reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
po pierwsze - co do tej wagi dziecka, to ja wogole nie wiem ile moje dziecko wazy i nikt mi jeszcze nigdy tego tutaj nie powiedzial!! tutaj chyba nie waza tych dzieci, albo nie wiem? jak to sie robi? na tym usg to pokazuje czy osobno?? niech mi ktoras powie, bo juz mnie to wnerwia ze wszyscy wiedza a ja znowu czegos nie wiem...moja gin mnie do szalu doprowadzi niedlugo k..wa m..:wściekła/y:

katik - z tym hindusem to rzeczywiscie jakies przegiecie... w dzisiejszych czasach jeszcze takie cuda istnieja...i ta mama ktora zaakceptowala przyszla malzonke bo jest piekna...:no: ciemnota i tyle

aniam - nie daj sie poniesc tym smiesznym zarzuta co do nowych watkow, i jeszcze tego tutaj brakuje zeby warszawianki mialy swoj watek, zalozcie watek dla dziewczyn z niemiec to pogadam sama ze soba...
zgadzam sie z tym co piszesz i tak dalej trzymaj, nie potrzeba tutaj nowych bezsensownych watkow, a wogole to duzo dziewczyn i tak nie trzyma sie tych watkow i np na kwietniowkach2010 pisza o wizytach u lekarza...itp.

po pierwsze - co do tej wagi dziecka, to ja wogole nie wiem ile moje dziecko wazy i nikt mi jeszcze nigdy tego tutaj nie powiedzial!! tutaj chyba nie waza tych dzieci, albo nie wiem? jak to sie robi? na tym usg to pokazuje czy osobno?? niech mi ktoras powie, bo juz mnie to wnerwia ze wszyscy wiedza a ja znowu czegos nie wiem...moja gin mnie do szalu doprowadzi niedlugo k..wa m..:wściekła/y:
buahaha, ostatnim zdaniem mnie rozwalilas...

Co do wazenia, to w UK tez nie podaja. Tylko mierza.
Ja akurat wiem ile mala miala w 17tym tygodniu, po usg w Polsce.
A wyswietla sie to na usg, jesli sie nie myle - poprostu po pomiarach dziecka sa szacunkowe dane odnosnie wagi dziecka.

nie mam do Ciebie żadnego problemu, w paru kwestiach się nie zgadzamy i tyle, tak musi być:-) poza tym to bardzo Cie lubię:tak: jak nie bedziemy ze sobą dyskutować to jaki to forum ma sens??

żaden:-D

A co do moderatorki to pomyślcie bo jak Coyote nie będzie zagladała to by się przydał ktoś nowy , kto z sercem poprowadzi nasza liste np.. Tak żeby była śliczna .. Bo narazie płeć większość zna a na liście dno i wodorosty.

A miałam napisac chleb mi się wkońcu udał i jest mega pyszny , przepisu nie mam co podawac bo robiłam go z automatu a tam więc że deczko inne sa te przepisy niz tak do pieczenia w piecu . Ale zrobiłam ta:-Dki zwykły chlebek z białej maki .
Dumna z siebie jestem troszkę , bo ja do kuchni to mam dwie lewe łapy i własciwie u mnie to J gotuje a ja tylko jakies proste rzeczy robie , ew . myje po nim gary czego też niedługo robić nie będe musiała bo dostałam na gwiazdkę zmywarkę:-D:-D

Witajcie kochane, jestem juz po wizycie od lekarza, musiałam iśc do innego bo mój jest na urlopie w Tajlandii. Oczywiście ten mi podniósł od razu ciśnenie, bo nic od niego nie mogłam sie dowiedzieć. Jka zadałam jakies pytanie, to odpowiadał pytaniem. Jka powiedział mu o bólach w kroczu jak podnosze nogę, to powiedział zeby nie podnosic, a wogóle to po co wstaje. Chory facet. Poza tym nie lubi kobiet z ciążą bliźniacża. Jka robił mi USG spytałam sie czy cos wiadomo, odpowiedział ze jak sie urodzi to bede wiedziała. Myślałam ze go zabije tam. W koncu po wielkich próbach powiedział mi ze twierdzi ze to:

CHŁOPCZYK I DZIEWCZYNKA !!!!

Będzie synuś i córeczka, za 2 tygodnie idę do mojego lekarza, wiec tak mi on potwiedzi i zrobi mi wszystkie badania, bo ten nic wiecej mi nie powiedział. A musiała iśc do tego durnia, bo kończyło mi sie zwolnienie. Jeszcze tylko mnie straszył, zę i tak przed świętami trafię do szpitala, a jak sie spytała czy cos nie tak , to powiedział ze wszystko wporzadku, ale tak to jest z kobietamii z ciążą bliźniacżą. Chyba trafie do szpitala ale przez tego pacana. Ale i tak jestem szczesliwa.
ticker.php

w takim razie po co w ogole są jakieś wątki skoro można pisac wszystko na jednym...nie no wtedy to już na pewno nie będzie bałaganu....
ach przepraszam Cię droga moderatorko , że ośmieliłam się zakładac nowy wątek....
nie rozumiem i nie zrozumiem co Ci to przeszkadzało , ale trudno to na tyle i nie piszczie już więcej o tym....

wronka cieszę się ze wszystko w porządku...:-)

amorek gratuluje chłopca i dziewczynki ale super gratuluje rany dwa maluszki w brzuszku alez to musi byc szczęscie...:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie kochane, jestem juz po wizycie od lekarza, musiałam iśc do innego bo mój jest na urlopie w Tajlandii. Oczywiście ten mi podniósł od razu ciśnenie, bo nic od niego nie mogłam sie dowiedzieć. Jka zadałam jakies pytanie, to odpowiadał pytaniem. Jka powiedział mu o bólach w kroczu jak podnosze nogę, to powiedział zeby nie podnosic, a wogóle to po co wstaje. Chory facet. Poza tym nie lubi kobiet z ciążą bliźniacża. Jka robił mi USG spytałam sie czy cos wiadomo, odpowiedział ze jak sie urodzi to bede wiedziała. Myślałam ze go zabije tam. W koncu po wielkich próbach powiedział mi ze twierdzi ze to:

CHŁOPCZYK I DZIEWCZYNKA !!!!

Będzie synuś i córeczka, za 2 tygodnie idę do mojego lekarza, wiec tak mi on potwiedzi i zrobi mi wszystkie badania, bo ten nic wiecej mi nie powiedział. A musiała iśc do tego durnia, bo kończyło mi sie zwolnienie. Jeszcze tylko mnie straszył, zę i tak przed świętami trafię do szpitala, a jak sie spytała czy cos nie tak , to powiedział ze wszystko wporzadku, ale tak to jest z kobietamii z ciążą bliźniacżą. Chyba trafie do szpitala ale przez tego pacana. Ale i tak jestem szczesliwa.
ticker.php

amorek...GRATULACJE:-D:-D:-D....super tak jak chciałaś;-)

Do góry