reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

13x13 masz jakies przeczucia co do płci ? Ja czuje ze to chłopiec nawet założyłam sie z moim R o pierwsze kompanie dzidziulka , bo on od początku mówi ze to dziewczynka...a co to za klinika?

kici69 dzięki za linka chyba też się tam zapisze... tylko własnie nie wiem od kiedy powinno sie zacząc chodzic na szkołe rodzenia...

Zapisac to się już powinnaś tym bardziej że w Wawie wiele szkół jest darmowych więc i chętnych sporo a po co płacic skoro refundują . Ja pamiętam zapisywałam się jakoś w marcu chodziłam od czerwca a rodziłam we wrzesniu

reklama
Ilonka- super wieści :-D:-D:-D Leż i wypoczywaj!!!

Mnie dziś dopadła zgaga :wściekła/y: ale zakupiłam migdały- schrupałam kilka i na razie jest OK. Myślę, że to od nabiału (zgaga znaczy się), bo z mleko ma niestety takie działanie :-(

Pomysł wątku sparingowego na wyrzucenie z siebie frustracji i hormonów jest pierwsza klasa :-D jestem ZA!

Dziewczyny ale tak z ręką na sercu -nie ciężko Wam tu coś znaleźć?? o tych chlebach czytam już 2 dzień a jest wątek o gotowaniu -o szyjce, lekach, magicznych rzeczach choć jest wątek zdrowotny o lekarzach... Tylko ze jeśli ktoś siedzi na bieżąco to tego nie widzi -ale 2 dni tutaj nie być -to nawet ja choć lubię być na bieżąco -nie mam na to siły:no: sorry ale taka prawda...

Ilonka to cieszę się że ok i pod kontrolą. Odpoczywaj i leż:tak:

Paulka90 INVICTA Witamy! tylko jest tam jeden lekarz cham i prostak -choć cudowny specjalista. Ale to jakbyś chciała dokładniejszych info to na priva. Przeczucia miałam że chłopak od początku -aż mi się przyśniło że niebieskie ubranka mi się w różowe zmieniły i zbaraniałam. A ostatnio lekarz powiedział co mu się wydawało ale się wycofał i czekam do piątku:tak:

Kici69 ja 3 dni chodziłam za nimi ale w końcu ich czas nadszedł:-)

Ej kto pisze do Coyote?? bo naprawdę marna ta nasza lista.... a wpisywanie się każdej z osobna to nie jest dobry pomysł.... ja się totalnie nie znam na tych adninistrowaniach ale tą listę mogę SPRÓBOWAĆ zrobić ale nie w tym tygodniu.... wiec się zastanowić co ma tam być jak -może ktoś ma pomysł i lepiej wie jak to zrobić to niech się zgłasza.... przecież nie jedna osoba musi wszystko... Jedna może się zająć listą a druga tymi wątkami i już

13x13 masz jakies przeczucia co do płci ? Ja czuje ze to chłopiec nawet założyłam sie z moim R o pierwsze kompanie dzidziulka , bo on od początku mówi ze to dziewczynka...a co to za klinika?

kici69 dzięki za linka chyba też się tam zapisze... tylko własnie nie wiem od kiedy powinno sie zacząc chodzic na szkołe rodzenia...

pytałam się położnej dla nas dogodny termin szkoły rodzenia to własnie luty/marzec tak aby do 36-38 tyg już być po kursie

Gosienka a mialas wymaz lub posiew..
ja 6 tyg temu , wyszedl mi 2 bakterie..jedna coli a drugiej nie pamietam..bralam Augmentin...dozylnie i doustnie, 3 tyg znow posiew ujemny,...ale za to wdaly sie wiadomo jak to po kuracji antybiotykowe rozdze..........i teraz swedzi, szczypie ahhh...biore femineele i clotrimazolum w masci...ale malo co pomaga:no::no::no::no::no::no:

Wiesz co mi ciagle wychodza bakterie w moczu a badanie robię co dwa tygodnie.
Ostatnio było ich mniej .Ja miałam zapisany Furagin chyba tak to sie nazywałao ale niestety potem przyplatały sie te drozdżaki i tez mam juz dość bo tez swedzi i piecze:wściekła/y:Mam tez clotrimazolum w maści ale nie czuje róznicy.
Na te drozdzaki dostałam tez globulki dopochwowei w sumie kilka dni miałam spokój ale potem wszystko wróciło:-(
Dzisiaj robiłam badanie moczu i mam nadzieję ze bedzie jakaś poprawa.
Jutro jade do ginki i myslę ze coś mi znowu doradzi bo szczerze mam dość:wściekła/y:

Dziewczyny, a jak pobieracie mocz. Pamiętajcie, ze jesli od nasikania, ze tak brzydko powiem, do oddania minie więcej niż godzina, to bakterie będą na pewno. No chyba, że trzymałyście w lodówce mocz, ale tez nie mozna za długo.

:-D
Witam się dziś -u mnie w menu dziś placki ziemniaczane:-D:-D:-D mam smaka od 3 dni na takie upieczone cieplutkie chrupiące:sorry::sorry::sorry::sorry:

Czy to możliwe żeby dziecię moje miało czkawkę:-) wczoraj spało cały dzień -oczywiście jak tatuś wrócił do domu spanie się skończyło i tak do północy. O północy się wyciągnęłam, położyłam rękę na brzuchu a malec się nie przesuwał tylko podskakiwał:-D:-D:-D śmieszne to było uczucie bo ręka rytmicznie mi podskakiwała:-D:-D naprawdę dziwne.
jeju dawaj tego placka tutaj!! ja zjem conajmniej 10:tak: ale mi ochoty narobilas... az mi slina na laptopa leci:-)
a co do czykawki to prawda jest, dzieci maja czykawke i to wlasnie teraz ze az podskakuja, takze super ze to czujesz, ja tez tak mam, albo nieraz sie tak przekreci ze mam wrazenie jakby upadl albo cos, tak jakby mi cos z brzucha spadlo...:-)

Justa - te wątki moga się przydac bo sporo wkońcu mamy mamuś co już mają za sobą te przygody karmieniowe więc może coś mądrego napiszą .. Ja tam chętnie poczytam bo moje karmienie to była porażka :no: I w sumie po miesiący Szymek pił juz modyfikowane . Może tym razem się uda:tak:
no jasne ja jestem za tymi watkami, pewnie, tylko myslalam ze moze po nowym roku, ze teraz ten ze szpitalem i porodem, a po nowym roku o karmieniu itp, jasne ze to wazne i bardzo chce te watki tylko chodzilo mi zeby troche pozniej, ale w sumie obojetnie, jak chcecie to moze i byc teraz, wycofuje moj sprzeciw:-):-)

czesc dziewczynki, juz jestem.
bylam u ginka...okazalo sie ze dzidzia ulozyla sie glowka dou ujscia wiec stad takie niskie uczucie kopniaczkow...
to super, najwazniejsze ze z dzidzia ok!! ciesze sie:-)

reklama
Wiesz co mi ciagle wychodza bakterie w moczu a badanie robię co dwa tygodnie.
Ostatnio było ich mniej .Ja miałam zapisany Furagin chyba tak to sie nazywałao ale niestety potem przyplatały sie te drozdżaki i tez mam juz dość bo tez swedzi i piecze:wściekła/y:Mam tez clotrimazolum w maści ale nie czuje róznicy.
Na te drozdzaki dostałam tez globulki dopochwowei w sumie kilka dni miałam spokój ale potem wszystko wróciło:-(
Dzisiaj robiłam badanie moczu i mam nadzieję ze bedzie jakaś poprawa.
Jutro jade do ginki i myslę ze coś mi znowu doradzi bo szczerze mam dość:wściekła/y:
wspolczuje, takie zapalenie to zawsze tak swedzi, nieprzyjemne uczucie. dobrze pomaga joghurt naturalny na umyta skore nalozyc, dac wkladke i majtusie i tak z 3 razy...naprawde pomaga i przynosi ulge
ja to w moczu mam tylko krew...:wściekła/y:

Do góry