basia0412
Fanka BB :)
witajcie
mały załapał katarek i trochę kaszle ale na razie nie tak strasznie. Wiktor wczoraj po raz pierwszy nie zawołał że chce pieluchę tylko zrobił kupę w majty
monia łał dobrze że mój jeszcze nie wybredny i założy to co mu dam a właściwie to co sama mu założę
nata
isabela ale co ty chcesz fajnie wyglądasz
gosia fajnie że udało ci się znaleźć pracę
Annaoj nie jesteś nad opiekuńcza to raczej odruch każdej matki to że się martwi
elvi zdrowia dla babci
filonka współczuję nie przespanej nocki
mamoPaulinki dobrze że stan małej się nie pogarsza, trzymam kciuki za naprawianie w zakresie jedzonka
zielona super że Kostka tak sobie dobrze radzi na lodzie
gosieńko
onka pewnie że pamiętamy i witamy ponownie, Zdrówka dla dzieciaków
mały załapał katarek i trochę kaszle ale na razie nie tak strasznie. Wiktor wczoraj po raz pierwszy nie zawołał że chce pieluchę tylko zrobił kupę w majty
monia łał dobrze że mój jeszcze nie wybredny i założy to co mu dam a właściwie to co sama mu założę
nata
no i super ja wczoraj byłam też u kosmetyczki a co zdecydowałam się na zamknięcie popękanych naczynek i zafundowałam sobie maseczkę odżywiającą i wzmacniającą naczynia krwionośne bo już nie mogłam na siebie patrzeć no i kupiłam sobie w aptece nowy krem na naczynka - zobaczymy czy zadziałaDzisiaj w ramach szybkiego relaksu farbowałam włosy - piękny kolor gorąca ognista czekolada - piękny głęboki brąz z rudą poświatą także wow.
do tego kupiłam sobie nowy lakier czekoladowy brąz o strukturze piasku - świetnie wygląda na paznokciach. Także miałam swoje 10 minut
isabela ale co ty chcesz fajnie wyglądasz
gosia fajnie że udało ci się znaleźć pracę
Annaoj nie jesteś nad opiekuńcza to raczej odruch każdej matki to że się martwi
elvi zdrowia dla babci
filonka współczuję nie przespanej nocki
mamoPaulinki dobrze że stan małej się nie pogarsza, trzymam kciuki za naprawianie w zakresie jedzonka
zielona super że Kostka tak sobie dobrze radzi na lodzie
gosieńko
ja też tak chcęHelenka zasnęła koło 17 i chyba już tak pośpi do rana,
masz rację gosienkoDziewczyny nie ma tak na że na forum są równi i równiejsito bardzo krzywdząca opiniaPo prostu jest bardzo wiele dziewczyn które się nie udzielają od bardzo dawna a podczytują regularnie . Skoro można już odpalić kompa czy tel aby czytać to można też raz na tydzień wrzucić małego posta co się u was dzieje. Sytuacje są różne bo wiele z nas pracuje, albo same zajmujemy się dziećmi i wiadomo czasu mało ,ale w sytuacja trudnych można przecież napisać że np. Przez miesiąc nas nie będzie bo...
Człowiek się martwi jak kogoś dłużej nie ma bynajmniej ja tak mam .
Zresztą dostęp z tego co wiem można znowu otrzymać więc tragedii nie ma
onka pewnie że pamiętamy i witamy ponownie, Zdrówka dla dzieciaków
Ostatnia edycja: