reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dżizassssssssssss, nie było mnie tu jakieś 20 godzin a tu takie elaboraty ;-)

Po pierwsze - Amorku bardzo Ci gratuluję i robię to z nieukrywaną nutką zazdrości;-) To było nasze marzenie żeby mieć bliźnieta, a Wy zmajstrowaliście jeszcze parkę:szok:

13x13 - własnie przyczyniasz się do przyrostu mojego gigantycznego już ciążowego tyłka. Używanie na forum hasła PLACKI ZIEMNIACZANE powinno zostać zakazane!!!!! no, a teraz idę trzeć ziemniaki :-p:-p:-p:-p

Szaleństwo wątkowe warte jest zamknięcia:tak: tak czy siak, przydałoby się to jakoś uporządkować, bo ja np. się w tym trochę gubię, wolałabym bardziej przejrzysty podział.
No i może zaczniemy sie nawzajem pilnować i upominać się, jak któraś będzie robić off topic - np. pisząc o lekarzu na wątku głównym? Same musimy to ogarnąć, a jak wiadomo, nie ma większej dawki hormonów w jednym miejscu niż forum ciążowe :-D:-D:-D

reklama
13x13 - własnie przyczyniasz się do przyrostu mojego gigantycznego już ciążowego tyłka. Używanie na forum hasła PLACKI ZIEMNIACZANE powinno zostać zakazane!!!!! no, a teraz idę trzeć ziemniaki :-p:-p:-p:-p
jestem za, powinno byc zabronione wypowiadanie tego slowa PLACKI, zrobilam juz obiad i wogole nie chce mi sie go jesc, bo mysle tylko o plackach teraz!!!:wściekła/y: :-)

Dobrze, że mnie od placków akurat odrzuca.
Co do porządków to pomysł Forget, coby grzecznie odsyłać na właściwe wątki mi się podoba, bo ogólnie bałagan coraz większy. Sama się lubię zapędzić, więc możecie mnie upominać :-D obiecuję się nie obrażać (odgryźć się mogę jedynie jak ktoś będzie niegrzeczny ;-)).

A'propos bałaganu- GDZIE JEST COYOTE??? Bo to ona jest najbardziej uprawniona do upominania i porządkowania i w razie potrzeby mogłaby poprzeklejać posty i potworzyć nowe wątki. Czekamy na Ciebie :-D (mam tylko nadzieję, że nic Ci się nie stało!!!).

Kochane ale mi narobiłyście ochoty na placki ziemniaczane :-):-) pare dni temu jadłam ale znowu mam ochotę:-). Ja dzisiaj nie czuje się za dobrze wymioty wróciły robiłam obiadek i nie za fajnie było masakra a myślałam że już nie wrócą.
Czytam was codziennie ale tyle [piszecie że nie nadążam odpisac każdej bo zapominam co mam napisać.
Kochane życze miłego dzionka

nie mam sil sie z wami juz uzerac, wsciekam sie na siebie ze tylko szkodze nikodemowi....:wściekła/y: A czy ty mi kiedys odp. Na ktores pytanie?? Nigdy, wiec ch.... Ci do tego!!!!
Juz nic nie pisze, tyle!!!!
Zegnam :-)
jestesaniolkiem chyba trochę przegiełaś z tym postem. Każda z nas może mieć swoje zdanie ale hamuj troszkę ze swoimi słowami bo dużo dziewczyn jest od ciebie strasza i powinnaś chyba mieć jakiś szacunek bo każdy chce ci pomóc a nie zaszkodzić ale poczytaj czasem swoje posty bo większość z nich to są same narzekania a mało myśli pozytywnych. Nikt cię nie chce tu denerwować i denerwować nikodema w brzuszku. I tak jak piszesz że się wściekasz to chyba musisz sama ze sobą porozmawiać i tłumaczyć sobie że mały jest najważniejszy i nie warto się denerować bo na forum to raczej nie masz czym. Sory ale jak przeczytałam tego posta do rudzi to szlak mnie trafił

Karola zgadzam się w 100%.
Nikt nikomu nie każe się użerać i denerwować, takie zarzuty są śmieszne i niedojrzałe. Pisanie na forum chyba nie jest aż tak ważne, żeby z powodu kilku postów wpędzać się w stres, który może zaszkodzić dziecku. Trochę dystansu. Z błahego powodu rozpętała się burza.

ło jeeeezuuuuuuuuuuuuuuuu,a cóż to za awantury???nadrabiam powoli wasze pisakowanie tutaj...mam biały nalot na migdałkach i dr mówi mi ,że to może być jakaś niedoleczona mononukleoza...ale gorączki ani ciut ciut .muszę tylko płukać gardzioł woda z solą...
za 10 dni wizyta u gina...i usg połówkowe.zrobię od razu wymaz z pochwy...bo coś mi zapachy jakieś dziwne się robią;-);-);-)
aaa,chciałam się pochwalić wczorajszymi kilkoma kopniakami-delikatne,ale wyraźnie kopniaczki mojego synka(nooo,z tym synkiem to tylko moje przeczucie):tak::tak::tak:

o kurcze nie wiedziałam...to sie dziś tym zajme ...dzięki

JA CHODZIŁAM na inflancką tam sa darmowe ale chyba większośc szpitali ma takie teraz

Ilonka- super wieści :-D:-D:-D Leż i wypoczywaj!!!

Mnie dziś dopadła zgaga :wściekła/y: ale zakupiłam migdały- schrupałam kilka i na razie jest OK. Myślę, że to od nabiału (zgaga znaczy się), bo z mleko ma niestety takie działanie :-(

Pomysł wątku sparingowego na wyrzucenie z siebie frustracji i hormonów jest pierwsza klasa :-D jestem ZA!

Chyba niektórzy jak się stresują powinni się umawiac na gry on line i się naparzać w sieci może im się lepiej zrobi , bo ja tam zestresowana nie jestem:-D Piszę co myślę i tyle

Dziewczyny, a jak pobieracie mocz. Pamiętajcie, ze jesli od nasikania, ze tak brzydko powiem, do oddania minie więcej niż godzina, to bakterie będą na pewno. No chyba, że trzymałyście w lodówce mocz, ale tez nie mozna za długo.

Pobieram rano po 6 a w wawie w przychodni jestem zawsze grubo po 9tej i nigdy mi nie wyszły bakterie w moczu a badań w ten sposób już miałam sporo:tak:

Umyłam podłogi i padam :no:

Dziewczyny, a jak pobieracie mocz. Pamiętajcie, ze jesli od nasikania, ze tak brzydko powiem, do oddania minie więcej niż godzina, to bakterie będą na pewno. No chyba, że trzymałyście w lodówce mocz, ale tez nie mozna za długo.

Nawet nie maialam o tym pojęcia. Tym bardziej ,że ja jestem w przychodni po ok 2 godz. od tzw. "nasikania" do kubeczka i nigdy bakterii nie miałam:tak:

jestem za, powinno byc zabronione wypowiadanie tego slowa PLACKI, zrobilam juz obiad i wogole nie chce mi sie go jesc, bo mysle tylko o plackach teraz!!!:wściekła/y: :-)

hehehe mnie tam ni parzy ni ziębi bo ja akurat palcków nie lubię...heheh:-D:-D

jestesaniolkiem chyba trochę przegiełaś z tym postem. Każda z nas może mieć swoje zdanie ale hamuj troszkę ze swoimi słowami bo dużo dziewczyn jest od ciebie strasza i powinnaś chyba mieć jakiś szacunek bo każdy chce ci pomóc a nie zaszkodzić ale poczytaj czasem swoje posty bo większość z nich to są same narzekania a mało myśli pozytywnych. Nikt cię nie chce tu denerwować i denerwować nikodema w brzuszku. I tak jak piszesz że się wściekasz to chyba musisz sama ze sobą porozmawiać i tłumaczyć sobie że mały jest najważniejszy i nie warto się denerować bo na forum to raczej nie masz czym. Sory ale jak przeczytałam tego posta do rudzi to szlak mnie trafił

Mialam nie komentowac, bo i po co, ale podpisuje sie wszystkimi kończynami pod tym. Post aniolka do rudzi świadczy tylko i wyłącznie o braku dojrzałości. Jest na świecie tyle problemow i nie warto z byle czego robic sobie dodatkowych. Trochę pokory by się przydało:tak:. Mam nadzieję,że z wiekiem i doświadczeniami życiowymi pokora sama przyjdzie. To pisalam ja....ta "starsza" mamuśka:-D

reklama
JA CHODZIŁAM na inflancką tam sa darmowe ale chyba większośc szpitali ma takie teraz

Chyba niektórzy jak się stresują powinni się umawiac na gry on line i się naparzać w sieci może im się lepiej zrobi , bo ja tam zestresowana nie jestem:-D Piszę co myślę i tyle

Pobieram rano po 6 a w wawie w przychodni jestem zawsze grubo po 9tej i nigdy mi nie wyszły bakterie w moczu a badań w ten sposób już miałam sporo:tak:

Umyłam podłogi i padam :no:

A może na ten stresik to może ta gra w której się sieje i uprawia ziemię:-D:-D
Nie ma jak praca fizyczna chwila jazdy traktorkiem i po stresie:-)
Wielka jesteś z tym myciem podogi:tak:

Do góry