reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
nie mam sil sie z wami juz uzerac, wsciekam sie na siebie ze tylko szkodze Nikodemowi....:wściekła/y: a czy ty mi kiedys odp. na ktores pytanie?? nigdy, wiec ch.... ci do tego!!!!
juz nic nie pisze, tyle!!!!
zegnam :-)

nie mam sil sie z wami juz uzerac, wsciekam sie na siebie ze tylko szkodze Nikodemowi....:wściekła/y: a czy ty mi kiedys odp. na ktores pytanie?? nigdy, wiec ch.... ci do tego!!!!
juz nic nie pisze, tyle!!!!
zegnam :-)

a kto ci sie kaze denerwowac??? jesli tak odbierasz rozmowe no to juz twoja sprawa... ale czasami nie zaszkodzi przestac obchodzic sie z ta "innoscia" i stac sie ta normalna bo niedlugo sama zostaniesz mamusia.....

Kamisia1101 ja też wczoraj słodkiego wsuwałam duże ilości i naleśniki też jadłam a dla odmiany wieczorkiem wcięłam 6 wielgachnych kiszonych ogórów:-D:-D:-D:tak:. Aż M stwierdził że już na mnie patrzeć nie może:-D;-). Ale były naprawde smmmmaczneeee:-).

ja się wczoraj rzuciłam na kiszoną kapustę więc Cię rozumiem :-D

Aniam jeśli możesz załóż ten wątek + te o o karmieniu niemowlaczków +dot. pielęgnacji niemowlaka + naszej diety- to dla karmiących, one niedługo zaczną żyć własnym życiem :-D, bo im bliżej porodu to u dziewczyn będzie pojawiało się coraz więcej pytań.
o nie! ja od razu stawiam sprzeciw (znowu hihi) te o karmieniu i pielegnacji i diecie po - to jest mi za wczesnie!!! skupmy sie narazie na ciazach naszych i badaniach i naszych malenstwach w brzuszkach!! nie zakladajmy jeszcze tych watkow, po nowym roku, w lutym albo marcu, teraz jeszcze za wczesnie na te watki:tak:, a ten o porodzie i rozterkach tym dotyczacych, o szpitalach i co ze soba zabrac i jak sie przygotowac na przyjscie malucha to jestem za - taki watek mozna juz teraz:tak:

znam to, mi sie nieraz dostaje ;), temu bo mam bardziej konserwatywne myslenie, chociaz wydaje mi sie ze to powinno byc na odwrot - to ja powinnam miec wsjo w d... a te "starsze" mamusie byc zatwardzialymi przeciwniczkami wszystkiego co szkodzi i co jest wbrew temu co mowia matki i babcie ;)...
mnie matka wychowywala twarda reka i nie mialam ani grama luzu, moze to temu jestem troszku inna :)....
nie przejmuj sie ;P
wogole tego nie skomentuje... bo by sie znowu komus dostalo:wściekła/y:

WITAJCIE DZIEWCZYNKI TAK CZYTAM CO U WAS I ZNOWU SA JAKIEŚ ZGRZYTY. HORMONKI NAM CHYBA ZA BARDZO SZALEJĄ :-):-)
A CO DO NOWYCH WĄTKÓW O DZIDZIACH TO OKI ALE NIE O TAKICH ŻEBY ZAKŁADAĆ WĄTKI I DZIELIĆ SIĘ NA MIASTA TO JEST GŁUPOTA:wściekła/y::wściekła/y:. JA DZISIAJ POWIEDZIAŁAM SOBIE ŻE ZACZYNAM PISAĆ PRACĘ MAGISTERSKĄ WIĘC SIĘ ZA TO DZISIAJ WEZMĘ. NASZA NIUNIA SIĘ RUSZA I BUSZUJE MAMUSI W BRZUSZKU :-):-) KOCHANE ŻYCZW AMI MIŁEGO DZIONKA BUZIACZKI
no karola gdzie ty sie podziewasz? ale masz racje pisz ta prace, bo to wazne i super ze dzidzia buszuje w brzuszku! milego dnia zycze

Aniam jeśli możesz załóż ten wątek + te o o karmieniu niemowlaczków +dot. pielęgnacji niemowlaka + naszej diety- to dla karmiących, one niedługo zaczną żyć własnym życiem :-D, bo im bliżej porodu to u dziewczyn będzie pojawiało się coraz więcej pytań.

Ja też za założeniem tych nowych wąteczków typu szpital i itd.

Podzielę się, podzielę :-) tylko zeszyt z przepisami w domu wygrzebię. My ten chleb robiliśmy z rożnej mąki od mieszanej razowo-pszennej po orkiszową- zawsze był super. ma jedną wadę- nie starczało go na za długo, bo szybko znikał :-D mniam!!!

Aniez jesteś ANIOŁEM !!!!:-):rofl2:

Jak najbardziej jestem za takimi watkami bo one będą dla wszystkich i na ważny temat . Moim zdaniem by się tez przydał osobny wątek dotyczacy porodów , szpitali , tego co tam trzeba zabrać itp. Co wy na to ?
Bo w sumie zegar tyka :-D:-D

Anim, właśnie miałam to zaproponować- taki wątek odnośnie porodów itp. by się przydał zdecydowanie!!! :-) Bo niby jeszcze daleko, ale już chyba każda z nas sobie powoli zaczyna coś tam myśleć na ten temat-? :cool2:;-)

Może też coś o "szkole rodzenia", jakieś praktyczne rady tych z Was, które już rodziły, albo coś ciekawego słyszały/czytały...? (ja bledego pojęcia nie mam bo to pierwsza moja upragniona Dzidzia i wszystko przede mną :-D)

No Coyot nam wcieło gdzieś, a zdecydowanie powinno się uaktualnić naszą listę,:oo: a jak nie, to założyć może tez nowy wątek i każda sama wpisze czy spodziewa się chlopca czy dziewczynki i jakie imiona bierze pod uwagę? :eek:...nie wiem, ale ja się już powoli gubię która co nosi w brzuszku? :sorry:
...To takie moje drobne sugestie :-)

Poza tym widzę, że hormonki szaleją i co raz więcej "Ciężarówek" się kłóci... :eek: spokojnie dziewczynki bo maluszkom zaszkodzicie! :sorry: Jesteśmy tu po to żeby sobie pomagać przecież? Bo kto nas lepiej zrozumie w tym stanie niż my same???;-) Więcej luzu i będzie ok :-)

Ja i tak Was wszystkie uwielbiam!!! :-D
I tym pozytywnym akcentem kończę narazie i idę jeść jogurcik :-p Buziaki Mamusie :-)

Witajcie dziewczyny:-), widze że u nas znowu ostro się zrobiło;-).

o nie! ja od razu stawiam sprzeciw (znowu hihi) te o karmieniu i pielegnacji i diecie po - to jest mi za wczesnie!!! skupmy sie narazie na ciazach naszych i badaniach i naszych malenstwach w brzuszkach!! nie zakladajmy jeszcze tych watkow, po nowym roku, w lutym albo marcu, teraz jeszcze za wczesnie na te watki:tak:, a ten o porodzie i rozterkach tym dotyczacych, o szpitalach i co ze soba zabrac i jak sie przygotowac na przyjscie malucha to jestem za - taki watek mozna juz teraz:tak:
Jestem tego samego zdania, na wątki o djecie, karmieniu itp. przyjdzie pora w nowym roku a na teraz będzie dobry taki o szpitalach, porodzie itp.:-):tak:;-).

reklama
Do góry