mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Witam na szybko, bo wczoraj pół dnia ans nie było, wizyty zaliczone nawet jest w miarę ok z serduszkiem, tzn nie pogarsza się krew na panel pokarmowy pobrana, boję się co wyjdzie bo moja ma ostatnio tak jak Wiktor Basi problem z jedzeniem, strasznie wybiórcza i schematyczna się zrobiła. W ogóle ma gorsze dni, taki mały "zjazd" emocjonalny więc czasu mam mało, bo muszę gasić te jej akcje w zarodku Kolęda udana, pogadaliśmy o Paulince, pięknie na obrazku Jezuska pokazała i dumna bo jeszcze 2 inne dostała Potem zakupy, obiad pranie i teraz mamy zamiar skoki oglądać:-)
Marta zdrówka i do lekarza biegiem, bo jak 2 tygodnie nic nie pomaga to trzeba sobie przegląd zrobić.
Nata wszystkiego najlepszego dla M i współczuję pracy w sobotę.
Agnieszka mam nadzieję, że J da radę z waszym wsparciem i będzie sobie radził w grupie. Dobrze, ze wychowawca widzi problem
Gosia najważniejsze, ze jest praca, a że czasu mniej to naturalne.
Iza współczuję ale dla mnie orzech to też bardziej rudawy kolor.
Ja na szczęście sama farbuję od ponad 10 lat na jeden kolor, mokka brąz, nic w nim rudego ani czarnego (a ciemny brąz mi zawsze czarny wychodzi). Zawsze Londa Color Mnie pasi a odżywkę to bym chętnie sobie gdzieś zakupiła, bo cudnie mi się włosy po niej układają
Zdrówka i miłego weekendu wszystkim:-)
Marta zdrówka i do lekarza biegiem, bo jak 2 tygodnie nic nie pomaga to trzeba sobie przegląd zrobić.
Nata wszystkiego najlepszego dla M i współczuję pracy w sobotę.
Agnieszka mam nadzieję, że J da radę z waszym wsparciem i będzie sobie radził w grupie. Dobrze, ze wychowawca widzi problem
Gosia najważniejsze, ze jest praca, a że czasu mniej to naturalne.
Iza współczuję ale dla mnie orzech to też bardziej rudawy kolor.
Ja na szczęście sama farbuję od ponad 10 lat na jeden kolor, mokka brąz, nic w nim rudego ani czarnego (a ciemny brąz mi zawsze czarny wychodzi). Zawsze Londa Color Mnie pasi a odżywkę to bym chętnie sobie gdzieś zakupiła, bo cudnie mi się włosy po niej układają
Zdrówka i miłego weekendu wszystkim:-)