Witam się dziś -u mnie w menu dziś placki ziemniaczane
mam smaka od 3 dni na takie upieczone cieplutkie chrupiące
Czy to możliwe żeby dziecię moje miało czkawkę:-) wczoraj spało cały dzień -oczywiście jak tatuś wrócił do domu spanie się skończyło i tak do północy. O północy się wyciągnęłam, położyłam rękę na brzuchu a malec się nie przesuwał tylko podskakiwał
śmieszne to było uczucie bo ręka rytmicznie mi podskakiwała
naprawdę dziwne.
No i mam sposób na rozruszanie mojego dziecka -czytam na głos książkę:-) nie ma szans -musi się obudzić i powiercić -no ale jak to tatuś stwierdził "ja też nie lubię jak dużo gadasz"
Elma jest śmiesznie -nie sądziłam ze taka klucha się z niego zrobi przy brzuszku (taaaaki twardziel -maczo;-)). Wczoraj przytknął ucho do brzucha, nakrył sie kołdrą i tak zasnął
bo mu tam ciepło i mięciutko
Amorek52 gratuluje
chłopczyka i
dziewczynki a lekarzem sie nie martw -ja raz trafiłam do innego i burak okropny się okazał -choć fachowiec ponoć pierwsza klasa. Nie ma sie co deklem przejmować
Wesoła24 z tym kształtem to chyba banialuki. Ot zależy od organizmu;-) mi rośnie do przodu ale jak wsunę więcej czekolady to się pewnie rozejdzie na boki
Kwiatuszek hahaha niespodzianka czyli
no to prezent na święta moze będzie;-);-);-);-);-) ja też nie wiem i jak nie dowiem się w piątek to czekam do kwietnia
a co tam i tak mam parcie na zieloność:-)
Akaata jesteś z tych ludzi których podziwiam za prasowanie. Ja prasuję przed ubraniem -a i tak to mnie przerasta;-) jak ja bym miała mieć cesarkę to bym
się zapłakała... nie chcę -panika. A może miasto refunduje szkołę -zapytaj -w Wawie refunduje
Marlenka2233 u mnie na odwrót jest
jak czasem patrzę co S je to mówię że nie moge i wychodzę:-) tkie mieszanki robi ze szok
Rudzia789 jak dziś sie czujesz? leczysz sie trochę??
Aniam141 udał się chlebek i super
Aniołek a gdzie Twoje suwaczki i avatarki
łysawo jakoś takoś
Aniez tak to chyba jest że brzdące w brzuchu rozpoznają czyjś głos -ja mam spokój jak nie ma S -w weekend albo jak z pracy wróci to w brzuchu jak na bieżni
Basia0412 a co rano jadłaś??? czy tak z niczego ta zgaga -bo wiesz ja np miałam po mlecznych rzeczach kiedyś. Ale jak bez jedzenia masz zgagę to coś z kwasami nie tak. Niektórzy mają po cytrynie w herbacie albo po macznych rzeczach -musisz się przyjrzeć co jesz a jak to nic nie da to do lekarza -bo takie kwasy to też nic dobrego.
Wronka ja już usuwałam
to jest jedyna blizna na miom ciele grrrr a było zabawnie bo znamię było na pupie
i nie chciałam widzieć co robi lekarz a szystko sie w stalowym koszu na smieci odbijało
bleee. Za to jak nie miał kto szwu ściagać to inny lekarz z korytarza wpadł i powiedzial ze z takiego tyłka to on chętnie
Paulka90 to w piątek razem sie dowiemy
ja w Wawie znalazłam super klinikę w centrum i powiem Ci z ręką na sercu ze chwalę i polecam zawsze -nie narzekam na nich -no i mają umowy z kasą chorych a sprzęt fajny
ja odpadam z ćwiczeń bo mi nie wolno
większość w Warszawie szkół jest darmowych -szczególnie tych rekomendowanych przez szpital
Kici69 zapytaj jak by sie czuła z odgryzioną ręką
bo masz takie zwierzęce odrychy w ciąży;-)
Ewka84 hehehe to moze mały generał tam rosnie jak już taki w musztrze obryty
;-)
Kamisia1101 ja też tak mam że coś ugotuje a później patrzeć nie mogę
wkurza to strasznie bo moje menu jest dość monotonne a coś ciepłego przydałoby się zjeść... no ale nic na siłę...
Ella1 no duży maluszek
nie do godzilli daleko jej będzie a może prędzej sportsmenka jakaś??
Aga2010 to Wy musicie zmienic tryb dnia -w dzień spać w nocy filmy itp -ja sie zawsze zastanawiam dlaczego siedzę do nocy żeby coś obejrzeć a po prostu tego nie nagram;-) ot jakaś dziwna jestem
Mamusia87 zapisłam się juz dawno na luty
czekam na wieści z usg. A hormony -ot taki nasz urok i nie ma co się obrażać tylko trzeba wyrazić swoje zdanie i ochłonąć
ja tam jak dzwonią żeby przełożyć to mówię że muszę z mężem skonsultowac i ostatnio powiedziałam -NIE!! bo to zazwyczaj lekarz chce się prędzej zerwać z roboty
Magda ciosek no w sumie jak ktoś czasu nie ma to nie ma szans przebrnąć przez główny....
Karola322 no to miłego tworzenia:-)
Forget me not no w sumie racja -dzieci już rosną i coś o późnej ciąży i nawet porodzie mogłoby być, albo np o informacjach ze szkoły rodzenia
Katik ja mam jeden pieprzyk koło pępka i rośnie razem z brzuchem
śmieszne to ale widać normalne.
Mycha30 a skąd Ty kochana te rozstępy juz masz?? na brzuchu??
Justa24 ja mam do nadrobienia 12 stron po 24 h
Aniash2 gratuluje
chłopczykasuper super super
Kasia.j no gratuluję synkowych tekstów
jak u mnie będzie chłopak to też będzie mi powtarzał codziennie że mamusia jest najpiękniejsza i najmłodsza na swiecie
Elvie3 a co u Ciebie??? dawno nie pisałaś
Zielona mupa jak przygotowania do podróży??
Gosiek76 czekam na relacje ze szpitala
A mnie Aga2010 pytaniem zaskoczyła -nie wiem -ale mam inne.
Czy można połaskotać samego siebie??? można w 1 miejscu
-palcem o podniebienie
no właśnie a może jakiś wątek ze szkół rodzenia jak już zaczniemy chodzić?? nie wszędzie to samo mówią na pewno i nie o wszystko dokładnie dopytamy -może warto się zastanowić???
Byłam kiedyś na liście listopadówek -piękna jest z obrazkami płciami imionami
LOSIE PRZEBRNĘŁAM -PROSZĘ O WĄTEK SPARINGOWY -BĘDĘ TAM ZARZUCAŁA MEGA KONTROWERSYJNE TEMATY I 6 STRON MNIEJ BEDZIE NA GŁÓWNYM DO NADROBIENIA