Witam wieczorkiem
W końcu usiadłam na pupę, od dwóch dni szał ciał w domu.
Wczoraj zasnęłam razem z Helenką bo strasznie wymarzłam w Jeleniej . Mateusz był bardzo dzielny, znieczulenie tylko go trochę bolało.W nagrodę zaliczyliśmy Pizza Hut
Jutro będzie gorzej bo do wyrwania ma jedną 4 która niestety ma aż 3 korzenie
jak o tym pomyślę to ciarki mi przechodzą
Helenka miała dzisiaj dzień babci i dziadka w przedszkolu, super program panie przygotowały, niektórzy dziadkowie to się nawet popłakali, każde dziecko zrobiło portret babci lub dziadka i dziadkowie dostali też po zdjęciu wnuków. Helenka kazała mi prezent wysłać do babci do nieba :-)
Emil nadal pociągający, ale chyba jutro już do szkoły pójdzie bo w domu kota dostaje ;-)
Kittek zdrówka dla Mai. Gdybyś czegoś potrzebowała to daj znać.Możemy z panią Irmą porozmawiać.
Nata przykro mi że Julka przeżywała nieobecność dziadków:-( Dobrze że twój tato stanął na wysokości zadania
A Julka to wiadomo że skowronek :-)
Elvie &&&&& za babcię, aby znaleźli przyczynę. Ja bym chyba zrezygnowała z tego wyjazdu jak dzieciaki chore a wiadomo będą twój wyjazd też przeżywać.
Zielona &&&&& za to aby się nic nie zmieniło i Kostka do szkoły poszła
Ella masz rację jak rehabilitacja nie daje efektów to trzeba poszukać kogoś innego.
Anna może to jakiś skok rozwojowy i Wiktor w nocy odreagowuje. Mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza .
Maonka to zaszalałaś w sklepie
gosia no ja nie wiem co ty w tych postach piszesz że je ciągle wywala ;-)
Mamusia odpoczywaj odpoczywaj bo może być różnie;-)
Sonia mam nadzieję że jakąś robotę dla małża znalazłaś
Agnieszka zaszalałaś z tym węglem
mam nadzieję że kończyny już doszły do siebie
Basia zdrówka dla Wiktora
Aniam czyli ty jesteś słoikiem ;-)
dopiero trochę posypało w tym roku a oni już kasy nie mają
Isabela najważniejsze że się odmeldowałaś
boisz się starszych koleżanek ;-)
Kici przesyłam trochę energii
byle do wiosny
MamoPaulinki kakao przez ciebie sobie zaraz zrobię :-)
Idę bo prasowanie czeka