reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc dziewczynki, juz jestem.
bylam u ginka...okazalo sie ze dzidzia ulozyla sie glowka dou ujscia wiec stad takie niskie uczucie kopniaczkow...dzidzia jest b. nisko...glowke ma nad sama cipulinka.musze wiec dalej lezec aby nie obciazac szyjki macicy, za 2 tygkolejna wizyta i zapewne zalozenie szwu lub pesarrium.
pozatym wszystko dobrze, szyjka narazie trrzyma..za to wdalo mi sie jakies zapalenie..drozdze chyba biore wiec feminelle vagi c...
caluski dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
o nie! ja od razu stawiam sprzeciw (znowu hihi) te o karmieniu i pielegnacji i diecie po - to jest mi za wczesnie!!! skupmy sie narazie na ciazach naszych i badaniach i naszych malenstwach w brzuszkach!! nie zakladajmy jeszcze tych watkow, po nowym roku, w lutym albo marcu, teraz jeszcze za wczesnie na te watki:tak:, a ten o porodzie i rozterkach tym dotyczacych, o szpitalach i co ze soba zabrac i jak sie przygotowac na przyjscie malucha to jestem za - taki watek mozna juz teraz:tak:

wogole tego nie skomentuje... bo by sie znowu komus dostalo:wściekła/y:

no karola gdzie ty sie podziewasz? ale masz racje pisz ta prace, bo to wazne i super ze dzidzia buszuje w brzuszku! milego dnia zycze

co do wyprawki do szpitala to w topicu z linkami wczoraj wrzuciłam link właśnie odnośnie takiej wyprawki tak więc polecam ;-)

no tak kiszona kapusta ogoraski.... zapas tego zawsze musze miec w lodowce bo nie ma dnia albo jedno albo drugie :):)):):) a zaraz po tym chlebez z dzemem malinoweym..... ojjjjj raj dla podniebienia :)))
uwielbiam kwaśne mieszać ze słodkim... ale mam tak od dziecka :-D:-D
Mama zawsze się martwiła, jeśli po ogórkach nie chciałam czekolady :laugh2:

czesc dziewczynki, juz jestem.
bylam u ginka...okazalo sie ze dzidzia ulozyla sie glowka dou ujscia wiec stad takie niskie uczucie kopniaczkow...dzidzia jest b. nisko...glowke ma nad sama cipulinka.musze wiec dalej lezec aby nie obciazac szyjki macicy, za 2 tygkolejna wizyta i zapewne zalozenie szwu lub pesarrium.
pozatym wszystko dobrze, szyjka narazie trrzyma..za to wdalo mi sie jakies zapalenie..drozdze chyba biore wiec feminelle vagi c...
caluski dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Kamień z serca że wszystko ok:tak::tak::tak:
To sobie polezymy razem:-D:-D:-D
Ja tez mam ciagle infekcje i moja ginka mówi ze to skutek własnie tego lezenia.
cóż trzeba sie przemeczyć:tak:

Witam się dziś -u mnie w menu dziś placki ziemniaczane:-D:-D:-D mam smaka od 3 dni na takie upieczone cieplutkie chrupiące:sorry::sorry::sorry::sorry:

Kici69 zapytaj jak by sie czuła z odgryzioną ręką:-D bo masz takie zwierzęce odrychy w ciąży;-)

13x13 narobiłaś mi smaka na placuszki... mniam...

no dokładnie... miałam wzrok jakbym chciała jej odgryźć rękę i póki co nie odważyła się ponownie mnie dotknąć :rofl2:

13x13 masz jakies przeczucia co do płci ? Ja czuje ze to chłopiec nawet założyłam sie z moim R o pierwsze kompanie dzidziulka , bo on od początku mówi ze to dziewczynka...a co to za klinika?

kici69 dzięki za linka chyba też się tam zapisze... tylko własnie nie wiem od kiedy powinno sie zacząc chodzic na szkołe rodzenia...

Gosienka a mialas wymaz lub posiew..
ja 6 tyg temu , wyszedl mi 2 bakterie..jedna coli a drugiej nie pamietam..bralam Augmentin...dozylnie i doustnie, 3 tyg znow posiew ujemny,...ale za to wdaly sie wiadomo jak to po kuracji antybiotykowe rozdze..........i teraz swedzi, szczypie ahhh...biore femineele i clotrimazolum w masci...ale malo co pomaga:no::no::no::no::no::no:

reklama
A ma któraś z was problemy z trzymaniem szyjki ?? bo jak byłam u tego gina wczoraj to pokazywał mi szyjkę macicy i że zamknięta jest na połowie a nie na początku tak jak być powinna :-(Nie wiem czy się martwić czy nie?!

Do góry