reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
oooooo mam dzisiaj połowinki...hhmmm czym by to uczcic, może sokiem z ogórków
No to twoje i dzidzi zdrówko:-):-):-):-):-):-)
A może na ten stresik to może ta gra w której się sieje i uprawia ziemię
Nie ma jak praca fizyczna chwila jazdy traktorkiem i po stresie:-)
Wielka jesteś z tym myciem podogi
Szczerze wogóle nie lubie grac na kompie .. Zresztą mnie zestresowac ogólnie jest cięzko Podłogi no mam co myć 110 m w tym jest tylko jeden dywan 3 na 4. nie lubie łapaczy kurzu
No to twoje i dzidzi zdrówko:-):-):-):-):-):-)
dziękujemy...dziękujemy
Szczerze wogóle nie lubie grac na kompie .. Zresztą mnie zestresowac ogólnie jest cięzko Podłogi no mam co myć 110 m w tym jest tylko jeden dywan 3 na 4. nie lubie łapaczy kurzu
heeh u mnie też brak łapaczy kurzu, ale mam o 20m mniej do mycia niz ty
O losie!!!!! ale się najadłam -dokładek nie było końca -robiłam pięciominutówki i brałam dokładkę;-) Dziewczyny zapraszam do mnie na placki -poniosło mnie tak bardzo że nie wiem sama ile ziemniaków starłam ale sporo tego -ta tarka po prostu była za dobra i samo szło:-)
Miałam już dziś nie pisać ale Gosienkag76 mnie rozwaliła pracą fizyczną na traktorze buahahaha buahahabła nie wpadłabym zeby sie tak narobić na uspokojenie:-):-):-):-):-)
Kici69 ja zaczynam w lutym i kończę gdzieś tak w 36 lub 38 tc -pytałam czy to nie za późno ale lekarz powiedział ze jest ok. A poza tym jeden kurs zaczynał się na początku grudnia (a później wiadomo -święta, sylwek wyjazdy itp) a kolejny dopiero w lutym...
Studiująca mama ja mam bakterie w moczu często -przećwiczyłam już wszystko -parzenie pojemnika, podmywanie przed, szybkie zawożenie, nie sikanie pierwszym moczem -eee tam -tak mam.
Justa24 no wątki mogą być teraz -mogą po nowym roku -ja i tak się w nich nie wypowiem póki szkoły rodzenia nie zacznę bo zielona jestem
Aniam opisuj też cesarkę na nowym wątku -dla ciebie nuda a dla mnie koszmar i lepiej żebym coś o tym wiedziała...
Forget me not dobry pomysł z pilnowaniem i z kilkoma nowymi wątkami
Aniez ale mnie też odrzucało nie lubię nie znosze nie cierpię placków ziemniaczanych ale 3 dni temu poczułam jak je ktoś piekł i cały czas za mną chodziły, czekałam bo myślałam ze przejdzie nie przeszło robiłam je pierwszy raz w życiu a o wątku sparingowym już dawno myślałam;-)
Karola322 jak praca? co do nerwów racja -każdy swoje zdanie wypowie i już. Nie ma się co podniecać nie wszyscy muszą być zgodni...
Magda ciosek ale te burze są częśto ostatnio ja już przyjęłam że jak komuś to pomaga to ja się mogę z nim pokłócić -co mi tam -a sama wiem że czasem trzeba dać ujście emocjom;-)
Waniliowa gratuluje!!!!!!
Wronka gratuluję połowinek
Dziewczyny nikt się nie odezwał co do listy -pisałam do dziewczyny która stworzyła listę listopadówek (według mnie jest piękna -nawet zaryzykuję że najładniejsza z tych które widziałam) zgodziłą się żeby w razie czego podkraść jej pomysł (bo uważam że wypada zpytać -mogła się nie zgodzić w końcu jej praca i pomysł). Jak któraś ma ochotę zerknijcie to zachęcam. Przy tamtej nasza lista to lipa........:-(
Miałam już dziś nie pisać ale Gosienkag76 mnie rozwaliła pracą fizyczną na traktorze buahahaha buahahabła nie wpadłabym zeby sie tak narobić na uspokojenie:-):-):-):-):-)
Kici69 ja zaczynam w lutym i kończę gdzieś tak w 36 lub 38 tc -pytałam czy to nie za późno ale lekarz powiedział ze jest ok. A poza tym jeden kurs zaczynał się na początku grudnia (a później wiadomo -święta, sylwek wyjazdy itp) a kolejny dopiero w lutym...
Studiująca mama ja mam bakterie w moczu często -przećwiczyłam już wszystko -parzenie pojemnika, podmywanie przed, szybkie zawożenie, nie sikanie pierwszym moczem -eee tam -tak mam.
Justa24 no wątki mogą być teraz -mogą po nowym roku -ja i tak się w nich nie wypowiem póki szkoły rodzenia nie zacznę bo zielona jestem
Aniam opisuj też cesarkę na nowym wątku -dla ciebie nuda a dla mnie koszmar i lepiej żebym coś o tym wiedziała...
Forget me not dobry pomysł z pilnowaniem i z kilkoma nowymi wątkami
Aniez ale mnie też odrzucało nie lubię nie znosze nie cierpię placków ziemniaczanych ale 3 dni temu poczułam jak je ktoś piekł i cały czas za mną chodziły, czekałam bo myślałam ze przejdzie nie przeszło robiłam je pierwszy raz w życiu a o wątku sparingowym już dawno myślałam;-)
Karola322 jak praca? co do nerwów racja -każdy swoje zdanie wypowie i już. Nie ma się co podniecać nie wszyscy muszą być zgodni...
Magda ciosek ale te burze są częśto ostatnio ja już przyjęłam że jak komuś to pomaga to ja się mogę z nim pokłócić -co mi tam -a sama wiem że czasem trzeba dać ujście emocjom;-)
Waniliowa gratuluje!!!!!!
Wronka gratuluję połowinek
Dziewczyny nikt się nie odezwał co do listy -pisałam do dziewczyny która stworzyła listę listopadówek (według mnie jest piękna -nawet zaryzykuję że najładniejsza z tych które widziałam) zgodziłą się żeby w razie czego podkraść jej pomysł (bo uważam że wypada zpytać -mogła się nie zgodzić w końcu jej praca i pomysł). Jak któraś ma ochotę zerknijcie to zachęcam. Przy tamtej nasza lista to lipa........:-(
gosienkag76
Fanka BB :)
110 m
Mój M z tych co lubi łapać kurz bo uwielbia chodzic na bosaka no i niestety teraz sam musi odkurzać i widzę że nie bardzo to lubi przynajmniej jest nadzieja ze w nowym domku nie bedzie dywanów;-)
Grudniówki tez mają ładnąDziewczyny nikt się nie odezwał co do listy -pisałam do dziewczyny która stworzyła listę listopadówek (według mnie jest piękna -nawet zaryzykuję że najładniejsza z tych które widziałam) zgodziłą się żeby w razie czego podkraść jej pomysł (bo uważam że wypada zpytać -mogła się nie zgodzić w końcu jej praca i pomysł). Jak któraś ma ochotę zerknijcie to zachęcam. Przy tamtej nasza lista to lipa........:-(
Spisałam sobie przed chwilą ile Nas jest, bo ta lista się troszkę zmieniła od poczatku. Wyszło mi 39 dziewczyn, a spisywałam z grupy spolecznościowej, bo tam są chyba wszystkie z Nas, ktore udzialają się na forum. Jak chcecie mogę powertowac i postarac się równiez dopisac plec do każdej z Nas. Na razie robie sobie w Wordzie. Jak się Coyote odezwie to wtedy jej przesle i ona to wklei na listę. No chyba ,że do tego czasu ktoś inny zostanie moderatorem to jej to wyśle. Jak macie inne propozycje to wlacie, ale coś z tym zrobic trzeba bo taka bida u Nas.
M
Mka10
Gość
czesc dziewczynki, juz jestem.
bylam u ginka...okazalo sie ze dzidzia ulozyla sie glowka dou ujscia wiec stad takie niskie uczucie kopniaczkow...dzidzia jest b. nisko...glowke ma nad sama cipulinka.musze wiec dalej lezec aby nie obciazac szyjki macicy, za 2 tygkolejna wizyta i zapewne zalozenie szwu lub pesarrium.
pozatym wszystko dobrze, szyjka narazie trrzyma..za to wdalo mi sie jakies zapalenie..drozdze chyba biore wiec feminelle vagi c...
super że sobie radzicie z Gabrysiem, trzymaj się, mam nadzieje że uda sie szybko pozbyć infekcji:-)
amorek gratuluje parki!!
też jestem za tymi wątkami karmieniowo- dzidziusiowymi, czas szybko leci, a info zdobyte teraz pożniej się barrdzo przyda, nie wiem która z Was, ale któraś mądrze pisała że póżniej będzie lipa z czasem na doszkalanie a wiadomości o karmieniu są strasznie potrzebne bo na poczatku bywa ciężko
oooooo mam dzisiaj połowinki...
gratuluję połówki, a skoro chce Ci się bawić listami etc to propouję Twoją kandydature na moderatora za Coyote i bedzie git
wronka, skoro mozesz taka liste zrobic, to moze lepiej bedzie, ja Ci kazda z nas przesle na prive plec i ewentualnie imie dziecka, nie bedziesz musiala przeszukiwac tylu stron? co myslisz? a jak ktos jeszcze nie wie - tak jak ja - to dosle jak bedzie juz wiedziala ;-)
reklama
wronka, skoro mozesz taka liste zrobic, to moze lepiej bedzie, ja Ci kazda z nas przesle na prive plec i ewentualnie imie dziecka, nie bedziesz musiala przeszukiwac tylu stron? co myslisz? a jak ktos jeszcze nie wie - tak jak ja - to dosle jak bedzie juz wiedziala ;-)
ok, masz rację. to wysyłajcie do mnie na prive:
data porodu
płec
imię dziecka
ps. wiem,że data porodu jest na liscie zrobionej przez Coyote, ale nie pamietam czy niektore z was nie zminiły sobie wg USG.
Ostatnia edycja: