reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

isabela - widziałam foty weselne, ślicznie wyglądałaś! A cóż to za nieetyczne badania?

aniam - czekamy zatem na relację z balu. Lenia chyba ostatnio większość ma. Może zbiorowo go jakoś przepędzimy.

basia - a innej opcji nie ma na uszczelnienie tego okna? U nas też wiało ale wyregulowali ponownie i jest ok. Zdrówka dla Wiktorka!

Przyjechała do mnie koleżanka na kawę, przy okazji zakupy mi zrobiła i wysyłkę zabrała. Przy okazji stwierdziła, że jak sama jestem to jakiś większy porządek w domu i w ogóle po co mi ta niania? Miło, ale i tak uważam, że niania niezbędna:tak:

reklama
bry...
Ledwo się ruszam... wczoraj zrzuciliśmy z A. węgiel bo nam pan przywiózł... i dzisiaj ani rączką ani nóżką nie mam siły ruszać... więc wybaczcie...
Zdrówka dla wszystkich potrzebujących...

Witam!
Zdrówka dla wszystkich choruszków!
Dzisiaj był pogrzeb mojego taty brata teścia, źle mi że nie dałam rady na niego dotrzeć:-(
Idę dalej roboty dla M szukać bo jak tak dalej pójdzie to do domu na week nie zjedzie:no:

witam dziewczynki nadal w dwupaku ;-) zdrowotnie bez zmian. Rano byłam na KTG na 17:20 jadę na odczyt bo dopiero wtedy będzie lekarz, więc ganiają mnie i nie dają odpocząć a o 15 dentysta z Natalką. Zwariowany dzień ale co zrobić jak Jaś będzie na świecie to dopiero będzie roller coaster chyba, że miło się rozczaruje :-D

basia idę szukać przepisu na twoje rogaliki , może jutro zrobię :tak: a balet Natalki , że tak powiem do bani. Marudziła mi 2 m-ce że chce chodzić i tańczyć , a jak już ją zapisałam to połowę zajęć przepłakała, że ją bolą nóżki. Nie kumam o co jej chodzi. Identycznie się zachowywała na rehabilitacji :-(
nata jak tam dzień babci i dziadka ??
kittek jak dobrze , że jesteście w domu szpital to nic przyjemnego dla dorosłego a co dopiero mówić dla takiego brzdąca.
isabela jak tam sesja?? Ale znając ciebie to na pewno WZOROWO ! :-)

Hej,
znowu mi wielkiego posta wywaliło:wściekła/y::wściekła/y:chyba nie jest mi dane z wami pisać.

Annaoj, Basiu, M.raczej też niestandardowy. Nieraz słyszałam, z ust mojej teściowej, że jej dzieci się tak nie zachowywały. Chociaż sama jest raczej osobą demoralizującą dziecko, to jeszcze potrafi podsumować jak to wykorzystuje. M doskonale wie, że z mama pewne numery mu nie wyjdą.
Basiu, cieszy mnie, że Wiktor robi postępy.

Ella, ja również jestem w szoku, że moja Hania tak szybko załapała, uczy się od brata:-)

Zdróweczka dla Majeczki!

mamusia, masz jeszcze ostatnie chwile na wyspanie się, korzystaj!

Witam

Prąd i woda o dziwo jest, ale i tak musiałam wyruszyć na zakupy, więc nawet jakby go nie było to nic strasznego by się nie stało.
Zahaczyłam o mojego ulubionego ciuszka i kupiłam sobie jeansy za całe 1zł :-D Na spacer z dziećmi mogą być.

Mamusia rajstopki wysłałam, co by Jasiu nie zmarzł na spacerkach. Szkoda tylko, że miałam jedną parę, ale dorzuciłam coś jeszcze ;-) to się zawsze przyda. Daj znać jak list przyjdzie. Będę spokojna, że doszło.

hejka
weny nie mam, zmęczona jestem, Młody coś źle sypia.

Aniam mam nadzieje, że Olka i Szymek się dobrze będą bawić. Inferno też mam pożyczone, chociaż ja jak wpadne do księgarni to się powstrzymać nie mogę. Staram się szerokim łukiem omijać;-)
Maonka trojaczki to wyzwanie na pewno. Oby ciąża przebiegała dobrze.
Kittek cieszę się, że już w domu jesteście. Zdróweczka dla Majuni.

spadam

Dzień Babci i Dziadka uważam za udany - Julka w prawdzie chwilkę popłakała, że babcia nie przyjechała do niej a do innych dzieci tak.
ładnie się bawiła, śpiewała i recytowała wierszyki - w zasadzie śmiało mogę powiedzieć, że zawładnęła sceną i publiką

reklama
Melduje ze zyje ale weny dzis nie mam kompletnie. Wkurzylam sie na rehabilitacje malej i dzis zalatwiam inna. Tam gdzie chodzimy i to co mi pokazuja nic nie daje. Ala ma 10mcy i fizycznie rozwija sie bardzo powoli. Zobaczymy jak moga pomoc nam gdzie indziej.

Pozdrawiam Was serdecznie.

Kittek zdrowka dla Majuni. Oby jej pomogli.

Do góry