reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Anna oj zapraszam serdecznie :tak: Wam pewnie z małolatem łatwiej będzie jak już będzie ciepło :tak:

Aniez - Kuba pewnie od tableta też " zgłupiał " bo w chałupie tego nie ma na co dzień , a tu jednak troszkę pograli . :tak:
Chociaż ja chyba gdybym miała taką dwójkę jak Bartek z Olą , to chyba bym się zanudziła :-D:-D
Z SZymkiem latem przynajmniej mam co robić . Bo dla niego przejść kilka km , czy przejechać na rowerze , to żaden problem . Olkę za 5 min to już nogi bolą :-D:-D

reklama
Z dobrych newsów - odebraliśmy dzisiaj Niagarę czyli naszą Nirę. Alicja przeszczęśliwa, pół dnia do niej gadała
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
.
Przegapilam... No to witamy kolejnego czlonka rodziny :tak: Ta sama rasa?

Aniam- to jest właśnie moja teoria :p następnym razem wprowadzamy im godzinówkę :p i nie ma zmiłuj :p zresztą w Koperniku też go "nabodźcowało" :) ale co tam, taki jest i co ja mogę... no Bartek z Olą to rekordy biją... najgrzeczniejsze dzieci świata... i te oczy :)

Zielona- hehehe ciasto z rolki powiadasz :p ja widziałam, że się z nami solidaryzowałaś :) ten wieczorek "literacki" to mnie kusi :p

Anna oj- foto nowego członka rodziny pooproszę :)

Aniez następnym razem schowam tableta i tyle :tak:
Szymek sam czy z OLką mało grają , a jak są koledzy , to lubi :-D:-D czemu lepiej mu się gra z kolegami niż samemu nie wiem . Ale chyba dlatego , że ma wtedy konkurencję do tableta :-D:-D ale na następnym waszym przyjeździe na bank się zepsuje :-p:-p W Koperniku to dorosłemu się może w bańce przestawić :-D:-D

Zielona- hehehe ciasto z rolki powiadasz :p ja widziałam, że się z nami solidaryzowałaś :) ten wieczorek "literacki" to mnie kusi :p
Bo ja nie moglam dopuscic abyscie tak samotnie... Wieczorek literacki zorganizujemy i na glosy bedziemy czytac :-D:tak: A ciasto z rolki to mistrz swiata. Mlodej nawet dzem w rogaliku nie przeszkadza :-) i juz dwa wrabala.

Aniam- bez przesady :p dostaną zgodę na godzinę dziennie :) a jak będzie afera, to będzie i kij z marchewką :p jak będzie ciepło, to na dwór tyłki wystawią i nawet nie pomyślą o tablecie :p

Zielona- nooooo... jak my sobie we trójkę poczytamy nawzajem.... :p buhahahahaha...

aniez, aniam - a co to za żarełko tam podają, że takie kolejki?

annaoj kce - babcia jeszcze nigdzie nie poszła, ale skoro już przyjechała to my ją tu z ciocią dopilnujemy;-)

zielona - ja tez wybrałabym szkołę, która jest bliżej. No i na rogalika to mam ochotę jak nie wiem co!

gosia - ja też myślę, że Aniam o gosiek chodziło a nie o Ciebie, bo wg mnie Ty się udzielasz i jakiejś długiej nieobecności nie odnotowałam;-)

Spadam z psiurem, który o dziwo dziś był sam 5h w domu i niczego poza pampersem nie zeżarł. Ostatnie noce też ok. Poprawił się nam chłopak, ale musztruję go ile wlezie, bo ten typ tak ma, że zagłaskiwany nie może być bo mu odbija.

Dzieńdoberek

Głowa mi pęka:wściekła/y: dzieciaki też lewą nogą wstały ;-)ale do 14 mam spokój więc damy radę:tak:
Wolne od rehabilitacji dzisiaj mam to postanowiłam szuflady z papierami ogarnąć bo jakaś masakra tam jest i jak ja już nie mogę tam nic znaleźć to znaczy że jest źle :zawstydzona/y:

Zielona czyli stary sposób musisz wypróbować " na trąbie zrobić supełek oraz na głowę wody kubełek " :-D

Aniez, Anka , Zielona czyli czytelnię założyłyście ;-):-D

Onka mam nadzieję że coś na oko zaradzisz i nie będzie już tak dokuczać .

Aniam najważniejsze że mięcha jest dużo a że trochę tłuszczyku to przynajmniej z jednego rosołu możesz zrobić dwa :tak:My też sobie rezerwujemy wypad do Kopernika :tak:

Gosia zdrówka dla dzieciaków i gratki dla Hanki śpiewaczki , koniecznie ja nagraj :tak:

Aniez nawet dla S na ambonę nie wejdę, chyba że wcześniej mnie upije ;-)to co imieniny przekładamy i jutro z Jarkiem i Wronką świętujesz , na bank coś będziesz musiała postawić w piąteczek :-p:-D

Anna ja myślę że w nieodpowiednim momencie zadzwoniłaś do syncia ;-):-D dasz radę z kolejnym buntem , kto jak nie my ;-) Super że B bakcyla załapał:tak: jak sezon się zacznie to zapraszam do nas , wybiorą się panowie na polowanie razem :tak: Witamy nowego członka waszej rodziny, foteczki poproszę:tak:

Kittek mam nadzieję że winko cię nie uśpiło i matury posprawdzałaś :tak:

Miłego dnia

i ja się witam z bieguna zimna - u mnie -12 i zamarzam :(
Julka jak się dzisiaj obudziła - stwierdziła, że jak ją zabiorę z przedszkola to idziemy na łyżwy bo blisko. Także muszę chyba pomyśleć o kupnie łyżew dla niej - skor jest zapał to nie będą to pieniądze wyrzucone w błoto, a po 20 wizytach na lodowisku zakup Nam się zwróci :)

Aniam - na Kopernika to i my się piszemy, a i na zoo też

reklama
Nata- do ZOO to do Wro zapraszam :p wiem, że już byliście, ale mają Afrykanarium otworzyć w tym roku, więc dopiero będzie atrakcyjnie :)

Gosieńko- tak, będziemy z dziewczynami czytać na kilka głosów :p lepsze to niż śpiewać, nie ;-)

Spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać................

Do góry