hehe no po kimś te dzieciaczki mają ten upór
No chyba nie po mnie bo synek się pokazał w 12 tyg Oby to była laska i się wstydziła to jej wybacze .. Jak jajcok to będzie musiał za kare wynosić śmieci do 18 stki że trzymał mame w niepewności
Witajcie kochane, jestem juz po wizycie od lekarza, musiałam iśc do innego bo mój jest na urlopie w Tajlandii. Oczywiście ten mi podniósł od razu ciśnenie, bo nic od niego nie mogłam sie dowiedzieć. Jka zadałam jakies pytanie, to odpowiadał pytaniem. Jka powiedział mu o bólach w kroczu jak podnosze nogę, to powiedział zeby nie podnosic, a wogóle to po co wstaje. Chory facet. Poza tym nie lubi kobiet z ciążą bliźniacża. Jka robił mi USG spytałam sie czy cos wiadomo, odpowiedział ze jak sie urodzi to bede wiedziała. Myślałam ze go zabije tam. W koncu po wielkich próbach powiedział mi ze twierdzi ze to:
CHŁOPCZYK I DZIEWCZYNKA !!!!
Będzie synuś i córeczka, za 2 tygodnie idę do mojego lekarza, wiec tak mi on potwiedzi i zrobi mi wszystkie badania, bo ten nic wiecej mi nie powiedział. A musiała iśc do tego durnia, bo kończyło mi sie zwolnienie. Jeszcze tylko mnie straszył, zę i tak przed świętami trafię do szpitala, a jak sie spytała czy cos nie tak , to powiedział ze wszystko wporzadku, ale tak to jest z kobietamii z ciążą bliźniacżą. Chyba trafie do szpitala ale przez tego pacana. Ale i tak jestem szczesliwa.
Co za kolo może wogóle powinnas lezec na łóżku i sikac w basen skoro masz nawet nie podnosić nogi ..
A ta parka .....................................REWELACJA ........ GRATULACJE
w takim razie po co w ogole są jakieś wątki skoro można pisac wszystko na jednym...nie no wtedy to już na pewno nie będzie bałaganu....
ach przepraszam Cię droga moderatorko , że ośmieliłam się zakładac nowy wątek....
nie rozumiem i nie zrozumiem co Ci to przeszkadzało , ale trudno to na tyle i nie piszczie już więcej o tym....
wronka cieszę się ze wszystko w porządku...:-)
Nie wszystko w jednym , ale po co wątek dla kilku mam z wawy dot, fitnessu ? Jedna z nich już Ci odpowiada , że się nie wybiera i nie musze miec do tego osobnego watku . Przykro mi że nie rozumiesz mojej strony i punktu widzenia tej sprawy . Nie chcę się z Tobą sprzeczać , nie chcę żebys się na mnie obrażała bo nie o to chodzi , ale ustaliłysmy z dziewczynami że damy znac zakładając jakiś wątek bo każda na tym forum o tym decyduje.. a nie miałam ochotę to pach sobie założyłam . BB to ogromne forum i po co zasyfiac adminom serwery:-(