszystkie nasze kwietniowe dzieciaki mają fazę ja ja wiem lepiej co chcę w danej chwili robić :rolleyes2:Stwierdzam że przy Emilu miałam o wiele mniej cierpliwości niż przy Mateuszku a przy Helence to już musi się dziać abym białej gorączki dostała ;-) Gorzej jak wszyscy na raz mają fazę buntu :rofl:

Agnieszka pewnie A plan miał , ale go do końca nie dopracował :-D

gosia jak bym mogła to bym ci dodatkowo godzinkę przesłała :tak:

Nata i jak M nie zauważył że już w łóżku smacznie śpisz ?;-) Mojego S to nikt nie zrozumie ;-):-D

Mamusia ciekawe czy Jasiek posłucha cioć :-D

U nas akcja kury ciąg dalszy;-) w związku z tym że pogoda dopisuje robimy porządki i szykujemy się do wielkanocy :-D Będą miały kogo dzieciaki Aniezowej i nie tylko gonić po podwórku ;-):-D

Uciekam dyspozycje wydać ;-)

Kici moja rehabilitantka fajne mi ćwiczenia właśnie na mięśnie brzucha wymyśliła , większość z piłką aby kręgosłup odciążyć :tak:Super też jest tzw. deska jak sobie wygoglujesz to powinien być opis tego ćwiczenia ;-)głębokie mięśnie brzucha wtedy ćwiczysz :tak:
Też mam brzuch raz większy raz mniejszy :-D
Czyli książka bożonarodzeniowa króluje :-D:-D:-D

Co do uparciuchów, to moje drogie, po kimś te dzieci charakter odziedziczyły :-p:-p:-p ja wiem, po kim Bartula taki uparty i znak zodiaku, czy wiek, nie mają tu nic do rzeczy :cool2: hehehehe... ale słodki jest jak nie wiem, więc mu wybaczam :cool2:

Mamusia- no to jak 15.02 termin, to jeszcze czas. &&& za szybkie rozwiązanie.

Gosieńko- Helenka wymiata :D

Wronka- siły Ci życzę na najbliższy czas!

Dorota- Paulinka i tak długo wytrzymała pod sceną i pod głośnikiem :) dzielna dziewczyna!

Elvie- jak Maciuś?

Chłopaki stroje na bal wczoraj wybierali, ale się działo... pani w wypożyczalni prawie na zawał zszedł :-D na szczęście jest pełen sukces, stroje mają, mimo że bal w czwartek, pan już pozwolił nam stroje wziąć, więc oczywiście ganiają w nich po domu :)

reklama
Gosiańko deska to dobre ćwiczenie niby proste :-D:-D a wytrzymaj tak pełną minutę :no::-D
U nas też niby nikt kotów nie lubi :-)

Kici jak chcesz do lasu , to do mnie zapraszam :tak: Nie wiem czy się dopatrzyłaś , ale całe 100m mamy .

Latam po bankach , bo konto załatwiamy do przedszkola na radę rodziców .
Baba mi się kazała w złych miejscach podpisać , i trzeba wsio od nowa załatwić :no:
Prasowania na mnie sterta czeka i mnie woła :-D:-D
Chyba się trzeba skusić innego wyjścia nie ma

Do góry