reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Zielona zakładaj łyżwy na kopytka i już
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
, ja uwielbiam , ale teraz mam zakaz bo jak bym się na tyłek wyłożyła to
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
Pewnie u was są też te sławienne pingwinki o których pisała Aniezowa , z pingwinkiem nauka jazdy jest dziecinnie prosta
xlaugh.gif.pagespeed.ic.3EWxJjzyNf.webp

Gosienko, nie wiem jak to jest na zajeciach organizowanych, bo aby mloda mogla na takie chodzic, jej opiekun musi jej na lodzie w lyzwach towarzyszyc... :baffled: Ja malej znalazlam prywatnego nauczyciela i on dzis na przyklad mloda oswajal z lodem. Skubana nawet umie sie sama podniesc i udalo jej sie podjechac do niego (kilka odepchniec, a to duzo, zwlaszcza, ze ona nigdy wczesniej lodu na oczy nie widziala). Ja musze pogadac z tym instruktorem i moze takze dla mneiu znajdzie czas.

Witam, o ile ktoś mnie jeszcze pamięta :-) Dostałam bana na zamknięty, więc pewnie już krzyżyk na mnie postawiłyście ;-)
Nie odzywałam się długo, bo nie mam ostatnio na nic czasu. A wszystko przez chore dzieci. Od listopada na raz bądź na zmianę ciągle coś. Na szczęście nic poważnego, kaszle i katary. Ostatni tydzień Karola dała mi w kość, bo gorączka i straszny katar ją napadły. Podczytuję was od czasu do czasu na telefonie podczas karmienia, ale z telefonu pisać nie lubię. Na kompie natomiast mało siedzę.
Poza chorobami u nas nic ciekawego się nie dzieje. Za półtora tygodnia wracam do pracy. W sumie powrót taki, że pół etatu i z domu, więc będę miała jeszcze mniej czasu dla siebie. Karola od marca będzie ze mną na adaptację do żłobka chodzić. W kwietniu czeka nas wycinanie migdała u Natki.

Z tego co zapamiętałam:
Ella, Filonka, współczuję ciągłych chorób, u mnie to samo.
Gosieńko, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
Iza, bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurze.
Elvie, współczuję wyrwanego zęba. Też wybieram się do dentysty od wakacji i ciągle coś.
Agnieszka, mam nadzieję, że J. coraz lepiej będzie się odnajdywał w grupie.
Kittek, tak niedaleko mieszkam, a u nas śniegu nie ma wcale.
Mamusia, życzę szybkiego i bezproblemowego rozwiązania. Jak ten czas szybko leci.

Mój mały szczur chyba się już za mną stęsknił, bo kwęka.

Witam, o ile ktoś mnie jeszcze pamięta :-) Dostałam bana na zamknięty, więc pewnie już krzyżyk na mnie postawiłyście ;-)
Nie odzywałam się długo, bo nie mam ostatnio na nic czasu. A wszystko przez chore dzieci. Od listopada na raz bądź na zmianę ciągle coś. Na szczęście nic poważnego, kaszle i katary. Ostatni tydzień Karola dała mi w kość, bo gorączka i straszny katar ją napadły. Podczytuję was od czasu do czasu na telefonie podczas karmienia, ale z telefonu pisać nie lubię. Na kompie natomiast mało siedzę.
Poza chorobami u nas nic ciekawego się nie dzieje. Za półtora tygodnia wracam do pracy. W sumie powrót taki, że pół etatu i z domu, więc będę miała jeszcze mniej czasu dla siebie. Karola od marca będzie ze mną na adaptację do żłobka chodzić. W kwietniu czeka nas wycinanie migdała u Natki.

Z tego co zapamiętałam:
Ella, Filonka, współczuję ciągłych chorób, u mnie to samo.
Gosieńko, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
Iza, bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurze.
Elvie, współczuję wyrwanego zęba. Też wybieram się do dentysty od wakacji i ciągle coś.
Agnieszka, mam nadzieję, że J. coraz lepiej będzie się odnajdywał w grupie.
Kittek, tak niedaleko mieszkam, a u nas śniegu nie ma wcale.
Mamusia, życzę szybkiego i bezproblemowego rozwiązania. Jak ten czas szybko leci.

Mój mały szczur chyba się już za mną stęsknił, bo kwęka.

Onka, nie jesteś sama, mnie również usunięto, ponieważ kilka dni się nie odzywałam. Powodu do rozpaczy nie ma, widać są równi i równiejsi:-(
Zdrówka dla was. Trzymam kciuki za bezbolesny powrót do pracy.

Onka zdrówka dla Maluchów - oby sezon chorobowy szybko Was opuścił

My już przy kawce - Julka obudziła nas śpiewając :) więc bardzo miła pobudka, a że wspomniałam Jej wczoraj, że jak pogoda będzie ładna to śmigamy na łyżwy to od siódmej wypytuje czy pogoda jest ładna w sam raz na łyżwy.

Szybka kawa, sniadanko i sruu na lodowisko :)

Dzieńdoberek :-)

Pospaliśmy dzisiaj :tak:właściwie chłopcy jeszcze śpią tylko Helenka zrobiła wcześniejszą pobudkę bo niby " w brzuszku burczy mamusiu ":-D
S do pracy pojechał tradycyjnie ale do obiadu mam być w domu, potem na basen chcemy jechać i na szybkie imieniny do kolegi:tak:

Dla połówek Naty i Elvie wszystkiego najlepszego w dniu imienin :-)

Nata Julka jak zwykle skowronek, mam nadzieję że jej się na łyżwach spodoba. Helenka w taki sam sposób na basen czeka, strój uszykowała, klapki i ręczniki i od rana marudzi ;-)

Gosiek kurcze ban na zamknięty to pewnie pomyłka Aniam ;-)na pewno nie celowa ;-) pewnie chodziło jej o Gosiek 26 która już bardzo długo się nie udziela :no: Napisz do Anki :tak:

Onka zdrówka dla dziewczynek i &&&& za powrót do pracy :tak:

Dziewczyny nie ma tak na że na forum są równi i równiejsi :no: to bardzo krzywdząca opinia :no: Po prostu jest bardzo wiele dziewczyn które się nie udzielają od bardzo dawna a podczytują regularnie . Skoro można już odpalić kompa czy tel aby czytać to można też raz na tydzień wrzucić małego posta co się u was dzieje. Sytuacje są różne bo wiele z nas pracuje, albo same zajmujemy się dziećmi i wiadomo czasu mało ,ale w sytuacja trudnych można przecież napisać że np. Przez miesiąc nas nie będzie bo...
Człowiek się martwi jak kogoś dłużej nie ma bynajmniej ja tak mam .
Zresztą dostęp z tego co wiem można znowu otrzymać więc tragedii nie ma ;-)

Czas na kawkę i małe co nieco :tak:
Miłej niedzieli dla wszystkich :-)

dziendoberek, my jeszcze w lozku, odpoczywamy po wczorajszym nadmiarze mohito...D sie spisuje i twardo drinki trenuje :)

erdgFu nb - to pozdrawia Haneczka ...

gosienko a co swietujecie z S? Bo rocznica to chyba w kwietniu, tak jak u nas, wiec podpowiedz bo sie pogubilam :/

wszystkim solenizantom duzo milosci, zdrowia i spelnienia marzen zycze :)

czas powoli wstawac, trzeba L od sasiadow wyciagnac, bo mi dziecko tam na noc zaleglo :)

slyszalyscie o tej 12latce w ciazy z 13latkiem ? Wlos mi sie na glowie jezy, brrrr....

pozdrawiamy niedzielnie...

Ostatnia edycja:
Monia imieninki imieninki dla chłopczyka i dziewczynki :-D Daniel 666 normalnie trenuje aż się kurzy :-D tylko czy w czerwcu moja głowa to wytrzyma :rofl2::-D

Zielona zapomniałam dopisać, kurcze niezła jest Kostka że tak super sobie radzi na łyżwach, chociaż z doświadczenia wiem , że dzieciaki to strachu nie maja, pamiętam jak Emilo ze stoku na nartach śmigał jak miał 3 lata i nie bał się małpilud ani trochę ,bardziej ja paluchy obgryzałam ;-)

Syncio się z łóżka zwlekł i mi kawę podaje LUBIĘ TO :-) i kazał wszystkim ciocią podziękować za trzymanie kciuków , 6 będzie z przyrody a z matmy się we wtorek okaże bo pani ciągle odkłada sprawdzian.

reklama
Gosienko twoja w czerwcu, a ja musze byc krolikiem doswiadczalnym az do czerwca :)... Dobrze ze mamy kwietniowki w dolnoslaskim, jak cos bede dzwonic o pomoc....

zielona cos czuje, ze eskimos jest jednym z tych mezczyzn, ktorzy intryguja :)... Kostka ma pewnie talent po tatusiu...

nienawidze klikac z tel, wiecznie byki sadze, brrrr...

Do góry