reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Właśnie skończyłam papierkowa robotę, ale żeby nie było mi zbyt dobrze to jutro muszę wcześnie wstać żeby dokończyć pakowanie faktur i śmignąć z nimi na pocztę, muszę się wyrobić przed 9 bo K ma trening:baffled:
U mnie śniegu napadało porządnie, dzisiaj myślałam ze z podwórka nie wyjadę:wściekła/y:
Spokojnej nocki!

Iza super wyglądasz!!!

reklama
Izka, normalny orzechowy kolor. Nie cuduj z nim, bo wiele nie ugrasz. Rudosci zawsze wylaza i jedyny sposob, to zdjecie koloru i ponowna koloryzacja. Nie wiem ile tonow masz na dlugosci, ale wyglada na kilka. I pamietaj, ze po kilku myciach kolor sie zlagodzi.

hej,
witam po małej nieobecności. O początku stycznia załapałam się na etat w szkole, więc czasu na przyjemności nie mam wcale.
U nas jakoś leci, Hania miała w tym tygodniu jelitówkę, więc jeszcze lekarzy po pracy odwiedzałam, bo coś mi się za ostra ta kupa wydawała, ale dzięki Bogu od wczoraj lepiej:)
Śniegu u nas na szczęście nie ma, bo dojazd do pracy miałabym koszmarny. Tyle, że dzieci zawiedzione.

Iza, mnie się kolor podoba. Ładna z ciebie dziewczyna:) Udanego weekendu na uczelni.

monia, sonia, papiery w domu to jakaś makabra, niestety w pracy nauczyciela na porządku dziennym:( też wczoraj do późna zmagałam się z papierologią.
Monia, u mnie z Matim pomogło opowiadanie mu bajki, np. ,że dla mojego księcia dziś przygotowałam taki zestaw, albo był dziś w nocy Ben10 i taki oto zestaw zostawił:)
mamusiu, zaraz rodzisz, kiedy to zleciało. Mój mati z 35, 5tyg. ciąży:)

pozdrawiam i udanej soboty życzę

Iza świetnie wyglądasz - a niestety orzechowy brąz to rude odcienie.
Zawsze możesz zafarbowac na ciemny brąz i nie będzie widać

Ja melduje się z pracy :(

WItam:) zielona - taka ranę wodą z solą? Chyba się nie odważę. isabela - już na fb pisałam, że cięcie super, kolor też wg mnie ok. Jak chcesz orzechowy brąz to celuj z goldwella w ciemne blondy, wtedy rudości nie będziesz miała. nata - najlepszego dla M. ;-) gosia - gratuluję pracy! No to nasza kadra nauczycielska się powiększa regularnie :) U mnie noc średnio, miejsce po zębie niby nie boli, ale krew się sączy, więc poduszka wygląda jak po miejscu zbrodni. Skrzep mi się mega wielki zrobił, aż na siódemkę zachodzi i boję się bardzo by nie odpadł, bo wtedy suchodół grozi a z nim dużo bólu i długie leczenie. Dziś zacznę to delikatnie płukać, oby pomogło, bo fisia dostaję a jeść to mogę tylko zupy, papki, jogurty, koktajle.

witam
Młody pojechał:-( Wiem, że przeszczęśliwy, ale ja osiwieje przez ten tydzień. A obiecywałam sobie nie być nadopiekuńczą matką kwoką z czarnymi wizjami:baffled:

Agnieszka najważniejsze to wytłumaczyć J, żeby innego kolegę sobie poszukał, bo nawet jak wychowawczyni pogada z tamtą "grupką" to nie zmusi ich, żeby z J się bawili. Zobaczysz po feriach.
Elvie uśmiałam się jak sobie Lenkę i Maćka wyobraziłam.
Zielona Kostka już jest wielojęzyczna, więc jeśli faktycznie ten dojazd kiepski to ja bym chyba odpuściła.
Iza mnie się kolorek bardzo podoba, no ale Ty musisz się dobrze czuć. Mnie też teraz fryzjerka za gęsto jasne pasemka porobiła i chociaż wszyscy wokół twierdzą, że super, że młodziej, to ja sama jakoś się nie czuję i myślę, że w lutym podskoczę w brązie pasemek narzucić.
Monia ja daje Alicji do wyboru dwa lub trzy i nigdy nie ustępuję. Jeśli to nic nie daję to sama nie wiem. Nie wiem jak Hania, ale Alicja miała jazdy, że latem sobie sweter wymyślała a zimą krótki rękaw.
Gosia fajnie, że z pracą się udało, teraz na dwa etaty pracujesz czy tylko w szkole?
Nata biedaku w sobotę w pracy:sorry2:

uciekam kawkę zrobić, miłego weekendu

Witam się :-)
J. wreszcie wstał :-D się mi dziecko wyspało :-)
Gosia23s gratuluję pracy!!
Nata obyś szybko papiery ogarnęła.
Annaoj no właśnie to mu tłumaczę :tak: że tamta grupa nie odpuści :no: a nawet jeśli to i tak znajdą nowy "problem" i dalej będa mu robić przykrość. Wczoraj coś mówił o koledze Marcinie że rozmawiali... no ale wiadomo koniec semestru i ferie... obiecałam mu że zaprosimy Marcina do nas żeby się pobawili. Ale to dopiero w drugim tygodniu ferii bo kolega na obóz wyjechał :tak: i mam nadzieję, że wreszcie znajdzie swoje miejsce :tak:

Zaraz się zbieram z J. do miasta bo mu obiecałam niespodziankę. Dla M. też musimy coś kupić coby mu żal nie było.

Miłego dnia !

Ella - my Tobie również:) nata - sobota w pracy., zdecydowanie nie lubię! annaoj kce - to normalne, że myślisz i się martwisz i wiem, że ciężko się mówi wyluzuj, on ma się tam świetnie i mama mu do szczęścia teraz nie potrzebna, ale spróbuj przynajmniej nie osiwieć:) Kurcze, moja babcia wczoraj straciła przytomność i upadła. Nikomu się nie przyznała oczywiście, bo sama w domu była. Nawet mojej mamie nie powiedziała, bo mama pepla i pewni sprzedałaby info siostrze, a siostra w ciąży więc denerwować się nie może;-) Ciocia właśnie po nią pojechała do Rio z zamiarem przywiezienia jej i dopilnowania, by jakiś sensowny lekarz porządnie jej się przyjrzał, bo babcię zagonić do lekarza to graniczy z cudem i sama z siebie to chyba nigdy nie pójdzie. Leki od lat te same bierze, bo jej lekarz nie zmienia, a moja mama tylko co miesiąc po nową receptę leci:/

reklama
Hej
Ja tak na szybko na razie,
Nocke miałam ciężką, Dawid co 2 godz budził sie z płaczem, potem wylądował u mnie w ł€zku ale spąć z nim sie wcale nie dało bo sie krecił, potem wyladował znow u siebie wiec maszerowałam co chwila do niego.
Wziełam ich na podwórko dzis na chwilę by załapali swiezego powietrza po tych choróbskach, powoli ich na nowo uodparniam, powietrzem, tranem.N
Na szybko zrobiłam paste z tuńczykiem, a
n 14 mam wizyte u stomatologa w Białym,
teraz tylko czekam na K co by szybko z Wawki wrócił i zajął sie dziećmi, bo musze wczesniej wyjechać i przebrnąc przez te zaspy i pół miasta.

Miłego weekendu!!!!

Do góry