reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniam, przynajmniej 4 tyg. mam szyne gipsowa - taka chyba zywiczna
mam sie umowic do ortopedy i zobaczymy co dalej. czy wymienia na pelny gips - na IP nie mogli mi takiego zalozyc ze zwgledu na ewentualne puchniecie. w ogole musze zadzwonic do szpitala i dopytac szczegolow, bo ja tam na ta ip w ciezkim szoku dojechalam, hehe, tak zajebiscie bolalo... no ale to kosci srodrecza.

reklama
Agnieszka he he :-D Mój J jak jeździł na śląsk to całkiem dobrze gwarę ogarnął . Przynajmniej wiedzą , co się do niego mówi :-D

Zielona nieźle :no: To sobie narobiłaś , no ale co zrobić .

Zielona oby szybko i bez powikłań sie zrosło. A tymczasem szkol męża, niech się za robote bierze.

Ja nadal dwa w jednym i to by bylo na tyle.

Helllloł :-)

Melduję się szybciutko , że wróciłam coby biedna Monia paznokci nie zjadła ;-) bo pewnie czeka na moje posta z niecierpliwością :-D

Weekendzik uważam za mega udany, brzuch mnie boli do dzisiaj ze śmiechu:-D Daniel 666 jak na męża Moni 555 przystało skradł moje serce ( ale ciiiii żeby mój S tego nie usłyszał ) żarełko pyszne podawał i kawę rano prawie do łóżka , Monia szczęściaro:-) Dziewczyny macie super, starsza to już panna na wydaniu ;-) i D musi sobie pistolet na bank szykować a Hanka po raz setny powtarzam że to nie chuliganka ;-)
Super się u was czułam jak bym u rodziny była , dziękuję raz jeszcze:tak:
Domu waszego nie będę reklamować :-ppowiem tylko tyle Wronka wasza łazienka spadła na drugie miejsce ;-):-D no i niestety nie było mi dane poszukanie kurzu na kaloryferach ;-)i biała rękawiczka wróciła do domu :-D

Zielona ło matko to się porobiło :szok: niestety kochana trzeba było jednak poszukać tego pingwina do nauki jazdy ;-)ale ty pewnie zapatrzyłaś się na przystojnego instruktora ;-)Tak już na poważnie to niech ręka ci się dobrze zrośnie i niech wszystko przebiega bezproblemowo:tak:

Mamusia fajny masz wpis pod suwaczkiem :-p to czekamy dalej na Jaśka :tak:

Agnieszka zdrówka dla M. Mam nadzieję że coś tam posznupałaś :-D

Dorotko mam nadzieję że jak Paulinka wróci do przedszkola to choć trochę się unormuje wtedy i ty będziesz spokojniejsza.

gosia przesyłam trochę energii :tak:teksty Hanki boskie :-D

Kittek ja bym jeszcze poszukała opinii innego lekarza no chyba że temu ufacie . Nieustannie życzę zdrówka Mai.

Anna &&&&& za to aby Igor skusił się na nagrodę :tak:Jak skończę pisać tego posta to będzie już pewnie poniedziałek więc możesz B złożyć od nas życzenia będziemy pierwsi :tak::-)

Onka jak tam nocka? Karolinka dała radę?

Nata co to za tekst tępa łycha ;-):-D Moje chłopaki zęby mają lakowane, lakierowanych nigdy nie mieli. To kiedy umawiamy się na pogaduchy? Pogody nie zazdroszczę:no:

Ella zdrówka dla dziewczynek.

Aga2010 super że młody bez problemu do przedszkola poszedł.

Elvie ​mam nadzieję że wyjazd udany i was tam w Mikołajkach nigdzie nie zasypało.

Aniam mi już się buźka uśmiecha bo może za 2 tyg, swoje autko dostanę :tak:tylko czy ja będę umiała znowu jeździć , jednak miałam ponad dwa miesiące przerwy :-(ale to automat więc powinno być dobrze ;-)

Aniez czy ja mam panią poszukać w tym Wrocku i w odpowiedni sposób zmusić do zameldowania się na forum;-)

Spokojnej nocy

Gosienko u nas przez 9miesiecy niebyło przeciwwskazań do sexu i mój mąż intensywnie z tego kozystal :-D. Moja sasiadka ubolewa ze u niej miesiaczka czesciej niz sex, a moj maz nie zasnie bez :-D wiec sie smialam ze jej wypozycze mojego K.

Zielona jak tam łapka moco boli ? Bylaś u chirurga?

Teraz spac nie moge a za 3 godziny bede nieprzytomna buuu

Ostatnia edycja:
melduje się i ja - wczoraj mielismy piżamową niedzielę - totalne lenistwo Nas ogarnęło.

Ostatnia edycja:
Witam się.
No i M. zostawiłam w domu... katar ma, kaszle że szkoda gadać, a przy dmuchaniu nosa skarży się na ucho... muszę go umówić do pediatry i laryngologa... ehhh

Mamusiu a ja ci wróżę poród skoro spać nie możesz ;-) :tak:
Gosieńko, Monia super że miałyście udany weekend :tak:
A Aniezowa gdzie?

J. jednak idzie do szkoły...na przyzwyczajenie ;-) coby się przestawił na tryb szkoła :-D

Dzieńdoberek :-)

Nastała błoga cisza, trójca dzisiaj grzecznie do szkoły wybyła więc jest nadzieja że jaki poniedziałek taki cały tydzień ;-)
Zdzisław już kawę dla mnie zrobił, śniadanko zjedzone i za chwilę muszę o kręgosłup zadbać :tak:

Mój zwierzyniec szaleje, najmniejszy członek rodziny otworzył już oczy i zaczyna wędrować po domu :-) oczywiście zapomniałam wam wcześniej napisać że Elza traktuje go jak własne dziecko tym oto sposobem ma on DWIE MAMY ;-):-D i tutaj malutka zagwostka się pojawił bo Helenka zadaje pytania czy Elza to chłopiec czy dziewczynka ( niby wie że dziewczynka ;-)) ale teraz jej się coś pomieszało i myśli że Elaz z Sonią mają dziecko :-D:-D:-D Nic to na razie jej pokazałam jakiegoś psa który się przechadza pod naszym płotem codziennie i powiedziałam że to jest tato małego , ale nie przewidziałam że Helenka powiem mi " Mamusiu , ale tatuś musi wychowywać swoje dziecko " ;-):rofl2::baffled: to tak a propos ostatniej dyskusji ;-)

Zielona ;-):-D

Nata my się dostosujemy :tak: a pogaduchy to telefoniczne możemy uskutecznić :tak:

Mamusia tobie to dobrze :-p:-) Jasiek nadal na pupie siedzi ? Bo jak tak to chyba cc ci zrobią ?

Agnieszka biedny M, zdrówka dla niego, daj znać co po wizycie

Miłego dnia

reklama
Gosieńko padłam ale Helka rozumowanie ma dobre :-D A wizytę pewnie dopiero u pediatry umówię na jutro bo dzisiaj to z temperaturą tylko... Niby wiem co mu jest ;-) i wiem co mogłabym podać :-p ale chce się upewnić. Jak mi się uda poumawiać to dam znać...
Kurna spokojny tydzień miał być :no::wściekła/y: i na zakupy miałam jechać bo światło w lodówce stanowi 90% zawartości ;-):-D ale nie mam kiedy dzisiaj... bo ciężko pogodzić chorego M. ze szkołą na 11 potem odbiór J. Nic to jakoś to ogarnę...

Do góry