reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

justa ulżyło Ci ?
chyba napisałam ze koniec tematu to na cholere dalej to ciągniecie? wyżywajcie się na kims innym !!!!

reklama
Jak najbardziej jestem za takimi watkami bo one będą dla wszystkich i na ważny temat . Moim zdaniem by się tez przydał osobny wątek dotyczacy porodów , szpitali , tego co tam trzeba zabrać itp. Co wy na to ?
Bo w sumie zegar tyka :-D:-D

Aniam jeśli możesz załóż ten wątek + te o o karmieniu niemowlaczków +dot. pielęgnacji niemowlaka + naszej diety- to dla karmiących, one niedługo zaczną żyć własnym życiem :-D, bo im bliżej porodu to u dziewczyn będzie pojawiało się coraz więcej pytań.

Aniam nie warto się denerwować rób co trzeba i nie reaguj na zaczepki, szkoda twoich nerwów. Czyli z chlebusia nici a szkoda bo aż mi ślinka pociekła ale może aniez się podzieli tajnikami jak się do niej uśmiechnę.:rofl2:

Podzielę się, podzielę :-) tylko zeszyt z przepisami w domu wygrzebię. My ten chleb robiliśmy z rożnej mąki od mieszanej razowo-pszennej po orkiszową- zawsze był super. ma jedną wadę- nie starczało go na za długo, bo szybko znikał :-D mniam!!!

Coyote!!! Gdzie Ty? się podziewasz dziewczyno?? Listę kwietniówek trzebaby zaktualizwoać!!!!!!!!!!!

A co do chrapania- wyślijcie szanownych panów na badanka- niech zaczną od laryngologa, bo czasem wystarczy przegrodę nosową wyprostować.

W ogóle chrapanie jest BARDZO niebezpieczne- organizm się niedotlenia!!! Niech zadbają o siebie, w końcu dzieci w drodze to trzeba mieć zdrowie i siłę na dłuuuugiiiiieeee lata.

o rtey u nas taka wichura ze nie ma dzis mowy zebym wywieszala pranie bo nie wroce :):):):):) i nie mam TV bo mi antene wygielo od tego wiatru heheh a boje sie wyjsc na balkon:-):-):-)

justa ulżyło Ci ?
chyba napisałam ze koniec tematu to na cholere dalej to ciągniecie? wyżywajcie się na kims innym !!!!
znam to, mi sie nieraz dostaje ;), temu bo mam bardziej konserwatywne myslenie, chociaz wydaje mi sie ze to powinno byc na odwrot - to ja powinnam miec wsjo w d... a te "starsze" mamusie byc zatwardzialymi przeciwniczkami wszystkiego co szkodzi i co jest wbrew temu co mowia matki i babcie ;)...
mnie matka wychowywala twarda reka i nie mialam ani grama luzu, moze to temu jestem troszku inna :)....
nie przejmuj sie ;P

justa ulżyło Ci ?
wiem ze tak napisalas, czytalam to, ale to nie ja nadal to ciagnelam tylko ktoras z dziewczyn znowu zaatakowala aniam i musialam dodac swoje 5 groszy... (nie wiem nawet czy to czasem ty sama nie ciagnelas nadal tematu... ale nie chce mi sie juz do tego wracac i znowu czytac)

znam to, mi sie nieraz dostaje ;), temu bo mam bardziej konserwatywne myslenie, chociaz wydaje mi sie ze to powinno byc na odwrot - to ja powinnam miec wsjo w d... a te "starsze" mamusie byc zatwardzialymi przeciwniczkami wszystkiego co szkodzi i co jest wbrew temu co mowia matki i babcie ;)...
mnie matka wychowywala twarda reka i nie mialam ani grama luzu, moze to temu jestem troszku inna :)....
nie przejmuj sie ;P

to ze jestem starsza i doswiadczona mamusia nie znaczy ze mam wszystko "gdzies"!!!! to TY powinnas sluchac tych doswiadczonych mamusiek, babci jak tu piszesz... a nie obnosic sie ze swoja "innoscia" bo jak czesto widac malo sie sprawdza to co piszesz... i nie jedna juz napisala zebys najpierw sprawdzila dane informacje a potem pisala.... jezeli nie masz o czyms pojecia to albo sie nie wypowiadac albo najpierw sprawdzic co i jak....

WITAJCIE DZIEWCZYNKI TAK CZYTAM CO U WAS I ZNOWU SA JAKIEŚ ZGRZYTY. HORMONKI NAM CHYBA ZA BARDZO SZALEJĄ :-):-)
A CO DO NOWYCH WĄTKÓW O DZIDZIACH TO OKI ALE NIE O TAKICH ŻEBY ZAKŁADAĆ WĄTKI I DZIELIĆ SIĘ NA MIASTA TO JEST GŁUPOTA:wściekła/y::wściekła/y:. JA DZISIAJ POWIEDZIAŁAM SOBIE ŻE ZACZYNAM PISAĆ PRACĘ MAGISTERSKĄ WIĘC SIĘ ZA TO DZISIAJ WEZMĘ. NASZA NIUNIA SIĘ RUSZA I BUSZUJE MAMUSI W BRZUSZKU :-):-) KOCHANE ŻYCZW AMI MIŁEGO DZIONKA BUZIACZKI

to ze jestem starsza i doswiadczona mamusia nie znaczy ze mam wszystko "gdzies"!!!! to TY powinnas sluchac tych doswiadczonych mamusiek, babci jak tu piszesz... a nie obnosic sie ze swoja "innoscia" bo jak czesto widac malo sie sprawdza to co piszesz... i nie jedna juz napisala zebys najpierw sprawdzila dane informacje a potem pisala.... jezeli nie masz o czyms pojecia to albo sie nie wypowiadac albo najpierw sprawdzic co i jak....
dobra dobra - wystarczy ze mama i gin mi moiwa wiele rzeczy, i na nich czesto sie powoluje.... a zreszta Paulka miala racje - zegnam :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
WITAJCIE DZIEWCZYNKI TAK CZYTAM CO U WAS I ZNOWU SA JAKIEŚ ZGRZYTY. HORMONKI NAM CHYBA ZA BARDZO SZALEJĄ :-):-)
A CO DO NOWYCH WĄTKÓW O DZIDZIACH TO OKI ALE NIE O TAKICH ŻEBY ZAKŁADAĆ WĄTKI I DZIELIĆ SIĘ NA MIASTA TO JEST GŁUPOTA:wściekła/y::wściekła/y:. JA DZISIAJ POWIEDZIAŁAM SOBIE ŻE ZACZYNAM PISAĆ PRACĘ MAGISTERSKĄ WIĘC SIĘ ZA TO DZISIAJ WEZMĘ. NASZA NIUNIA SIĘ RUSZA I BUSZUJE MAMUSI W BRZUSZKU :-):-) KOCHANE ŻYCZW AMI MIŁEGO DZIONKA BUZIACZKI

cumolki malenka ciesze sie ze u Ciebie wszytsko wporzadku :*

Do góry