Helllloł :-)
Melduję się szybciutko , że wróciłam coby biedna
Monia paznokci nie zjadła ;-) bo pewnie czeka na moje posta z niecierpliwością
Weekendzik uważam za mega udany, brzuch mnie boli do dzisiaj ze śmiechu
Daniel 666 jak na męża Moni 555 przystało skradł moje serce ( ale ciiiii żeby mój S tego nie usłyszał ) żarełko pyszne podawał i kawę rano prawie do łóżka , Monia szczęściaro:-) Dziewczyny macie super, starsza to już panna na wydaniu ;-) i D musi sobie pistolet na bank szykować a Hanka po raz setny powtarzam że to nie chuliganka ;-)
Super się u was czułam jak bym u rodziny była , dziękuję raz jeszcze
Domu waszego nie będę reklamować
powiem tylko tyle
Wronka wasza łazienka spadła na drugie miejsce ;-)
no i niestety nie było mi dane poszukanie kurzu na kaloryferach ;-)i biała rękawiczka wróciła do domu
Zielona ło matko to się porobiło
niestety kochana trzeba było jednak poszukać tego pingwina do nauki jazdy ;-)ale ty pewnie zapatrzyłaś się na przystojnego instruktora ;-)Tak już na poważnie to niech ręka ci się dobrze zrośnie i niech wszystko przebiega bezproblemowo
Mamusia fajny masz wpis pod suwaczkiem
to czekamy dalej na Jaśka
Agnieszka zdrówka dla M. Mam nadzieję że coś tam posznupałaś
Dorotko mam nadzieję że jak Paulinka wróci do przedszkola to choć trochę się unormuje wtedy i ty będziesz spokojniejsza.
gosia przesyłam trochę energii
teksty Hanki boskie
Kittek ja bym jeszcze poszukała opinii innego lekarza no chyba że temu ufacie . Nieustannie życzę zdrówka Mai.
Anna &&&&& za to aby Igor skusił się na nagrodę
Jak skończę pisać tego posta to będzie już pewnie poniedziałek więc możesz B złożyć od nas życzenia będziemy pierwsi
:-)
Onka jak tam nocka? Karolinka dała radę?
Nata co to za tekst tępa łycha ;-)
Moje chłopaki zęby mają lakowane, lakierowanych nigdy nie mieli. To kiedy umawiamy się na pogaduchy? Pogody nie zazdroszczę
Ella zdrówka dla dziewczynek.
Aga2010 super że młody bez problemu do przedszkola poszedł.
Elvie mam nadzieję że wyjazd udany i was tam w Mikołajkach nigdzie nie zasypało.
Aniam mi już się buźka uśmiecha bo może za 2 tyg, swoje autko dostanę
tylko czy ja będę umiała znowu jeździć , jednak miałam ponad dwa miesiące przerwy :-(ale to automat więc powinno być dobrze ;-)
Aniez czy ja mam panią poszukać w tym Wrocku i w odpowiedni sposób zmusić do zameldowania się na forum;-)
Spokojnej nocy