reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej dziewczyny właśnie wróciłam od gina :-) Wszystko w porządku z moją dzidzią i będzie to CHŁOPIEC:-)
Gratulacje!!!

Tak odnosnie tego wybierania przez dziewczynki, o ktorym wlasnie Wronka napisala....
Dzis w pracy rozmawialam z 30 letnim Hindusem. Chlopak niebrzydki, zdawalo by sie , ze wszystko "ma na miejscu"... Jest w Anglii od 8 lat, jakies tam zwiazki sa za nim. I dzis mi opowiada, ze chcialby poprosic mojego TZta, ktory interesuje sie fotografia i nalogowo robi zdjecia, by zrobil mu jakies ladne zdjecia, moze gdzies w plenerze. Po co mu sa? Rodzina w Indiach znalazla zone dla niego, i teraz on musi poslac swoje zdjecia do rodziny przyszlej zony by i tamci orzekli : tak czy nie.
Na moje pytania - jak to mozliwe, i czy naprawde ozeni sie z laska ktora na oczy jeszcze nie widzial - on mi odpowiedzial : najwazniejsze, ze moja mama ja zaakceptowala, i powiedziala ze jest piekna...

<mdleje> A przeciez mamy XXI wiek....

reklama
Heh liczyłam na Dziewczynkę żeby była parka :-) Ale tak też jest dobrze :-) i najważniejsze że wszystko git i warzy ok 450 g. Kawal byka będzie :-)

GRATULUJE!!!!! :happy::-D:laugh2:

No to jednak chłopaki górą! :-)

Moja "Mała" waży już 500g!:szok: Wczoraj w szoku byłam, bo czytałam wszędzie że dzidzia w 22tyg to waży jaieś 350-400g :-D Coż- kawał Baby będzie! :-):szok: Oby potem tylko tak nie rosła bo dziękuję za poród "Godzilli" :laugh2:

dziewczynki właśnie wróciłam od gina, z rutynowej wizyty,
na szczęście wszystko ok z szyjką, po tych skurczach :)
i w ogóle wszystko ok, tylko, że dzidzia wstydliwa i się nie ujawnia, nóżki zaciśnięte i koniec,
następna wizyta 22 grudnia przed samymi świętami, to może wtedy nóżki rozłoży i prezent na święta rodzicom zrobi :-)
Rety, znow uparciuch? No nic, do 3 razy sztuka, moze bedzie faktycznie prezent pod choinke :)
No i dobrze, ze ze zdrowkiem ok, i Twoim i dzidziulka!

akaata ja za moją szkołę rodzenia nie muszę płacić jest ona jakoś tam zintegrowana ze szpitalem w którym chcę rodzić i nie trzeba płacić a słyszałam już od kilku osób że jest dobra i atmosfera też bardzo sympatyczna więc zobaczymy jak to będzie :tak:
Aniash2 gratuluje drugiego synka :-)
wronka super że wszystko jest ok ;-);-);-)
Katik ja również dołączam do grona popieprzonych ;-)

a co do chrapiących tatusiów to mój również zasypia przed telewizorem chrapiąc i nie da się mu przetłumaczyć że chrapie BO ON PRZECIEŻ OGLĄDA!!!! :-D:-D:-D:-D

Wiecie co smutno mi się zrobiło bo byłam umówiona na jutro na 17:45 na USG i M już ustalił w pracy że kolega za niego przyjdzie na 17 żeby mógł zemną pójść pooglądać dzidzię a tu dzwoni pani z przychodni że musimy przełożyć wizytę na 16:15 :-( no a na 16 nie będzie miał kto zastąpić mojego M no i muszę iść sama buuuuuuu :-:)-:)-:)-( eh jak pech to pech

no to faktycznie kawał baby będzie :-) Ale to dobrze w sumie :-)
Dobra spadam mojego szkraba ululać .
Pa i jeszcze raz dzięki :-)
Jestem Tak podekscytowana że chyba w nocy nie zasnę:-)

Paulka nie obrażaj się i pisz dalej. Aniam trochę za ostro zareagowała, uważam, że od jednego dodatkowego wątku duży bałagan by się nie zrobił, można to było trochę grzeczniej załatwić.

Pewnie że by się nie zrobił bałagan ale zakładanie wątku do umowienia się z dziewczynami z wawy na fotness to widzenie tylko czubka własnego nosa . Bo tu nie tylko dziewczyny z warszawy piszą i nie tylko z Polski , wątki powinny być pomyślne i dla wszystkich . Tym bardziej że mamy jak niektóre z was zauważyły watek doc pewny z nowym tematem

Co do dodatkowych wątków - momentami dziewczyny mam wrażenie że jest ich troche za mało. Nie chodzi o to, żeby zaśmiecać forum, ale przydałoby się wydzielić jeszcze kilka, żeby było łatwiej szukać - bo czasem to mamy straszny groch z kapustą;-)

Jak najbardziej możemy zakładac wątki ale wszystkie się umówiłyśmy że wątki będą jakoś z sensem i omawiane , może nie jakas mega dyskusja o tym czy założyć , ale chce ktoś zrobić to można to napisac jak przyklepią nawet dwie trzy osoby zakładać i tyle . Tym bardziej że jak się dzieciaki urodza będzie kolejne nascie wątków do założenia .

sie kurczę nieprzyjemnie zrobiło z tymi wątkami... normalnie dyktatura jakaś, chwilami to zazdroszczę marcóweczkom

Nie wiem dlaczego ciągle masz do mnie jakiś problem:no:

a mam jeszcze pytanie to co na forum kwiecień2010 nie mozna juz załozyc żadnego nowego wątku ? Czy może mogą to robic tylko bliskie koleżanki moderatorki?
skoro mówisz, że po 10 odpowiedziach mój wątek by obumarł to jak już to wtedy mogłas go skasowac... a swoją drogą skąd wiesz czy temat tak od razu by umarł? :crazy:

dlaczego na innych podforach nie ma takiej dyktatury jak to Ewa określiła ?

Mozna założyć ale trzeba pomyśleć , lasek z wawy jest tylko kilka , więc jaki sens jest zakładanie wątku . Ja si mam zamiar umówić z 13x13 na kawe i nie potrzebny mi do tego watek:no: Jak narazie nie posiadam tu bliskih koleżanek , bo nie znam nikogo osobiście . Chyba że masz na myśli wirtualne kolezanki ale wszystkie są dla mnie tak samo ważne.

A dwa to Coyote miała tu być moderatorem a nie ja , to nie moja wina że wpada do nas niezbyt często . Ja chętnie komuś oddam moderowanie tematem i będzie po problemie . Wtedy ta osoba będzie się pod tym podpisywała i może byc dla mnie wtedy 13 tysięcy wątków .
OBy tylko nie była to osoba której nie ma czesto na forum bo to wtedy bez sensu

ciekawe co u mnie bedzie, juz jestem taka ciekawa ze szok:szok::-D:-D
A u Ciebie stawiam na corcie :tak:;-) Takie moje "widzimisie" mam ;-);-)

Aniam don`t worry be happy!
Nie wiedzialam na czym polega problem z watkiem, bo zanim doczytalam juz go nie bylo, ale jesli bylo jak piszesz - watek zalozony po to by umawiac sie na fitness z dziewczynami z Wawy, to tez uwazam, ze dobrze, ze go usunelas. Ostatecznie jest i dzial o cwiczeniach, i dzial do poplotkowania, i mozna tam zamieszczac takie pomysly.

reklama
Hej dziewczyny właśnie wróciłam od gina :-) Wszystko w porządku z moją dzidzią i będzie to CHŁOPIEC:-)

gratuluję!!

Dzis w pracy rozmawialam z 30 letnim Hindusem. Chlopak niebrzydki, zdawalo by sie , ze wszystko "ma na miejscu"... Jest w Anglii od 8 lat, jakies tam zwiazki sa za nim. I dzis mi opowiada, ze chcialby poprosic mojego TZta, ktory interesuje sie fotografia i nalogowo robi zdjecia, by zrobil mu jakies ladne zdjecia, moze gdzies w plenerze. Po co mu sa? Rodzina w Indiach znalazla zone dla niego, i teraz on musi poslac swoje zdjecia do rodziny przyszlej zony by i tamci orzekli : tak czy nie.
Na moje pytania - jak to mozliwe, i czy naprawde ozeni sie z laska ktora na oczy jeszcze nie widzial - on mi odpowiedzial : najwazniejsze, ze moja mama ja zaakceptowala, i powiedziala ze jest piekna...

<mdleje> A przeciez mamy XXI wiek....

normalnie masakra jakaś...

Wiecie co smutno mi się zrobiło bo byłam umówiona na jutro na 17:45 na USG i M już ustalił w pracy że kolega za niego przyjdzie na 17 żeby mógł zemną pójść pooglądać dzidzię a tu dzwoni pani z przychodni że musimy przełożyć wizytę na 16:15 :-( no a na 16 nie będzie miał kto zastąpić mojego M no i muszę iść sama buuuuuuu :-:)-:)-:)-( eh jak pech to pech

faktycznie niefajnie, a dostaniesz choć płytkę żeby tatuś mogł pooglądać dzidzie??

Jestem Tak podekscytowana że chyba w nocy nie zasnę:-)

przerabiałam to wczoraj:) powodzenia!!

Nie wiem dlaczego ciągle masz do mnie jakiś problem:no:

nie mam do Ciebie żadnego problemu, w paru kwestiach się nie zgadzamy i tyle, tak musi być:-) poza tym to bardzo Cie lubię:tak: jak nie bedziemy ze sobą dyskutować to jaki to forum ma sens??

co do nowych wątków to zawsze można za parę dni jak już któraś dostanie odpowiedz na swoje pytanie (nawet jak jest głupie i bez sensu) wrzucić do śmietnika zwanego "kochane 9 mcy" i też będzie

Do góry