reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
zielona, co się stało? przewróciłaś się? współczuję...

annaoj, można powiedzieć, że pracuję na dwa etaty. Jeden z nich to umowa zlecenie, ale zawsze. Ja też dziś pospałam do 9.30. Trochę po mnie dzieci latały, ale się nie dawałam i odpuszczały, więc tatuś się zlitował...

kittek, trzymam kciuki by Mai pomogli:) ciężko się wypowiedzieć, kiedy człowiek się na tym nie zna.

aga, zabawy karnawałowej zazdroszczę, my też mieliśmy iść, ale teściowa się wypięła i na ostatnią chwilę stwierdziła, że z dziećmi nie zostanie:(

mamoPaulinki, gratuluję nowego członka rodziny:)

Tekst mojej Hani na niedzielę: "co się tu dzieje?":-D właśnie, idę ogarnąć... udanej niedzieli

Zielona współczuję:-( Co się takiego stało???
Aniam ja młodej to robię na zęby bo ona ma taką nadwrażliwosć, że nawet pomalowanie tym smakowym żelem to porażka. Na dwójce z przodu miała plamkę próchniczą praktycznie od początku, malowanie powodowało, ze się nie powiększała:tak: Ale z tyłu na 4 u góry i na dole ma czarne kropki, do leczenia. Nie wiem jak mam sie za to zabrać skoro zęby myję jej ja i to na siłę. Ona sama umyje tylko dół a najwięcej to język:no: Po bokach ma problem z włożeniem szczoteczki... Płacę 30zł co 3 miesiące.
Rico pierwszego dnia bał się podejść do miski, musiałam stać obok niego, żeby w spokoju zjadł. Wczoraj już sam podchodził ale średnio co godzinę idzie do kuchni i sprawdza czy micha dalej stoi. Zjada do końca ale dostaje małe porcje, co by go brzuch nie bolał... We wtorek idziemy na zdjęcie szwów.

Kittek mam nadzieję, ze Mai to pomoże. Wiesz wiele z naszych wcześniaków jest bardzo długo an sterydach wziewnych, bo muszą, inaczej jedna infekcja przechodzi w drugą:-(
Annaoj najlepszego dla B.
Jakaś jestem wykonczona, dobrze, że to koniec ferii, młoda się może unormuje trochę...

Ostatnia edycja:
Kittek moja chrzesnica od lat na tych lekach. Jak trzeba to trzeba co zrobic. Oby pomagaly to sie liczy

Zielona babo cos ty sobie zrobila bido ?

Reszta potem bo ja z kom a tu sie zle pisze :)

jak to co? poszlam na lyzwy... stracilam rownowage i polecialam w tyl, odruchowo podpierajac sie, no i mi kosci srodrecza trzasnely w prawej rece - tej z ciesnia nadgarstka :wściekła/y:. w lewej wytrzymaly, ale niwiele brakowalo... nie jestem w stanie niczego w rece utrzymac, niczego co ciezsze od telefonu... w ciagu tygodnia lewa reka powinna sie usprawnic i lepiej zeby tak bylo, bo inaczej malzona zatluke...

Ostatnia edycja:
Witam się :-)

Zielona ło matko :no: Nie zazdroszczę :no: oby ręce szybko wróciły do sprawności :tak:
Kittek kurcze biedna Majeczka :-( Nie dziwię ci się że boisz się tych leków ale pomyśl że dzięki nim Majce może być po prostu lżej :tak:

M. znowu ma katar :no: i znowu spływa mu do gardła i żołądka :wściekła/y:biedny przez to w noc i parę razy w dzień wymiotował... teraz już sytuacja opanowana ale kaszel się mu pojawił więc syropki idą w ruch ... a miałam mieć luz i dzieci w szkole i przedszkolu... :-p A we wtorek mamy okulistę... mam nadzieję że nic gorszego się mu nie przypałęta bo szkoda kropienia atropiną.

Kurcze coś słodkiego za mną chodzi i nie wiem co :eek::baffled: idę posznupać :-D

Agnieszka - co to znaczy posznupać :-D:-D ?

Zielona no ładnie :no: wracaj szybko do zdrowia , A gips masz dokąd ? I taki normalny czy jakiś piankowy ?

reklama
Aniam poszukać, pobuszować po szafkach :-D U mnie w regionie się jeszcze mówiło że szkłudzisz znaczy dokładnie to samo :-D ot uroki śląskiej gwary :-D Ale co do sznupanio to i tabakę się sznupie :-p

Do góry