reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam na szybko, bo wczoraj pół dnia ans nie było, wizyty zaliczone nawet jest w miarę ok z serduszkiem, tzn nie pogarsza się:tak: krew na panel pokarmowy pobrana, boję się co wyjdzie bo moja ma ostatnio tak jak Wiktor Basi problem z jedzeniem, strasznie wybiórcza i schematyczna się zrobiła. W ogóle ma gorsze dni, taki mały "zjazd" emocjonalny więc czasu mam mało, bo muszę gasić te jej akcje w zarodku:no: Kolęda udana, pogadaliśmy o Paulince, pięknie na obrazku Jezuska pokazała i dumna bo jeszcze 2 inne dostała:tak: Potem zakupy, obiad pranie i teraz mamy zamiar skoki oglądać:-)

Marta zdrówka i do lekarza biegiem, bo jak 2 tygodnie nic nie pomaga to trzeba sobie przegląd zrobić.
Nata wszystkiego najlepszego dla M i współczuję pracy w sobotę.
Agnieszka mam nadzieję, że J da radę z waszym wsparciem i będzie sobie radził w grupie. Dobrze, ze wychowawca widzi problem:tak:
Gosia najważniejsze, ze jest praca, a że czasu mniej to naturalne.
Iza współczuję ale dla mnie orzech to też bardziej rudawy kolor.
Ja na szczęście sama farbuję od ponad 10 lat na jeden kolor, mokka brąz, nic w nim rudego ani czarnego (a ciemny brąz mi zawsze czarny wychodzi). Zawsze Londa Color:tak: Mnie pasi a odżywkę to bym chętnie sobie gdzieś zakupiła, bo cudnie mi się włosy po niej układają:tak:

Zdrówka i miłego weekendu wszystkim:-)

reklama
Mloda po pierwszych zajeciach na lodzie. Zdaniem eskimoskiego instruktora rokuje bardzo dobrze. Instructor to survivalowy pasjonat, artysta, hokeista, "zaklinacz psow", do tego kontaktowy, zabawny I bardzo wysoki jak na Eskimosa - jakies 180 cm. Znaczy Kostka w tym sezonie gania na gimnastyke I lyzwy. Moze I ja sie naucze?

wróciłam - praca wykonana, prezent dla małża kupiony (zaszalałam sprezentowałam mu lapka - także Gosiu poproszę o namiary na farmę od S - bo mi małż żyć nie daje) teraz odpoczywam. Na szczęście wyrobiłam się ze wszystkim i jutro nie muszę pracowac - także niedziela dla Julki więc wybieramy się na łyżwy - zobaczymy jak Małej pójdzie.

Witam wieczorkiem

Trudno mi się dzisiaj było wyrobić przy sobocie jeszcze S szybciej do domu wrócił i zalegliśmy na kanapie oczywiście Helenka zasnęła koło 17 i chyba już tak pośpi do rana, ja też chwilę się z nią zdrzemnęłam i teraz jestem jak młody bóg ;-)Co z tego jak S dzisiaj ze znajomym myśliwym postanowił posiedzieć nocą na ambonie :rofl2: wróci koło 23 pewnie padnięty ;-)

Wczoraj miałam wizytę kontrolną u neurochirurga który mnie operował, stwierdził że jestem jedną z nielicznych jego pacjentek tak wyedukowanych w tym temacie :-D jak dla niego wszystko super, bóle które się pojawiły mamy wziąć na przeczekanie, rezonans kontrolny zrobić i pomalutku wracać do żywych, z mocnym akcentem na pomalutku ;-)

Isabela ładnemu we wszystkim ładnie ale jak cię kolor wkurza to musisz coś z nim zrobić:tak:

gosia dobrze że się odmeldowałaś, super że masz pracę :-)

Nata sobotniej pracy nie zazdroszczę :-( Najlepszego dla M :-) super musiała Julka z tym mini torcikiem wyglądać :tak:Padłam z tym prezentem dla M ;-) sms prześlę ci nazwę tej symulacji jak już bakcyla od mojego S załapał :-D jak się spotkamy to będą mogli się swoimi farmami pochwalić:-D

Elvie rumianek jest bardzo dobry do płukania albo Dentosept :tak:Wiesz z tym wyrywaniem zębów to dziwna ta twoja dentystka bo generalnie to u nas ortodontka zaleciła które zęby trzeba usunąć pod aparat, no chyba że ta dentystka jest też ortodontą :tak:
Zdrowia babci życzę i mam nadzieję ze uda jej się wszystkie badania zrobić .

Filonka mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza

Agnieszka jak kolega do Janka przyjedzie to na pewno lepiej się poznają :tak: u nas ciągle pielgrzymki kolegów chłopaków właśnie ze względu że daleko mieszkają, tylko u nas już na noc zostają , ale oni starsi :tak: wtedy to moja lodówka jest ciągle w użyciu :-D

Anna coś o tym myśleniu wiem jak dzieciaki z domu wyjadą ;-) ale to normalne bo nawet jak jednego nie ma w domu to od razu pusto :-(Też uprawiam czarnowidztwo :zawstydzona/y: i kwoką jestem i chyba kochana się szybko tego nie pozbędziemy ;-)

Zielona zakładaj łyżwy na kopytka i już:tak:, ja uwielbiam , ale teraz mam zakaz bo jak bym się na tyłek wyłożyła to :szok: Pewnie u was są też te sławienne pingwinki o których pisała Aniezowa , z pingwinkiem nauka jazdy jest dziecinnie prosta :-D

Sonia z ciebie to prawdziwy nocny marek :rofl2:

Monia Hanka przytulanka :-D boska jest. W sprawie ubierania nie pomogę, moja ubiera to co ja jej przygotuje a Hania to indywidualistka i najwidoczniej ma inny gust niż mama, musisz się niestety przemęczyć cóż łączę się w bólu ;-)

Marta zdrówka dla ciebie i dla Oli

Kittek prześlij nam trochę śniegu bo u nas bardziej wiosna niż zima :no:

Mamusia mała modelka ci rośnie :-) super że wszystko ok, jeszcze trochę i Jasiek będzie z wami :-)

Basia &&&& za Wiktorka aby mu nowe jedzenie zasmakowało :tak:

Kici ja Helence kupuję kapcie z Renbutu , ale ona i tak na bosaka po domu ściąga i tylko w przedszkolu ubiera, chociaż ostatnio pani Ola stwierdziła że i w przedszkolu ściąga mówi ze jej gorąco w nogi ;-)

Dorotko dobrze że z serduszkiem Paulinki w miarę ok :tak:&&&& za badania,

Aniam co zrobić ja chłop uparty :baffled: siłą go nie zaciągniesz, tylko że wiadomo jakieś problemy zdrowotne mogą się pojawić :no:
Faktycznie R Aniezowej " figurę " ma :-D

Aniez no nikt mi siłą kieliszka do ręki nie wkładał :-D

Miłego wieczorku babeczki

Gosieńko -super, że wizyta kontrolna pozytywna - teraz już będzie z górki. Co do prezentu to po poprzednim roku kiedy nagrabiłam sobie w kwestii okazji (a co zapomniałam, albo nawrzeszczałam na M, bo mi podpadł - pech chciał, że akurat w urodziny) musiałam się jakoś zrehabilitować. a że stary lapek już odmawiał posłuszeństwa - czasem nawet nie chciał się uruchomić, więc dwie pieczenie na jednym ogniu i przy okazji mam załatwione prezenty na ten rok ;-)
fakt, za gotówkę go nie kupiłam - jeszcze na głowę nie upadłam i nadmiaru kasy też nie mam - także raty 0% uwielbiam :)

filonka - współczujęi obstawiam ząbki, u nas to samo było, ale ja młodego do nas do łóżka nie biorę, bo nauczony spać u siebie i jak raz go wzięłam to się tylko wybudził sądząc chyba, że już ranek.
zielona - no to brawa dla Kostki, a Ciebie z pingwinkiem sobie wyobraziłam hehehe
mamoPaulinki - nadam w poniedziałek paczkę, która mi wróciła to i odżywkę tam jakąś wrzucę. Mokką z londy w Niemczech farbowałam i faktycznie kolor był super. Teraz już ponad rok nie farbuję, bo mi się mój kolor podobać zaczął, więc korzystam póki siwych nie mam;-)
gosienko - fajnie, że po operacji wszystko idzie zgodnie z planem, ale uważać na siebie wciąż bardzo powinnaś. Ambona to mi się akurat całkiem fajnie i z M. kojarzy, więc może zamiast kolegi ty z S. powinnaś tam pójść;-) Polecam :)
nata - niech się prezent sprawuje. Ze swojej strony polecam ubezpieczenie lapka, przy małych dzieciach w domu jest bezcenne i mnie już raz tyłek uratowało, a początkowo nie chciałam go brać.

Babcia dojechała i albo odżyła widząc dzieciaki albo moje dzieci leczą, bo wyglądała na pełną energii, co mnie akurat szalenie cieszy. Nawet się zadeklarowała, że jutro z ciocią do nich wieczorem przyjdą, a my z M. do kina skoczymy. Mój M. ma jutro imieniny i też prezentu jeszcze nie mam, bo cos tam mu kupiłam, ale oczywiście już dałam, więc może zamiast tego kina gdzieś go zabiorę, bo repertuar przeglądam i nic specjalnego nie leci.

Nata to padłam to miało być do tej gierki którą sobie M podpatrzył od mojego S ;-) a z gierką niech się chwilowo wstrzymam bo mój S coś wydumał ;-) Prezent super niech mu dobrze służy :tak: Jutro M też świętuje ?

Elvie no ja za żadne skarby na ambonę nie wejdę nawet gdyby to miałby być sex miesiąca bo kto by mnie wtedy z tej ambony ściągnął jak ja mam lęk wysokości :-D Super że babcia ma się lepiej, na moją dzieciaki też działały jak najlepsze lekarstwo :tak:

reklama
Do góry