reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzień dobry:-) jak ja lubie takie dni - na balkonie 10 stopni i to na "+" :-D z racji ciepła, jedno pranie się juz suszy, kolejne zaraz będzie gotowe:tak: Dzieć w przedszkolu, drugi narazie nie dokucza;-) ach, żyć nie umierać :-)

Mamusia, już niedługo, nie martw się. U mnie Sebek spóźnił się 8 dni więc wiem co to czekanie na poród:tak:
:-)
U mnie ta ciąża też zupełnie inaczej wygląda. Tak jak juz wcześniej pisałam, spać komplenie nie mogę, z Sebkiem byłam jak suseł, a teraz śpię po kilka godzin i koniec, więcej sie nie da :zawstydzona/y: Poza tym brzuch mi prawie od razy wyskoczył, juz w 3cim miesiący wyglądałam jakbym była w III trymestrze:-D Na szczęście w parze w brzuchem nie poszła waga, bo przytyłam 6 kg więc jak na 30tyg to uważem ze nie jest źle:-p oby tak dalej było.
Cera też jest do niczego, więc długo byłam pewna, że dziewczynka będzie, bo z Sebkiem miałam cerę jak pupa niemowlaka. To sama włosy - masakra jakaś.
Co do smaków, to też jest zmiana kolosalna - mam ochotę na bardzo wyraziste smaki - musi być ostro i gorąco. Wogóle jest mi dużo cieplej niz zazwyczaj, bo ja generalnie zmarźluch byłam, a teraz prawie ubierać sie nie muszę i ciągle narzekam, że mi za gorąco :-p
Podsumowując, powiedzenie ze każda ciąża inna u mnie sprawdza się w 100%, jest zupełnie inaczej niz za pierwszym razem, ale nie mogę narzekać, bo i tak twierdzę, że ciąża jest zajebista i mogłabym być w tym stanie ciąle:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Gosieńko - ta szkoła ma najlepsze wyniki jeśli chodzi o egzaminy w naszym mieście :tak: Tak samo są wyżej językowo , bo zajęć jest tam dużo i startują uczniowie na olimpiadach językowych .
Żyrardów ma ok 37 tyś mieszkańców . Miejsc w przedszkolach brakuje a zerówek szkolnych chyba jest u nas mało .

Isabela dobrze że już po sesji .

Idę chatę ogarniać :tak:

no to dałam po spaniu zasnęłam o 7 i dosypiałam do 10 i jestem jak młody bóg :-D do tego śniło mi się że zatrzymali mnie na IP :-D
gosienko ostatnio oglądałam program "wielodzietni" na TLC, rodzina miała 15 dzieci :szok: 16 w drodze a przy tym byli mega zorganizowani, dzieci zadbane nawet na wczasy do Francji jeździli normalnie szok ale to wszystko działo się w Wielkiej Brytanii, szczerze mówiąc przeraża mnie wizja takiej rodziny.
nata widziałam, widziałam bardzo ładnie ci w kolorach:tak:

Dziewczyny u nas prawdziwa wiosna :-) Na spacer wzięłam ze sobą Elzę i wybiegała się za wszystkie czasy, widziałyśmy masę kretowin i dwa klucze chyba dzikich gęsi albo kaczek wracających chyba ciepełko je zmyliło, albo rzeczywiście już zimy nie będzie:-)
W lecie cudnie , ptaszydła śpiewają i na bank nie widać że to luty ;-)

Helka z przedszkola przed chwilą wróciła , zupę jarzynową zajada i przynajmniej chwila ciszy bo ona ostatnio nadaje jak katarynka :-D
Za godzinkę chłopcy wracają i muszę jeszcze placki ziemniaczane wyczarować bo zupa to im na pewno nie wystarczy ;-)

Padłam Helka podbiega do mnie z okrzykiem " Mamo popsuł mi się palec od fakijuuu ;-)nalep mi na niego plasterek " :-D

Gosieńko padłam :-D
Ja dzisiaj miałam z rana zagwozdkę... przyłazi M. i mówi
M: Mami, mami what color is the paulusek?
J: :szok: co?
M. zadowolony pokazuje mi paluszek :-D i sam sobie odpowiada
Paulusek is brown and orange....
Padłam :-D:-D

Jasiek wyłaź już do mamusi i do cioteczek ;-) :-D

Jestem po USG i KTG, szyjka miękka, mialam jeden skurcz taki do 100 w przeciagu pol godziny. Jasiek sie przekrecil i lezy glowka do dolu, wazy okolo 3800 :szok:

reklama
Do góry