reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniam, przynajmniej 4 tyg. mam szyne gipsowa - taka chyba zywiczna
mam sie umowic do ortopedy i zobaczymy co dalej. czy wymienia na pelny gips - na IP nie mogli mi takiego zalozyc ze zwgledu na ewentualne puchniecie. w ogole musze zadzwonic do szpitala i dopytac szczegolow, bo ja tam na ta ip w ciezkim szoku dojechalam, hehe, tak zajebiscie bolalo... no ale to kosci srodrecza.

reklama
Agnieszka he he :-D Mój J jak jeździł na śląsk to całkiem dobrze gwarę ogarnął . Przynajmniej wiedzą , co się do niego mówi :-D

Zielona nieźle :no: To sobie narobiłaś , no ale co zrobić .

Zielona oby szybko i bez powikłań sie zrosło. A tymczasem szkol męża, niech się za robote bierze.

Ja nadal dwa w jednym i to by bylo na tyle.

Helllloł :-)

Melduję się szybciutko , że wróciłam coby biedna Monia paznokci nie zjadła ;-) bo pewnie czeka na moje posta z niecierpliwością :-D

Weekendzik uważam za mega udany, brzuch mnie boli do dzisiaj ze śmiechu:-D Daniel 666 jak na męża Moni 555 przystało skradł moje serce ( ale ciiiii żeby mój S tego nie usłyszał ) żarełko pyszne podawał i kawę rano prawie do łóżka , Monia szczęściaro:-) Dziewczyny macie super, starsza to już panna na wydaniu ;-) i D musi sobie pistolet na bank szykować a Hanka po raz setny powtarzam że to nie chuliganka ;-)
Super się u was czułam jak bym u rodziny była , dziękuję raz jeszcze:tak:
Domu waszego nie będę reklamować :-ppowiem tylko tyle Wronka wasza łazienka spadła na drugie miejsce ;-):-D no i niestety nie było mi dane poszukanie kurzu na kaloryferach ;-)i biała rękawiczka wróciła do domu :-D

Zielona ło matko to się porobiło :szok: niestety kochana trzeba było jednak poszukać tego pingwina do nauki jazdy ;-)ale ty pewnie zapatrzyłaś się na przystojnego instruktora ;-)Tak już na poważnie to niech ręka ci się dobrze zrośnie i niech wszystko przebiega bezproblemowo:tak:

Mamusia fajny masz wpis pod suwaczkiem :-p to czekamy dalej na Jaśka :tak:

Agnieszka zdrówka dla M. Mam nadzieję że coś tam posznupałaś :-D

Dorotko mam nadzieję że jak Paulinka wróci do przedszkola to choć trochę się unormuje wtedy i ty będziesz spokojniejsza.

gosia przesyłam trochę energii :tak:teksty Hanki boskie :-D

Kittek ja bym jeszcze poszukała opinii innego lekarza no chyba że temu ufacie . Nieustannie życzę zdrówka Mai.

Anna &&&&& za to aby Igor skusił się na nagrodę :tak:Jak skończę pisać tego posta to będzie już pewnie poniedziałek więc możesz B złożyć od nas życzenia będziemy pierwsi :tak::-)

Onka jak tam nocka? Karolinka dała radę?

Nata co to za tekst tępa łycha ;-):-D Moje chłopaki zęby mają lakowane, lakierowanych nigdy nie mieli. To kiedy umawiamy się na pogaduchy? Pogody nie zazdroszczę:no:

Ella zdrówka dla dziewczynek.

Aga2010 super że młody bez problemu do przedszkola poszedł.

Elvie ​mam nadzieję że wyjazd udany i was tam w Mikołajkach nigdzie nie zasypało.

Aniam mi już się buźka uśmiecha bo może za 2 tyg, swoje autko dostanę :tak:tylko czy ja będę umiała znowu jeździć , jednak miałam ponad dwa miesiące przerwy :-(ale to automat więc powinno być dobrze ;-)

Aniez czy ja mam panią poszukać w tym Wrocku i w odpowiedni sposób zmusić do zameldowania się na forum;-)

Spokojnej nocy

Gosienko u nas przez 9miesiecy niebyło przeciwwskazań do sexu i mój mąż intensywnie z tego kozystal :-D. Moja sasiadka ubolewa ze u niej miesiaczka czesciej niz sex, a moj maz nie zasnie bez :-D wiec sie smialam ze jej wypozycze mojego K.

Zielona jak tam łapka moco boli ? Bylaś u chirurga?

Teraz spac nie moge a za 3 godziny bede nieprzytomna buuu

Ostatnia edycja:
melduje się i ja - wczoraj mielismy piżamową niedzielę - totalne lenistwo Nas ogarnęło.

Ostatnia edycja:
Witam się.
No i M. zostawiłam w domu... katar ma, kaszle że szkoda gadać, a przy dmuchaniu nosa skarży się na ucho... muszę go umówić do pediatry i laryngologa... ehhh

Mamusiu a ja ci wróżę poród skoro spać nie możesz ;-) :tak:
Gosieńko, Monia super że miałyście udany weekend :tak:
A Aniezowa gdzie?

J. jednak idzie do szkoły...na przyzwyczajenie ;-) coby się przestawił na tryb szkoła :-D

Dzieńdoberek :-)

Nastała błoga cisza, trójca dzisiaj grzecznie do szkoły wybyła więc jest nadzieja że jaki poniedziałek taki cały tydzień ;-)
Zdzisław już kawę dla mnie zrobił, śniadanko zjedzone i za chwilę muszę o kręgosłup zadbać :tak:

Mój zwierzyniec szaleje, najmniejszy członek rodziny otworzył już oczy i zaczyna wędrować po domu :-) oczywiście zapomniałam wam wcześniej napisać że Elza traktuje go jak własne dziecko tym oto sposobem ma on DWIE MAMY ;-):-D i tutaj malutka zagwostka się pojawił bo Helenka zadaje pytania czy Elza to chłopiec czy dziewczynka ( niby wie że dziewczynka ;-)) ale teraz jej się coś pomieszało i myśli że Elaz z Sonią mają dziecko :-D:-D:-D Nic to na razie jej pokazałam jakiegoś psa który się przechadza pod naszym płotem codziennie i powiedziałam że to jest tato małego , ale nie przewidziałam że Helenka powiem mi " Mamusiu , ale tatuś musi wychowywać swoje dziecko " ;-):rofl2::baffled: to tak a propos ostatniej dyskusji ;-)

Zielona ;-):-D

Nata my się dostosujemy :tak: a pogaduchy to telefoniczne możemy uskutecznić :tak:

Mamusia tobie to dobrze :-p:-) Jasiek nadal na pupie siedzi ? Bo jak tak to chyba cc ci zrobią ?

Agnieszka biedny M, zdrówka dla niego, daj znać co po wizycie

Miłego dnia

reklama
Gosieńko padłam ale Helka rozumowanie ma dobre :-D A wizytę pewnie dopiero u pediatry umówię na jutro bo dzisiaj to z temperaturą tylko... Niby wiem co mu jest ;-) i wiem co mogłabym podać :-p ale chce się upewnić. Jak mi się uda poumawiać to dam znać...
Kurna spokojny tydzień miał być :no::wściekła/y: i na zakupy miałam jechać bo światło w lodówce stanowi 90% zawartości ;-):-D ale nie mam kiedy dzisiaj... bo ciężko pogodzić chorego M. ze szkołą na 11 potem odbiór J. Nic to jakoś to ogarnę...

Do góry