reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

melduję się z domu, Maja dopiero niedawno usnęła bo u babci spała, aja ledwo na oczy widzę i zaraz spać zmykam.
Tak jak Aniam napisała mamy leczenie ambulatoryjne i będziemy jeździć do szpitala tylko na badania. Podjęliśmy taką decyzję ponieważ w szpitalu jest taki sajgon, że przy osłabieniu Mai mogła by jeszcze jakiegoś rotawirusa złapać. Bidulka dziś u mojej mamy dusiła się tak, że mama T z poligonu ściągnęła bo ja tel z pokoju nie zabrałam na dwie lekcje.
Na RTG płuc wszystko ok, lekarze twierdzą, że ataki na tle alergicznym są dodatkowo wzmocnione przez infekcję, którą Maja ode mnie chyba podłapała bo ja coś przytargałam ze szkoły. Jutro mamy laryngologa i zobaczymy czy te ataki nie są związane z migdałkami.

Dzięki kochane za wsparcie i pozytywne fluidy!
Aniam i Aniez gadułki kochane dzięki za zakopywanie każdego mojego czarnowidztwa.

Ja od jutra jestem na zwolnieniu więc będę częściej zaglądać.
Zdrówka dla wszystkich!!!!

Dobranoc!

Ostatnia edycja:
reklama
hej,
mam dziś strasznego lenia i prawie nic oprócz obiadu po pracy nie zrobiłam. Wizja zarwanej nocy mnie przeraża, bo samo się nie zrobi. Napisalam ogromnego posta i mnie wywaliło:wściekła/y:
Aniez, ja mam nadzieję, że to z czasem przechodzi, bo męczy mnie to, że nie mogę ich nawet samych w pokoju zostawić, by obiad zrobić.

Kittek, zdrówka dla Mai, spokojnej nocy wam życzę.

Ostatnia edycja:
u Julki w przedszkolu dzisiaj Dzień Babci i Dziadka - będzie tylko mój Tata, musiałam jakoś wytłumaczyć Małej, że drudzy dziadkowie pracują i mają kawałek drogi do przejechania - chyba zrozumiała.

Ciasto popełniłam także - mam nadzieję, że nikogo nie otruje :)

elvie zdrowka życzę dla całej gromady! a co do Lenki to najważniejsze że pije.

Ella - dzięki za pocieszenie :-) to fakt, że chłopcy rzadziej mają. a co do mycia rąk, to na szczęście Kuba wie, że trzeba zawsze po przyjściu myć i po siusiu i po qpie i przed jedzonkiem i po jedzonku.

Marta - zdrówka dla Ciebie.

maonka - jeju trojaczki... szok... nieźle... ja też nie umiałabym chyba tego logistycznie ogarnąć.

Basia - super że wiktor robi postępy.

kittek - 3mam &&& aby w końcu udało się to wyleczyć.

Witam się środowo z zimnej i zasypanej stolicy... jestem ostatnio na maxa przemęczona. Chodzę spać późno a wstanie jeszcze w nocy... :eek: do pracy jak dojeżdżam to jeszcze ciemno jest...

Witam:)

Kolejny dzień sam na sam z potworkami mnie czeka. Wczoraj już trochę lepiej było, a dzisiaj znów kaszel ich potwornie męczy, więc zaczęłam domowy syrop z sosny podawać, który mi znajomi podarowali.

kittek - zdrówka dla Majeczki i daj znać co laryngolog powiedział.Strachu się pewnie najadłaś, współczuję!
gosia - ja tez mam ostatnio takie golenia, że się do podstawowych rzeczy ograniczam. No, ale u mnie to wina choróbska, bo jak nos zawalony, głowa boli, gardło boli to się ręką ani nogą ruszać nie chce.
kici - współczuję takiego trybu życia, dbaj o siebie!

Zmykam naleśniki smażyć, bo się królewna upomina.

Witamy i my :-)

Wiem wiem. nie ma mnie tu, ale nie ma mnie nigdzie i wiem, że się powtarzam, ale wrócę w połowie lutego mam nadzieję na stałe :-)

Zamieszanie jest jakieś ciągłe, byliśmy z W na pierwszym wspólnym weselu odkąd razem jesteśmy i powiem Wam, że było super tak się wytańczyliśmy, że ja w niedzielę na piętach chodziłam :-D , a całe wesele się na nas skupiło, ponoc mamy za "rozkręcaczy" wesel w rodzinie byc, to teraz się od wesel nie opędzimy :-D:-D

Lecę obiad robic, szukac nieetycznych badań i po Tosię.

Pozdrawiam Was wszystkie i mocno ściskam :tak:

Kittek zdrówka dla Mai !

Joł .

Sypie u nas od rana , nie odśnieżone nic , ponoć miasto już kasy nie ma na to by cokolwiek robić :no:
Ja się chyba z podatkami do wawy zabrać muszę , bo niby po co je tu płacić . :no:

Dzieciaki dziś balują , a potem do wawy z teściową jedziemy do jakiegoś lekarza .
Żeby mi się chciało jak mi się nie chce , to by było cacy .
Dobrze że obiad mam ze słoika :-p

reklama
witajcie jak dobrze jak człowiek nie musi się tak wcześnie zrywać co prawda mały wstał o 7. 10 ale to i tak sobie o prawie półtorej godziny dłużej pospałam. Wiktor trochę marudny i nie chce brać antybiotyku ale jakoś dajemy radę choć to coś paskudne w smaku.

Aniam
dobrze że Oli zeszło i wszystko w porządku

Aniez super że spotkanie udane , ja nie mogę się już czerwca doczekać. Co do rogalików nie ma sprawy wrzucę na odpowiedni wątek, były mniami szybko znikają szczególnie jak są jeszcze ciepłe:-)

wronka super że dzieciaki tak się dogadały i polubiły. Wrzuć fotę tej łazienki bo aż wyjdę z siebie z ciekawości tej królowej piękności:tak:

Biedna Wercia jaki stary dziad ja bym go chyba objechała że tak nie wolno co on wyprawia stary dziad, nie powinien pracować z dziećmi

mamusiu oby ten drugi antybiotyk pomógł w końcu

onka ale to fajnie przytulić dzieciaczki ja uwielbiam jak mały przychodzi do mnie się przytulać:-)

maonka fajnie że u was wszystko w porządku, choć nawału pracy nie zazdroszczę.
Poza tym szykujemy się do roczku Leona w tę sobotę, tak to już rok!!!
O jejku jak ten roczek szybko zleciał szok

gosieńko
Emil pana Zdzisia obsługuje i za chwilę dostanę gorącą kawkę z serduszkiem
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
aż mi ślina pociekła ja też chcę może w przyszłym roku dochrapię się ekspresu bo w tym roku zbierać będziemy kasę na wymianę potrójnego bardzo dużego jak na balkon okna, które zajmuje prawie całą ścianę w pokoju i niestety deweloper wstawił najgorszy chłam przez co w tym pokoju jest strasznie zimno wręcz nie da się wytrzymać tak ciągnie
Mateusz dzisiaj znowu ze szkoły bez plecaka przyjechał
rofl.gif.pagespeed.ce.M9Dm87_s1_.gif
dobrze że w szkole panie sprzątaczki go znają i od razu telefon do S został wykonany
:-D zakręcony chłopak, widać że bardzo do domu się spieszy

ZDRÓWKA dla Emila

mamoPaulinki
u nas też mięcho króluje na stole bo posiłek bez mięsa to nie jedzenie wg mojego męża. Trzymam kciuki aby mała się wyciszyła i dała ci trochę odpocząć

kittek ostatnio krztusiec króluje i nasza pediatra dla tego od razu po tych dwóch tygodniach dała nam antybiotyk co by w razie czego do powikłań nie doszło bo mały też ma taki suchy duszący kaszel.
Dobrze że RTG nic nie wykazało trzymam kciuki aby szyko udało się ustalić typ alergii tak aby Majeczka w końcu lepiej się poczuła

Judysiu
kciuki zaciśnięta do białości za ciebie i dzidzię &&&&& musi być dobrze leż i odpoczywaj kochana

zielona
no wlasnie fajny... A ja zupelnie nie wiem dlaczego, bo srednio w moim typie. Jest w nim cos. Moze w sobote wezme ze soba aparat, to lepiej go obfoce
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
to czekamy niecierpliwie na foty

nata
Ja rozumiem, ze wcześnie wstaje, ale dzisiaj to już pobiłam rekordy - o 4:40 Małż mnie obudził stwierdzeniem, że nie może spac i kawę mi już zrobił :)
ubiłabym normalnie

Marta
współczuję zdrówka dla ciebie

elvi dobrze że w takim wypadku możesz dodatkowo sobie Kamilę umówić pomimo tego że ona chyba do słownych osób chyba nie należy ale od czasu do czasu czemu nie skoro dogaduje się z dziećmi

gosia
dla tego ja zawsze zanim kliknę dodaj zaznaczam tekst i kopiuję :-) to co napisałam potem jak się ponownie zaloguję to po prostu wklejam

isabela fajnie że się dobrze wybawiliście na weselu

Do góry